A jak sie odniesiesz do tego ??-=kLaRi=- pisze: Widze ,ze ostatnio cos zmieniles podejscie do zycia na tym forum ,na lepsze oczywiscie;) Super!

A jak sie odniesiesz do tego ??-=kLaRi=- pisze: Widze ,ze ostatnio cos zmieniles podejscie do zycia na tym forum ,na lepsze oczywiscie;) Super!
ta cena Klari to chyba dla urzędu jest-=kLaRi=- pisze:Jedna kwestia , komplet tych kol kosztuje 50$ ??? :0 Czy przesylka kosztowala Cie 25$ za 1 paczke ??
16x7 et50-=kLaRi=- pisze:Fajne kolka. Jaki to rozmiar ? 16" ?
ani w jednym, ani w drugim miejscu nie trafiles, a ja nie jestem pewien czy chcesz wiedziec ile kosztuje transport-=kLaRi=- pisze:Jedna kwestia , komplet tych kol kosztuje 50$ ??? :0 Czy przesylka kosztowala Cie 25$ za 1 paczke ??
jak tylko bede mial na czym, to na pewno to zrobie, bo jestem w szoku.. sa w podobnej kategorii wagowej jak te 15" :0-=m&m=- pisze:zważ je tak z ciekawości
w tym wypadku prawie robi ogromna roznice, u know?-=m&m=- pisze:felga jak felga pare postów niżej sa prawie takie same
malo uwaznie patrzysz-=kLaRi=- pisze:Ja nawet nie widze roznic , tyle tylko ze te sa 15" a te 16" ..
jesli przy tej minimalnej roznicy "jedyny komplet takich felg w polsce" to dla ciebie "nic wiecej", to luz.. dla mnie jednak ma to znaczenie-=kLaRi=- pisze:Wagowo beda sie minimalnei roznily nic wiecej.
nie wiem z czego sa zrobione, ale zwykla aluminiowa odlewana felga to to na pewno nie jest.. sa tak samo zrobione jak 15", maja charakterystyczne slady obrobki po wewnetrznej stronie. bardzo mocne, superlekkie felgi.. w koncu czerwone R w modelu, do ktorego byly przeznaczone zobowiazuje-=kLaRi=- pisze:Nie wierze zeby te 16" z HK byly z innego materialu czy cos.
Spoko styl JDM wymaga mieć w posiadaniu kilka gadżetów, ale wydaje mi się, że one będą małe i niezauważalne-=m&m=- pisze:nie wiem jak ja się przestawie na tego nowego "gadżetowatego" markosa!markos pisze: kupilem sobie za to nowy gadzet![]()
gdzie jest stary poczciwy markos
choroba!markos pisze:nooo faker, a malo tego, ze siedzenia i audio, to jeszcze bedziemy pasowac tylna kanape z integry (bo jest z fajnej czarnej alcantary z czerwona nicia)oraz dopiero co udalo mi sie w koncu dorwac czarna wykladzine podlogowa
![]()
bedzie duzo smakowitej kosmetyki.. np. czerwone tekstylne wstawki w boczkach zamiast seryjnych szarosci.. czerwone dywaniki.. wszystko na modle type r, czyli w czerwieni
a jak mi juz na maxa odwali, to oddam kierownice do obszycia na nowo w czarnej skorze tak, zeby miala czerwona nitke
mysle, że będzie wyglądała zajebiście!markos pisze: a jako, ze nie ma rozy bez kolcow - poczta polska dolozyla staran, zeby lotka nie dojechala w stanie takim, w jakim zostala wyslana![]()
to nie podrobaAdamXXL pisze:jest chyba trochę podrób tej lotki, bo ostatnio widzałem taką (bez stopu)