prosze o jakis kontakt na gg 1097282
dokonalem juz 4 zakupow na ebay. na zadnej aukcji nie bylo na liscie polski, bo to taki kraj na zadupiu, u know?szajboos pisze:!markos, troszkę się mylisz. blahblahblah.
w tym ze trzeba miec jaja!markos pisze:dokonalem juz 4 zakupow na ebay. na zadnej aukcji nie bylo na liscie polski, bo to taki kraj na zadupiu, u know?szajboos pisze:!markos, troszkę się mylisz. blahblahblah.![]()
pytasz sprzedawce o podanie kosztow wysylki do polski, klikasz kup teraz, prosisz o wystawienie faktury na paypal z dodatkowymi kosztami wysylki i po temacie.
w przypadku aukcji jest tak samo - pytasz czy wysylaja do polski, prosisz o podanie kosztow i licytujesz. prawie jak na allegro, nie wiem w czym problem
no to co zyskasz ze zarejestrujesz sie na niemieckim ebayszajboos pisze:O tym mówimy, że nie zawsze działa. Koniec tematu jak dla mnie.!markos pisze:konto zalozone na polskim ebay dziala wszedzie (i mam takie konto)
tez nie znam niemieckiego, ale w necie sa tlumacze online, u know?
GUMMI, nie wiem za bardzo o co ci chodzi. Ja nic nie mówiłem że jak zarejestrujesz się na niemiecki adres to coś ci to da. Napisałem tylko że Markos nie ma racji że polskie konto zawsze działa.GUMIS2000 pisze:no to co zyskasz ze zarejestrujesz sie na niemieckim ebayszajboos pisze:O tym mówimy, że nie zawsze działa. Koniec tematu jak dla mnie.!markos pisze:konto zalozone na polskim ebay dziala wszedzie (i mam takie konto)
tez nie znam niemieckiego, ale w necie sa tlumacze online, u know?
i podasz jakis niemiecki adres ??
NIC
poprostu albo masz kogos z adresem w niemczech i dostep
do wszystkich aukcji albo masz polskie konto
i jestes skazany na humor sprzedawcy![]()
to tyle i taka jest prawda
Troche sobie delikatnie nawrzucaliście.szajboos pisze:Wiem co to PAYPAL, ale kolo miał dostać na swoje konto przelew z konta mojego wujka który mieszka w niemcach i ma tam konto. I po otrzymaniu przelewu wysłać paczkę. Ale nie był zbyt komunikatywny i napisał że nie wysyła do Polandu i tyle.