skoro robisz już ewidencje to ja tez pisze sie na przewozke twoja furą, w zamian moge ci pokazac jak jezdzi koni w cB

Daj znać czy prace blacharsko-lakiernicze są ukończone ?!markos pisze:podobno juz w ten piatek
[EDIT]
znaczy sie w ten piatek ma wrocicjest jednak pewien problem: chlopaki z ssg nie maja aktualnie miejsca, zeby go wstawic do garazu
![]()
najprawdopodobniej dzisiaj wybiore sie do sochaczewa zbadac sprawe i zawiezc lotke, jak wroce to powiem co i jak, jesli nie bede za bardzo wkurwiony
niekozzi pisze:Markos Ty te wszystkie graty ciągniesz z Japan??
wolne zarty... lakiernia byla juz zamknieta i ciec mnie tam nie wpuscil. w sobote dodzwonilem sie do czlowieka, ktory nadzoruje prace nad moim samochodem i z rozbrajajaca szczeroscia powiedzial, ze jeszcze nie jest gotowy i ze spedzi u nich "przynajmniej tydzien", czyli jak znam juz ten ich "tydzien" - bedzie to kolejny miesiac, albo dluzej. kurwica juz mnie powoli zaczyna trafiac (na nowo), ale argumenty niezaplacenia umowionej kwoty rosna niesamowicie mocno na ich niekorzysc. na 300% wiem, ze jak go skoncza, to odstawia mi go do garazu (bo to nie z nimi bezposrednio bede sie rozliczal), a jak juz mi go oddadza - to maja bardzo marne szanse na uzyskanie kwoty, na ktora sie umawialismy. raz, ze nie zaplace im tyle, dwa, ze nie zaplace im szybko. takze spowalniajac malowanie tego samochodu - zrobili sobie niechcacy kuku.D12 pisze:Daj znać czy prace blacharsko-lakiernicze są ukończone ?
Wahadłowce miały mniej dostawców części.!markos pisze:niekozzi pisze:Markos Ty te wszystkie graty ciągniesz z Japan??
zegarek hks - japonia
felgi - hong kong
mieszek - usa
kute nakretki - hong kong
przewody goodridge - uk
lotka - krakow![]()
i jeszcze leca do mnie 2 fajne gadzety, jeden z hong kongu, drugi z usa![]()
w kazdym jajku jest taki mykD12 pisze:Chciałbym się dowiedzieć czy to w twojej hondzie jest ten myk z klapą, że można otworzyć samą szybe a doł się odchyla ?
nie zalamuj mnie>>TomASH pisze:co do koloru felg i wzoru mam zastrzeżenia
rzeczywiscie beznadzieja...>>TomASH pisze:(grafitowy lakier + białe fele?)![]()
tu nie ma nic do rozumienia, a ja ciesze sie, ze nie masz takiego civica, bo bardzo skrzywdzilbys go zespolonymi lampami...>>TomASH pisze:nie rozumie również decyzji założenia przednich lamp niezintegrowanych z kierunkami
w tym konretnym wypadku polska scena ma ogromna szanse ich przegonic.....>>TomASH pisze:polska scena tuningowa daje rade i goni naszych zachodnich sąsiadów
nie bardzo rozumiem>>TomASH pisze:wkładasz do twojej Civici części japońskie - choć często (nie zawsze!) są tej samej jakości co produkcje innych wschodnich państw![]()
zakladajac zespolone gejlooki zrobilbys jej ogromna krzywde.. vide civic, ktorego teraz robia w automaniak max na tvn turbo..>>TomASH pisze:mogę ręczyć że nie skrzywdził bym jej...
weglowa pokrywka swiec juz sie robi, ale chyba na tym poprzestane. co za duzo to niezdrowo.. lotka miala byc weglowa, ale udalo mi sie kupic ta z SiR'a, wiec plan upadl. lusterka tez mialy byc weglowe, ale po obejrzeniu sporej ilosci zdjec uznalem, ze albo bedzie czarny mat, albo w kolor - zdecydowalem, ze pojda w kolor budy.>>TomASH pisze:Mam pytanie: carbonowe dodatki też są w planach ?
tradycyjne sa w tym samochodzie biale..AdamXXL pisze:pomarańczowe tradycyjne migacze ??