wiele osob mi mowilo ,ze f13 nie wytrzyma c20ne...

wytrzymala te 175Nm i wszystko bylo ok ,ale szczerze mowiac nie chciala specjalnie przenosic tego momentu na kola ;( Przy duzych obrotach ,prawie max przed odcinka nie dalo sie wrzucic biegu ;( z 1 na 2 , i z 2 na 3

wiec byla lipa jak sie z kims gonilem spod swiatel... pozniej na 4 troche sie rozpedzala do 200 a na 5 to juz pozmiatane nie jechalo to wogole-doslownie wogole na prostej 200 i nic wiecej moze do 205 jak dobry wiatr byl... wiec w cholere tracilem.
Podsumowujac skzynia wytrzymac wytrzyma ale nie przenosi tego co trzeba.
Jezdzilem pozniej od kumpla corsa ,w ktorej zrobilem swapa na c20ne + f16 i byla zupelnei inna bajka!!! Auto smigalo jak glupie ,nie ma problemu ze zmiana biegu przed odcinka jak bylo to w f13...
Jak moja corsa miala jeszcze c20ne+f13 to bylem w Wisle i spotkalem sie z Pafciem (od nas z forum mial corse,teraz ma piekne audi80...) to on przyjechal na spotkanie z kumplem ,ktory mial astre Gsi c20ne+f16 Cr... Najpierw pojechalismy z kumplem we 2 moja corsa potem jego astra i roznica byla cholerna !Krotsze biegi ,wchodzily jak w maslo -wtedy poznalem roznice miedzy tymi skrzyniami... Astra ciezsza a zmiatala 2x lepiej...
Mike ,niezlym wyzwaniem bylo by zalozyc do Ciebie F16cr ! Powaznie ,franki zamiatalby nieziemsko lepiej !
Uderz do mnie na prv ,albo na gg