I tak się zastanawiam czy będą to 16 czy pozostane jednak przy 15 ?!
Macie jakies sugestie dotyczące 16 cali?? Opłaca się czy nie bardzo??
pozdr. MARCIN
ja ma taka sugestje ze do 16 sa juz znacznie droszsze oponykozzi pisze:Ponieważ temat turbo w mojej Corsie umarł na dobre, to tak się zastanawiam czy nie sprezentować Corsie nowych butów na sezon letni?!![]()
I tak się zastanawiam czy będą to 16 czy pozostane jednak przy 15 ?!
Macie jakies sugestie dotyczące 16 cali?? Opłaca się czy nie bardzo??
pozdr. MARCIN
nie tylko ty. kozzi miota sie jak nie wiem co, a i tak sam doskonale wie, ze najchetniej kupilby cos zupelnie innego.endo pisze:Kozzi, czy to tylko ja mam wrazenie, ze nie wiesz za bardzo co masz z ta corsa zrobic?
kurcze niemam pojęcia ile bede jeszcze sie turlał Corsą, pól roku, rok, dwa lata, a może pięć!markos pisze:a ile jeszcze bedziesz jezdzil corsa? bo moze ten zakup nie ma sensu..
masz Gumii absolutną racje!!!!GUMIS2000 pisze:ja ma taka sugestje ze do 16 sa juz znacznie droszsze opony
ale niech ci co maja 16 sie wypowiedza
nie, nie, nie, kasy niemam wogóle, ale jak bym miał cel (czy. nowe fele) to zaczołbym zbieraćendo pisze:Kozzi, czy to tylko ja mam wrazenie, ze nie wiesz za bardzo co masz z ta corsa zrobic? ciagle nowe pomysly, ciezko za Toba nadazyc
dokładnie!markos pisze:nie tylko ty. kozzi miota sie jak nie wiem co, a i tak sam doskonale wie, ze najchetniej kupilby cos zupelnie innego..endo pisze:Kozzi, czy to tylko ja mam wrazenie, ze nie wiesz za bardzo co masz z ta corsa zrobic?
spoko sprzedam i co kupie za te 8tys?? a niestety niemam żeby dołożyć ze 30tys na inne!markos pisze:ja widze jedno wyjscie z tej sytuacji: SPRZEDAC.
jeśli nowe felunek to TD ProRace 1 lub Rota Torque lub OZ Superleggera!markos pisze:a jak nie sprzedawac, to ladowac kase dalej, kupic nowe felgi i cieszyc sie jak glupi do sera. nowe nero czy ziexy kupisz za 300pln sztuka, wiec dramatu nie ma. z felg proponuje prorace2, lub cos fajnego non-jdm z roty. za nowe opony+felgi wyjdzie nie mniej niz 3600. chyba, ze jakies uzywki felgi, wtedy wiadomo cena spada.
tak tak wiem że ProRace1 nie wystepuje w 16calach tak jak i Rota Torque!markos pisze:prorace1 nie wystepuje w 16 calach i przerabialem to i ja i wow
opony sa drozsze tylko 400pln na komplecie, wiec to nie argument
wiem, niestety firma Jacky jest delikatnie mówiąc do dupy!markos pisze:a.. no i pamietaj, ze team dynamics to tylko i wylacznie prywatny import. na jacky nie licz...
a dlaczego? cos sie zmienilo ostatnio?kozzi pisze:wiem, niestety firma Jacky jest delikatnie mówiąc do dupy!markos pisze:a.. no i pamietaj, ze team dynamics to tylko i wylacznie prywatny import. na jacky nie licz...![]()
http://www.rota-wheels.plStaneq pisze:a jak jest z Rota??
w przypadku felg td zawsze byli do dupy i nic sie nie zmienilo. mnie nie satysfakcjonuje dostepnosc jedynie tych felg, ktore od 3 sezonow walaja sie gdzies po magazynie i juz nawet nie sa oferowane u producenta. zamowienie czegos spoza zapasow? zapomnijendo pisze:a dlaczego? cos sie zmienilo ostatnio?
z Rota wcale nie jest tez tak kolorowoStaneq pisze:a jak jest z Rota??!markos pisze:a.. no i pamietaj, ze team dynamics to tylko i wylacznie prywatny import. na jacky nie licz...
dokładnie jest tak jak Markos napisał, Jacky ma jakies zapasy z przed 3-5lat i chce się ich pozbyćendo pisze:a dlaczego? cos sie zmienilo ostatnio?kozzi pisze:wiem, niestety firma Jacky jest delikatnie mówiąc do dupy!markos pisze:a.. no i pamietaj, ze team dynamics to tylko i wylacznie prywatny import. na jacky nie licz...![]()
ja niewiem jak Jacky może byc oficjalnym przedstawicielem na PL?? to jest chore!markos pisze:http://www.rota-wheels.plStaneq pisze:a jak jest z Rota??w przypadku felg td zawsze byli do dupy i nic sie nie zmienilo. mnie nie satysfakcjonuje dostepnosc jedynie tych felg, ktore od 3 sezonow walaja sie gdzies po magazynie i juz nawet nie sa oferowane u producenta. zamowienie czegos spoza zapasow? zapomnijendo pisze:a dlaczego? cos sie zmienilo ostatnio?
Panie ja w 15calach jeżdze na profilu 195/45 więc jak moge zełozyć taki sam profil na większą felge?? chory jesteś??-=kLaRi=- pisze:Wiadomo ze jak zalozysz 16" to szerokosc pewnie 195 a profil najlepiej 45 ,ew. 40 -al to tak jak u mnie mega nisko i trzeba uwazac na dziury itd...
do 16" nie zalozysz juz 50 bo bedzie wygladalo balonowato
Juz nie mowie ,ze profilu 40 tak latwo nie znajdziesz w uzywce... :/jesli wogole znajdziesz...
no.....bo nie którzy kupują koła do użytku, a niektórzy żeby autko stało i ładnie wyglądałokamiloooo pisze:kozzi lubi kartoflane opony....-=kLaRi=- pisze: do 16" nie zalozysz juz 50 bo bedzie wygladalo balonowato![]()
wierz mi ze bardzo dobrze sie na tym jezdzi i jeszcze lepiej wyglada...kozzi pisze: no.....bo nie którzy kupują koła do użytku, a niektórzy żeby autko stało i ładnie wyglądałochoć nie wiem co jest ładnego w 8 calach szerokości i oponie 195
![]()