Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
chcialbym kupić tu w polsce auto zarejestrowane i opłacone OC, tylko że ja chciałbym je później na części rozebrać i sprzedać te części. I tu sie zastanawiam czy ja musze je zarejestrować opłacić i żłomować, czy moge podpisać umowe kupna i nie rejestrować i wycofać OC mówiąc żę znalażłem tańszego ubezpieczyciela wtedy niby auto ginie
przed lipcem 2005 nie bylo takiego problemu -natomiaast teraz bym sie w to nie bawil tak jak chcesz-albo masz znajomosci i zalatwisz sobie wyrejestrowaanie auta albo nie wchodz w to bo ogolnie znam ludzi którzy np kupuja tak auta i rejestruja na 80 letnie babcie bo zanim ktos dojdzie do tego co bylo grane to babci juz nie bedzie -jak dla mnie hmmm wole nie miec klopotów , przed lipcem 2005 sam rozbieralem auta ,teraz dalem spokoj co nie znaczy ze jest to niemozliwe
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
kupujesz auto, rozbierasz co zostaje zlomujesz i po klopocie ...
kwestia tylko dogadania sie przy zlomowaniu zeby liczba kilogramow odpowiadala fabryce
stary.. jak masz cos do sprzedania, to nie pytasz potencjalnych kupcow "ile to warte" tylko rozgladasz sie gdzie sie da i szukasz ceny tego, co masz do sprzedania. odejmujesz troszke od ceny rynkowej i szybko sprzedajesz. czy na prawde musialem to napisac, bo sam na to nie wpadles?
gejzer 2,0 to jakbys szukal w kup sprzedam klari ma za 1600 zl -wsio
a za Twoj komplet komus kto nie ma pojecia w jakim to stanie jest mysle ze kolo 1500 1600 mozesz sciagnac bo w rzeczywistosci za komplet to ja moze 800 bym dal moze...... - za komplet
Ja mam caly komplet za 1.600zl i bedziesz mial wszystko , za 200zl Ci to wloze.
A potem sobie to podlubiesz i bedziesz wiedzial co masz ,bo szczerze to nie kupilbym silnika ,bo ktos powiedzial ze byl dlubany jakbym nie zobaczyl wykresu z hamowni
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/