Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
no wiem bo mialem wziasc we wtorek ten silnik no ale wczoraj ktos byl i juz to lyknol wiec lipton, nie wiem skad domysly ze ten silnk zlom skorto w tydzien sie sprzedal
Gejzer jak chciales miec 2.0 16v to trzeba bylo brac , teraz to bedziesz mial niezla loterie a z Twoim fuksem wiadomo ze latwo niebedzie
no podobno motor się sprzedał za 2600zł. to chyba całkiem niezła cena jak za cały komplet?!
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-=kLaRi=- pisze:Gejzi ,nie mysl ,ze swap na c20xe to taki tani szpass
Nie da sie tego zobic po taniemu niestety
A co dopiero c20let...
mów po naszemu bo nie każdy ze Śląska pochodzi
a co do swapów to jak już robić to z głową a jak z głową to nie ważne czy to c12nz na c12nz czy c12nz na c20let nowe serce robione z głowa do generalka a generalka to $$$
ty sam nie wiesz co chcesz. najlepiej zrobisz jak opchniesz ten swoj szrotex i przesiadziesz sie na conajmniej pol roku w komunikacje miejska, odlozysz troche grosza i kupisz cos, co jezdzi.
ty sam nie wiesz co chcesz. najlepiej zrobisz jak opchniesz ten swoj szrotex i przesiadziesz sie na conajmniej pol roku w komunikacje miejska, odlozysz troche grosza i kupisz cos, co jezdzi.
no i widze jedyna osoba która myśli BRAWO dokładnie na tym bedzie polegać mój plan na najbliższy czas
jasne!!! najprędzej to ona pojdzie na złom do Herb
HEHEHEH ogolnie to z tego co pamietam to Czestochowa to dawne miasto żydowskie bo to u Was tyle tych domkow gdzie na dole sklepik a na gorze mini mieszkanie
gejzer tylko zanim bedziesz sprzedawal to auto załóż oponki w dobrym kieerunku
geo022 pisze:HEHEHEH ogolnie to z tego co pamietam to Czestochowa to dawne miasto żydowskie bo to u Was tyle tych domkow gdzie na dole sklepik a na gorze mini mieszkanie
pierwsze słysze....