HELP !!!!! jakie et do 14 do corsy b

Zablokowany
Awatar użytkownika
adm
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

HELP !!!!! jakie et do 14 do corsy b

Post autor: adm »

Witam wszystkich mam maly problem jezdzilem na alumkach 7 cali szerokosci na 15 z cholernym et 21 (opona 195/50/15) wygladalo super ale z tylu tarlo jak szalone o nadkola ( wystawaly grubo za obrys) jestem na kupnie nowych felg i zamowilem tym razem 14 o szerokosci 5,5 cala i tu problem producent felg zaleca et od 35 do 40 ktory rozmiar wybrac bardzo prosze o szybkie porady bo w niedziele odbior i musze cos wybrac w odpowiedziach uwzglednijcie tez fakt iz planuje zmienic zawias ale bez drastycznego obnizania (interesuje mnie seryjny zestaw z gsi jesli ktos wie o ile jest nizsza od seryjnej 1,4 sport to tez bede wdzieczny za info) ogladalem tez zestaw -40mm
Awatar użytkownika
geo022
Swój
Kontakt:

Post autor: geo022 »

na 5,5 cala to et 35 powinno podejsc , et 38 na bank!
Awatar użytkownika
adm
Świeżak
Kontakt:

Post autor: adm »

dzieki za porade te co zamowile sa albo et 35 albo 40 czyli na tym 35 nie powinno trzec o nic a co po obnizeniu tez bedzie spoko z drugiej strony nie chce tez zeby mi te felgi wpdly do srodka gleboko w zapomnienie
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

to super, ale postow na temat offsetu i szerokosci felg jest zylion i nie ma potrzeby tworzenia kolejnego watku o tym samym
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

!markos pisze:to super, ale postow na temat offsetu i szerokosci felg jest zylion i nie ma potrzeby tworzenia kolejnego watku o tym samym
dobrze gada, polac mu...!

temacie zamknij sie :-P
Zablokowany

Wróć do „Felgi i Opony”