Witam, kolega chce kupic corsiawke wypatrzyl cos takiego, czy ktos ja zna i pytanko na temat sondy lambda tzn ile kosztuje wymiana??
http://moto.allegro.pl/item177493959_op ... 130km.html
czy ktos zna te corse
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: czy ktos zna te corse
ta corsa wygląda na seryjna wiec to 130 chyba z dokładki steinmetza i stozka się wziełokyniek pisze:Witam, kolega chce kupic corsiawke wypatrzyl cos takiego, czy ktos ja zna i pytanko na temat sondy lambda tzn ile kosztuje wymiana??

Edit:
mocowanie prawej lampy wygląda na spawane wczesniej

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: czy ktos zna te corse
Przepraszam bardzo ale znam tą corse z wcześniejszych ogłoszeń, nawet wrzucane było ono tutaj na forum. Wtedy nie była na blachach SB. Ale zapamiętałem ten viperowsko-startrekowy wlot na mascekyniek pisze:Witam, kolega chce kupic corsiawke wypatrzyl cos takiego, czy ktos ja zna i pytanko na temat sondy lambda tzn ile kosztuje wymiana??

- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
znalezlismy ten post co byl kiesys, Mike go napisal i d12 tez skomentowal, bo dokladnym obejrzeniu zdjeci i telefonach do goscia , okazalo sie np ze nie dziala tylna wycieraczka, ze zdjec widac tez ze sprzodu jakos dzwnie maka idzie, nie ma srob na blotniku lewym pod maska i na podszybiu a na prawym blotniku sa sruby ale jakos dzienie obczyszczone jakby ktos je wd 40 potraktowal
tja nastał czas spokojnego kombi...
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Podziękował;: 0
- Kontakt:
:0kyniek pisze:znalezlismy ten post co byl kiesys, Mike go napisal i d12 tez skomentowal, bo dokladnym obejrzeniu zdjeci i telefonach do goscia , okazalo sie np ze nie dziala tylna wycieraczka, ze zdjec widac tez ze sprzodu jakos dzwnie maka idzie, nie ma srob na blotniku lewym pod maska i na podszybiu a na prawym blotniku sa sruby ale jakos dzienie obczyszczone jakby ktos je wd 40 potraktowal