czy ktos zna te corse

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Podziękował;: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

czy ktos zna te corse

Post autor: kyniek »

Witam, kolega chce kupic corsiawke wypatrzyl cos takiego, czy ktos ja zna i pytanko na temat sondy lambda tzn ile kosztuje wymiana??

http://moto.allegro.pl/item177493959_op ... 130km.html
tja nastał czas spokojnego kombi...
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Re: czy ktos zna te corse

Post autor: -=m&m=- »

kyniek pisze:Witam, kolega chce kupic corsiawke wypatrzyl cos takiego, czy ktos ja zna i pytanko na temat sondy lambda tzn ile kosztuje wymiana??

ta corsa wygląda na seryjna wiec to 130 chyba z dokładki steinmetza i stozka się wzieło :lol:, jeśli pod wymianą rozumiemy również zakup to w zalezności czy kupi orginał czy zamiennik tak będzie sie kształtować cena, sama usługa to koszt paru złotych :)

Edit:

mocowanie prawej lampy wygląda na spawane wczesniej :oko:
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
D12
Weteran
Imię: Daniel
Model auta: Corsa B
Podziękował;: 0
Kontakt:

Re: czy ktos zna te corse

Post autor: D12 »

kyniek pisze:Witam, kolega chce kupic corsiawke wypatrzyl cos takiego, czy ktos ja zna i pytanko na temat sondy lambda tzn ile kosztuje wymiana??

Przepraszam bardzo ale znam tą corse z wcześniejszych ogłoszeń, nawet wrzucane było ono tutaj na forum. Wtedy nie była na blachach SB. Ale zapamiętałem ten viperowsko-startrekowy wlot na masce :)
Awatar użytkownika
geo022
Swój
Kontakt:

Post autor: geo022 »

tak d12 ma racje -byla na forum jakis czas temu a co za tym idzie chyba szybko zmienia włascicieli -ostatnio byla na blachach z Rudy Śląskiej
gejzer6
Swój
Kontakt:

Post autor: gejzer6 »

uuuuu coś mi sie zdaje że to niezły kolejny szrot :lol:
Awatar użytkownika
geo022
Swój
Kontakt:

Post autor: geo022 »

on nawet tak wyglada -bo to takie gsi ze ullala :lol: 130 to nie koniuf tylko zajechanych kobyl :-P
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Podziękował;: 1 raz
Kontakt:

Post autor: kyniek »

znalezlismy ten post co byl kiesys, Mike go napisal i d12 tez skomentowal, bo dokladnym obejrzeniu zdjeci i telefonach do goscia , okazalo sie np ze nie dziala tylna wycieraczka, ze zdjec widac tez ze sprzodu jakos dzwnie maka idzie, nie ma srob na blotniku lewym pod maska i na podszybiu a na prawym blotniku sa sruby ale jakos dzienie obczyszczone jakby ktos je wd 40 potraktowal
tja nastał czas spokojnego kombi...
Awatar użytkownika
D12
Weteran
Imię: Daniel
Model auta: Corsa B
Kontakt:

Post autor: D12 »

kyniek pisze:znalezlismy ten post co byl kiesys, Mike go napisal i d12 tez skomentowal, bo dokladnym obejrzeniu zdjeci i telefonach do goscia , okazalo sie np ze nie dziala tylna wycieraczka, ze zdjec widac tez ze sprzodu jakos dzwnie maka idzie, nie ma srob na blotniku lewym pod maska i na podszybiu a na prawym blotniku sa sruby ale jakos dzienie obczyszczone jakby ktos je wd 40 potraktowal
:0 :-D Czyli masz mniej więcej pojęcie co mogło by być zrobione.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”