![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
Krótko i na temat:
![Obrazek](http://img473.imageshack.us/img473/9387/dscf1907cq2dv7.jpg)
OZ SuperT 15" + 195/45
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
Jutro je zakladam na auto wiec beda jakieś spajszoty
juz mnie markos za słówka nie łap!markos pisze:a nie jezdzi?-=m&m=- pisze:masz autko, które wygląda teraz czas żeby zaczeło jeździc
jezooo, lejesz miod na moje styrane tuninkofe serceStaneq pisze:mojego c14se grzebac nie bede bo szkoda zdrowego silnika dlubac zeby sie jebal a co do mocy na moje jezdzenie 99% po zatloczonych Gliwicach to 82ps mi naprawde starcza..a jak czasem jade gdzies w trase to tez jest calkiem niezle
zreszta co do tego jak jezdzi moja moze powiedziec Klari on ma porownanie jezdzilk cB z c12nz, c20ne, c20xe,... i jak pojezdzil sobie moją jak zalozylismy koni to sam byl w szoku ze to fajnie jezdzi..
aa jak przyjdzie mi apetyt na wieksza moc to zapewne zmienie auto, dlatego wszystkie moje mody sa prowadzone w ten spoposob ze mam caly backup stock'owych czesci łącznie z 13" kołami na kołpakach
nikt nie dłubie auta z myśla o jego sprzedaży!markos pisze: majka nie sluchaj, on juz zglupial i mysli, ze kazdy bedzie tak dlubal, zeby potem nie moc sprzedac
tja.. tylko niektorzy zrobia potem kilka mykow srubokretem, kluczem oczkowym i kluczem do kol i beda mieli seryjne auto, ktore swietnie sie sprzeda-=m&m=- pisze:nikt nie dłubie auta z myśla o jego sprzedaży![]()
nie wiem gdzie tu widzisz hypokryzje. wow jak jezdzil moim 1.4 to nagminnie uzywal okreslenia "zapie*dala". a teraz przypomnij sobie jaki silnik miala c20rsa. wow hipokryta? prosze cie!-=m&m=- pisze:hipokryzja nazwałbym wrzucenie do siebie c20xe i wmawianie ze c14se wystarczy i że fajnie zapina