Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Dzisiaj na giełdzie udało mi się zamienic mojego opla B na nowszy model z 2003 opla C Jestem jak narazie zadowolony, młodsze autko o 7 lat, silnik jedyne 1.7 DI ale Nm są duuużo większe, 5 osobowy zarejestrowany i pali na trasie tyle co skuter Przebieg niestety 140k km ale od pierwszego właściciela stan igła. Kilka spy shotów na rozkminke co i jak...jazdy próbne wkrótce.
W celu wyjaśnienia bo to chyba już spalony proma aprilis. Opel Combo Tour został zakupiony ale ja sie swojego szczura nie pozbyłem Hmm wkońcu miałem okazje pośmigać w połowie corsą C Miło. Silnik ma tylko 68 KM ale dieselek pracuje dobrze, no i ta przestrzeń bagażowa.
Ok, wrzuce jakieś fotki podczas weekendu. Samochodzik prowadzi się jak osobówka i z parkowaniem nie ma problemów bo lusterka mają powierzchnię arkusza A5.