noooo, ale wez podpis zmien bo juz chyba nie aktualnyHiv pisze:Asmy się równo ustawiliLOL
spocik przyjemny, krotki ,ale fajnie ze sie udalo we 4

Hiva nie było.... ale człowiek w rozjazdachPorszak pisze:no wiec odpisali sie wszyscy i nasza nowa klubowiczka w B gsi
Ja miałem zaszczyt być wieziony, pierwszy raz w życiu jechałem tak szybką corsąPorszak pisze: oraz po przejazdzce michala corsa, juz nie powiem ze mozna patrzec na obrotek w czasie jazdy i spokojnie zmieniac biegi bo w tym aucie nie ma na to czasu. wkreca sie maskarycznie szybko i poza skale obrotomierza![]()
gratuluje ukonczenia auta, jeszcze tylko ostateczne hamowanie

nooo, ja pierwszy raz spotkalem dziewczyny zywo zainteresowane tym co jest pod maska. sympatycznie bylo-=m&m=- pisze:Miło było poznac nowa klubowiczkę anie i jej koleżanke marte
to jezdzi masakrycznie, fajnie ze dzieki mnie slyszales swoje auto-=m&m=- pisze:Dzięki Porszakowi miałem możliwości posłuchac frankiego z pozycji przechodnia ( smieszny metaliczny dźwiek jak mała wiertareczka![]()
eeee, bo nie chcialem stwarzac niebezpiecznych sytuacji-=m&m=- pisze:z bardziej komicznych rzeczy widzielismy jak ktos na monitorowanym 5 pasmowym srzyzowaniu ( dwa pasy w lewo reszta na wprost) zawracał z środkowego pasa do jazdy na wprost![]()
Jak przyjdzie widokówka to będziesz musiał płacićPorszak pisze: eeee, bo niechcialem stwarzac niebezpiecznych sytuacji,a nie spodziewalem sie ze tak szybko do skrzyzowania dojade.
jak przysla widokowke, to daj znac. bedzie trzeba zrobic spota

Jeśli dobrze Cię rozumiem-=m&m=- pisze: brakuje corsolotowych zjarów![]()
-=m&m=- pisze: mamy nowa cb gsi w typowo kobiecym kolorze w klubie![]()

obecnie mieszkam we Wrocławiu a do Łodzi wpadam na występy gościnneania1981 pisze:Jeśli dobrze Cię rozumiem-=m&m=- pisze: brakuje corsolotowych zjarów![]()
...
Widziałem opisy p. DJHiv pisze:Ja imprezowałem na weselichu i sie nie załapałem ale myślę, że nic straconego(szczególnie ciekawa moze być ustawka na śniegu + bmw z WD)![]()

właśnie zapisałem sie na http://www.srtw.pl tez może byc wesoło oraz czy w kwestii ocfc coś sie zmieniło ?? bo kiedyś to takie forum o wentylach byłoStaneq pisze: @Majk na OCFC masz spora gurpe spotykajaca sie we wrocku
http://corsa.ja.pl/forum/viewtopic.php? ... 3dd1#57744
dalej jest, to wczesniejszy etap ctm (ktory chyba wchodzi w okres schylkowy niestety), proponuje zajrzec na liste uzytkownikow - mozna znalezc troche znajomych twarzy, rowniez tych do tej pory wielce przesmiewczych wobec "wentylowych" tematow, a teraz zywo sie udzielajacych-=m&m=- pisze:oraz czy w kwestii ocfc coś sie zmieniło ?? bo kiedyś to takie forum o wentylach było

8-go jestem umówiony na dostrojenie i pewnikiem później zajrze na hamownie, myśle że na 9-go możemy sie umówićD12 pisze: Mike kiedy to finałowe hamowanie bo chętnie bym podjechał jako kibic