Gdzie mozna obciąć dach
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Gdzie mozna obciąć dach
oglondałem wlasnie Jasia fasole na wakacjach i w filmie wystąpil mini mo z obcietym dachem (taki mega powiekoszony szybergach az do krawedzi dachu)
i tak se pomyslalem ze pomysl jest w deche
czy kojarzycie jakas firme ktora sie tym zajmuje ?? lub gdzie cos takiego moge sobie wykonac??
czy kojarzycie jakas firme ktora sie tym zajmuje ?? lub gdzie cos takiego moge sobie wykonac??
CORSA A RULLES... tylko robic nie ma komu
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Re: Gdzie mozna obciąć dach
Filmu nie oglądałem ale z tego co wiem, kristo ma w oryginale dach odkrywany nie wiem czy o coś takiego chodzi. Pomysł w deche jak znajdziesz rozbitą CA z takowym dachemel-studento pisze:oglondałem wlasnie Jasia fasole na wakacjach i w filmie wystąpil mini mo z obcietym dachem (taki mega powiekoszony szybergach az do krawedzi dachu)
- cursor
- Nowy
- Kontakt:
Chodzi tobie o falldach?:
http://www.opel-corsa-a.com/index.php?s ... Britax.htm
Jeśli tak to były takie dachy fabrycznie w niektórych corsach A i chyba B.
Np.:
http://moto.allegro.pl/item188403099_op ... _dach.html
http://www.opel-corsa-a.com/index.php?s ... Britax.htm
Jeśli tak to były takie dachy fabrycznie w niektórych corsach A i chyba B.
Np.:
http://moto.allegro.pl/item188403099_op ... _dach.html
Jeden lubi słuchać, drugi jak go słyszą , ot taka sobie różnica .....
-
- Nowy
- Kontakt:
-
- Nowy
- Kontakt:
Markos jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to po co sie odzywasz?
twoje bezsensowne docinki sa nie na miejscu a juz napewno sa tu nie potrzebne
nie wiesz nic na temat cięcia dachow to prosze wstrzymaj swe palce przed klikaniem w klawiature, jesli natomiast cos wiesz to z chęcią przyjmę takową informację
twoje bezsensowne docinki sa nie na miejscu a juz napewno sa tu nie potrzebne
nie wiesz nic na temat cięcia dachow to prosze wstrzymaj swe palce przed klikaniem w klawiature, jesli natomiast cos wiesz to z chęcią przyjmę takową informację
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
a co takiego trzeba wiedziec, zeby wyciac dach w miejscu gdzie w zasadzie nie ma wzmocnien? chyba jedynie to, jaka tarcze zalozyc do diaxa.
wypadaloby tylko zostawic (wspawac) jakis palak w miejscu gdzie przebiega usztywnienie dachu na wysokosci slupkow b.
zwracam jedynie uwage, ze wyciety dach bez wypas winyli i przy czarnych zderzakach nie bedzie fajnie wygladal
wypadaloby tylko zostawic (wspawac) jakis palak w miejscu gdzie przebiega usztywnienie dachu na wysokosci slupkow b.
zwracam jedynie uwage, ze wyciety dach bez wypas winyli i przy czarnych zderzakach nie bedzie fajnie wygladal
-
- Nowy
- Kontakt:
brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem...
ja nie pytalem sie "jak zrobic dziure w dachu" lub "czy moge zrobić dziure w dachu"
tylko czy zna ktos firme która sie zajmuje tego typu przeróbkami
a to czy bedzie to wyglonadało slicznie czy picznie to juz moja sprawa i bedziesz mogł sie wypowiedzieć jak dam taki topic do działu "Nasze Projekty"
end
ja nie pytalem sie "jak zrobic dziure w dachu" lub "czy moge zrobić dziure w dachu"
tylko czy zna ktos firme która sie zajmuje tego typu przeróbkami
a to czy bedzie to wyglonadało slicznie czy picznie to juz moja sprawa i bedziesz mogł sie wypowiedzieć jak dam taki topic do działu "Nasze Projekty"
end
-
- Nowy
- Kontakt:
-
- Nowy
- Kontakt:
markos to sie staje smieszne
na caly topik jestes jedyna osoba ktora ma najwiecej do powiedzenia a jeszcze nie napisales nic wartosciowego, rozumiem ze to sztuka dla sztuki - pisac byle by pisac
wiem ze potrafisz tylko krytykowac ale czasem powinienes sie powstrzymac bo to naprawde jest bez celowe i niczego do dyskusji nie wnosi
a teraz odpowiedz na tego posta bo domyslam sie ze juz sie nie mozesz powstrzymac (zdziwie sie jesli nie odpowiesz - w swoim stylu)
ja na tym koncze rozmowe
end
na caly topik jestes jedyna osoba ktora ma najwiecej do powiedzenia a jeszcze nie napisales nic wartosciowego, rozumiem ze to sztuka dla sztuki - pisac byle by pisac
wiem ze potrafisz tylko krytykowac ale czasem powinienes sie powstrzymac bo to naprawde jest bez celowe i niczego do dyskusji nie wnosi
a teraz odpowiedz na tego posta bo domyslam sie ze juz sie nie mozesz powstrzymac (zdziwie sie jesli nie odpowiesz - w swoim stylu)
ja na tym koncze rozmowe
end
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
jesli zabierasz sie za dach, to zakladam, ze reszta juz jest cycus glancus. jesli nie jest - to bedzie lipa i przed tym wlasnie chce cie uchronic pytajac czy juz cala reszte ogarnales.
nie chce mi sie powstrzymywac wole ci naswietlic sprawy, ktorych sam nie dostrzegasz mimo, ze masz swoj wlasny samochod pod samym nosem, a ja go nawet na oczy nie widzialem..
nie chce mi sie powstrzymywac wole ci naswietlic sprawy, ktorych sam nie dostrzegasz mimo, ze masz swoj wlasny samochod pod samym nosem, a ja go nawet na oczy nie widzialem..