http://www.autokrata.pl/ogien/1496/niby_drift/
hehehehehe...
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
Damian3k
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
http://videos.streetfire.net/toprated/2 ... 2cfe16.htm
hehe Nissan to nie Corsa ale....
Ciekawe ile koniuff ma
hehe Nissan to nie Corsa ale....
Ciekawe ile koniuff ma
- geo022
- Swój
- Kontakt:
czester kiedyś na spocie mowil ze jego synek w corse wsiadł i sie przejechał urywając zderzak
ja myśle ze to jest dla takich jak maly czestera :d
http://www.allegro.pl/item188525048_ope ... azja_.html
ja myśle ze to jest dla takich jak maly czestera :d
http://www.allegro.pl/item188525048_ope ... azja_.html
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
przepraszam... nie moglem sie powstrzymac..
ta tigra zdobyla tytul auta zlotu na tegorocznym zlocie tigra team...

brak mi slow
Edit:
Na prosbe wlasciciela samochodu zdiecie zostalo usuniete z powodu tego ze sa tam widoczne tablice rejstracyjne... jaja jajami ale musze być bezstronnym moderatorem
Staneq
zgodnie z prosba wlasciciela i sugestia moderatora numery rejestracyjne zostaly ukryte
markos
Edit:
rozmawiałeś może z Majkiem na gadu?
Staneq

brak mi slow
Edit:
Na prosbe wlasciciela samochodu zdiecie zostalo usuniete z powodu tego ze sa tam widoczne tablice rejstracyjne... jaja jajami ale musze być bezstronnym moderatorem
Staneq
zgodnie z prosba wlasciciela i sugestia moderatora numery rejestracyjne zostaly ukryte
markos
Edit:
rozmawiałeś może z Majkiem na gadu?
Staneq
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 10:31 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.

- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Markos ,o co Ci chodzi ,toz to super bryka

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- !markos
- M A S T E R
znaczy.. jak wklejasz inny wiestuning to jest git, a jak wklejasz samochod, ktorego wlasciciel moze byc obecny na forum (nawet o tym nie wiedzialem) - to juz jest be?
chcialem podzielic sie tym arcyciekawym znaleziskiem, uwazam, ze warte jest pokazania go swiatu.. w koncu wygralo tytul auta zlotu
tak, niezdrowo to przezywam
bo boli mnie serce jak ktos tak krzywdzi samochod... jaki by nie byl... 
[edit]
wlasciciel zarejestrowal sie dzisiaj
chcialem podzielic sie tym arcyciekawym znaleziskiem, uwazam, ze warte jest pokazania go swiatu.. w koncu wygralo tytul auta zlotu
tak, niezdrowo to przezywam
[edit]
wlasciciel zarejestrowal sie dzisiaj

-
ZŁOTY
- Bez listowiec ;-)
Markos czyzby chec wyzycia sie na mnie za poprzednie forum gdzie Cie zaczeli gnoic??
Jak narazie to juz kolejna nagroda bo juz w Krakowie na zlocie tuningowym i w bytkowie dostałem więc pomimo że jest inne to się czasami podoba a Ty smigasz robotniczymi busami ze spoconymi ludzmi i takie wypowiedzi - CZYSTA ZAWIŚĆ !!!!
Jak narazie to juz kolejna nagroda bo juz w Krakowie na zlocie tuningowym i w bytkowie dostałem więc pomimo że jest inne to się czasami podoba a Ty smigasz robotniczymi busami ze spoconymi ludzmi i takie wypowiedzi - CZYSTA ZAWIŚĆ !!!!
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Podobny do tej tigry w łódzkiej Manufakturze stał Viper, też miał paski ale to chyba jedyne podobieństwo. Każdy ma swój styl, ale ten jest troche daleki od jakiejkolwiek definicji.!markos pisze:przepraszam... nie moglem sie powstrzymac..
- !markos
- M A S T E R
z zawiscia to przeszedles sam siebie
stary.. ja bym tym samochodem conajwyzej wozil gnoj na pole!! czego tu zazdroscic?? no blagam cie, zejdz juz na ziemie.. przeciez poplakac sie mozna patrzac na to co z tym samochodem zrobiles
to, ze gdzies dostales jakas nagrode swiadczy tylko i wylacznie o totalnym bezgusciu i zasciankowosci polskiego swiatka tuninkofego.. czekamy az ktores pisemko zlozy ci propozycje profi sesji i artykulu.. wtedy bedzie pora na umieranie, bo to oznacza, ze ten kraj zszedl na psy i nie ma juz nadziei na poprawe..
stary.. ja bym tym samochodem conajwyzej wozil gnoj na pole!! czego tu zazdroscic?? no blagam cie, zejdz juz na ziemie.. przeciez poplakac sie mozna patrzac na to co z tym samochodem zrobiles
to, ze gdzies dostales jakas nagrode swiadczy tylko i wylacznie o totalnym bezgusciu i zasciankowosci polskiego swiatka tuninkofego.. czekamy az ktores pisemko zlozy ci propozycje profi sesji i artykulu.. wtedy bedzie pora na umieranie, bo to oznacza, ze ten kraj zszedl na psy i nie ma juz nadziei na poprawe..