V ZLOT CTM 2007 ... !??

Znajdż podobnych maniaków corsy w swoim regionie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

YAQB pisze:A jak z kwestia czasowo-finansowa?
poczekajmy az pirat wroci, chce poznac liste ewentualnych chetnych

kyniek, w szoku jestes? a gdzie jest w tamtym watku informacja o tym CO dostaniemy za te 3 dyszki? jak ta koszulka wyglada? z jakiego materialu jest zrobiona? jaki ma nadruk? jakie kolory? :lol: napisz COS, cokolwiek, bo obawiam sie, ze koszulek widmo nikt nie zechce :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Podziękował;: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Post autor: kyniek »

scotty pisze:koszulki mioood malina

juz 3 razy prane i efektow ubocznych brak :)

polecam jak najbardziejjj
to jeli chodzi o jakosc, a wstepny projekt juz wstawilem tam gdzie usunoles posta :oko:
tja nastał czas spokojnego kombi...
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

a, no dobra

to ja nie chce koszulki :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Kontakt:

jak macie jakies koncepcje itd do dawajcie pomysly, wszystkie propoycje mile widziane
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

No i gitara Markos!
Osrodek fajny jest. Poki co, dzis wrocilem do domu i zgloszen nie przybylo ani jednego, wiec ogolnie nadal jestesmy w punkcie wyjscia :-?
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

sluchajcie, czy jak wypisze sie ze zlotu to zglosi sie wiecej osob? no bo skoro rozwalam cale forum i przeze mnie nikt tu juz nie pisze, to moze tak samo jest ze zlotem? :lol: powaznie mowie :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

!markos pisze:sluchajcie, czy jak wypisze sie ze zlotu to zglosi sie wiecej osob? ......? :lol: powaznie mowie :lol:
hmmmm no dałes mi teraz argument :lol:
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

mi na dzien dzisiejszy pasuje 08. sierpnia bo w lipcu lecimy do Dojczow na zlot, w dwoch miejscach nie da rady byc na raz :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Kontakt:

Kurde, dlaczego inne kluby potrafia zebrac sie raz w roku, zgromadzic 50 uczestnikow i pozniej wspominac jak to bylo fajnie. A u nas ciezko jest sie zebrac w 30 osob raz do roku.
Na Miedziance bylo mnostwo ludzi, w Lublinie tez, czemu teraz znowu pojawiaja sie klopoy z zebraniem wszystkich do kupy?

W ankiecie tyle glosow, a zgloszen tyle co kot naplakal. Czy to wynika z faktu, ze nie ma konkretow otyczacych ceny, deadline z wlatami itd?

Jesli chodzi o koszulki, to owszem opcja fajna, ale te wydaja sie takie zwykle. Daloby rade cos takiego ogarnac, jk bylo na miedziance? :)
Awatar użytkownika
scotty
Swój
Imię: Sebastian
Kontakt:

Post autor: scotty »

wlasnie dlatego nie ma zgloszen

jakby byl konkretny program, miejscowka itd
to mozna sie deklarowac a tak to mozna gdybac i gdybac :-?

albo ktos to swoja personalnie ogarnia i jest za to odpowiedzialny albo bedzie tak jak jest jeden na drugiego klepie zeby zadzwonil tu albo tam

dla mnie jasna sprawa:

Organizator: Zenek Tuner
MIejscowosc: Żółwia Błoć, ośrodek Acapulco
Termin: 12.12.2012

Program zlotu:
1
2
3
4

Ceny za nocleg. Ceny za gadzety, Ceny za tor itd

Deadline do 11.11.2011

finito

a tak to dalej jestesmy w lesie ze zlotem
i jak tak dalej pojdzie to passwordjdm bedzie sie bawil w naszym terminie na torze w lublinie
Obrazek
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: -=kLaRi=- »

Pirat - odpowiedz na twoje pytanie padlo gdzies w watku o biciu czy cos - tak tak pisalem w nim i robilem sobie zwyczajne jaja ;) ale odpowiedz co do tego klubu padla...

Dziwne ,ze wlasnie wiekszosc klubow nie ma problemu z zebraniem sie i pojechaniem gdzies... Jesli o mnie chodzi to mam w dupie jechac gdzies ,gdzie przez kogos mam sie czuc zle i stwarzac pozory :/
Nie wiem jak reszta ,ale u mnie tak to wyglada...
Naprawde jest w srod Was grupka osob ,ktore mega lubie i szanuje ,ale jest tez kilku co do ktorych mam wlasne zdanie i kiedys mialem tez swoje zdanie o kilku osobach ale pozniej wydawaly sie ok... - jednak tylko wydawaly... (pewnie zaraz napisza ,ze maja tak samo itd..)

Ale coz, tak jak napisalem gdzies ,ze przykro mi ,ze ten klub nie jest tym samym co kiedys bo ,wczesniej nie wyobrazalem sobie roku bez zlotu i spotkania z Wami... a teraz ;(...
Kiedyś CORSCHE :) Corsa B 1994 c20xe... :)
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

a teraz? a teraz pie*dolisz glupoty. z reszta robisz to od momentu popelnienia tych wszystkich swoich tjunerskich swapow i nieudanych remontow. tak w duzym, bardzo duzym skrocie.

ps.1
prosze mnie skreslic z listy gosci. klari, mozesz spokojnie jechac, bedzie git :lol:

ps.2
jakby sie cos sypnelo i nie znalazlaby sie odpowiednia ilosc chetnych, to w razie czego przejme tor i uratuje rezerwacje.

dziekuje za uwage.

w razie czego noclegi nie sa zarezerwowane. przypominam tylko, ze dzwonilem tutaj: http://www.polesie.w.bia.pl/
Obrazek
Awatar użytkownika
Aro
Weteran
Imię: Arek

Post autor: Aro »

ja pierdole - jak baby normalnie :lol:

nie róbcie scen panowie, bo to, że macie coś do siebie nie znaczy, że macie się obrażać na cały świat :-?

@klari, nikt Ci nie każe spać z markosem w jednym pokoju!

@markos, nie pękaj - nikt Cię nie będzie bił ;) zmierzycie się na torze, jak cywilizowani ludzie ;)
scotty pisze:wlasnie dlatego nie ma zgloszen

jakby byl konkretny program, miejscowka itd
to mozna sie deklarowac a tak to mozna gdybac i gdybac :-?

albo ktos to swoja personalnie ogarnia i jest za to odpowiedzialny albo bedzie tak jak jest jeden na drugiego klepie zeby zadzwonil tu albo tam

dla mnie jasna sprawa:

Organizator: Zenek Tuner
MIejscowosc: Żółwia Błoć, ośrodek Acapulco
Termin: 12.12.2012

Program zlotu:
1
2
3
4

Ceny za nocleg. Ceny za gadzety, Ceny za tor itd

Deadline do 11.11.2011

finito

a tak to dalej jestesmy w lesie ze zlotem
i jak tak dalej pojdzie to passwordjdm bedzie sie bawil w naszym terminie na torze w lublinie
@scotty - a tutaj to już nie wiem czy sobie jaja robisz czy mówisz poważnie :-P
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Kontakt:

apropo koszulek, to dajcie jakis pomysl ( jak zlot jest jeszcze aktualny) bo ja nie wiem jak byscie chcieli te koszulki a w miedziance nie bylem, bylem w lublinie i staralem sie wykombinowac cos na wzor tego
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: Porszak »

kyniek, tylko do rozmiarow przydalaby sie jakas charakterystyka wymiarowa, bo tak na prawde co firma to inna rozmiarowka, i moge zamowic L ktora bedzie za mala, albo za duza M
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Kontakt:

!markos pisze: popelnienia tych wszystkich swoich tjunerskich swapow i nieudanych remontow. tak w duzym, bardzo duzym skrocie
Czy ja o czyms nie wiem?? Jak dotad wszystko idzie tak jak ma i jakos nie udalo mi sie jeszcze nic zepsuc a wlasiciele po swapach i klienci ,ktorym cos robilem sa mega zadowoleni...

Wy w wawce przeplacie za takie roboty min. 100%... takze wstrzymaj sie od takich komentarzy... i wiecznie cos sie tam wam dzieje...
Tu sie lapa urwie tu to... tu piasta ukreci... dziwne rzeczy :)
koniec ot :)
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Kontakt:

Moim zdaniem Twoje argumenty Klari to dziecinada. Raptem bedziesz sie zle czul, bo na zlocie bedzie Markos, z ktorym nikt nie kaze Ci nawet rozmawiac. Niewazne jest to, ze bedzie cala masa innych ludkow, ze bedzie tor, jakas impreza i spotkanie raz do roku. Nie, bo bedzie markos. Ha - smieszne!

Uwazam ze obydwaj pierdolicie glupoty i zachowujecie sie jak baby. Nic w Was nie ma rozsadku. Osoby, ktore mialy najwieksze cisnienei na tor, spotkania klubowe nawet na koncu swiata pisza ze nie jada. To nie, Panowie, zlot nie jest obowiazkowy i chocby nie wiadomo jak malo osob mialo przyjechac, damy rade spotkac sie i dobrze bawic we wspolnym gronie. Rok temu w Bydgoszczy frekwencja byla dosc niska, a i tak bylo mega zajebiscie. Dlaczego w tym roku mialoby byc gorzej?

Najlatwiej jest klepnac posta - bo klub nie jest ten sam i koniec. Pewnie ze nie jest i nigdy nie bedzie. Chociazby dlatego, ze czesc osob sie wykruszyla, zalozyla rodziny, ma wiecej obowiazkow albo nie ma juz takiej zajawki. Ale jestesmy my i to od nas nalezy jak ten klub bedzie dalej funkcjonowal. Przychodza tez nowi ludzie, wiec nie widze przeszkod, zeby CTM pozostal starym dobrym CTMem. Niech kazdy zacznie od siebie zamiast szukac winy w innych.
Odbieglem troche od tematu, ale wkurzaja mnie juz te durne dyskusje i jezdzenie po sobie jak po lysej kobyle. Macie gadu, macie pw - to tam sobie nawrzucajcie, a nie robicie burdel na forum. po co? Na pokaz? ilez mozna!?

Zaraz bede ogarnial cos w sprawie konkretow dotczacych miejsca, ceny itd. Poki co, nie mozna sie dodzwonic do osrodka, zeby zapytac o zaliczke. Mysle, ze dzis wieczorem lub najpozniej jutro beda podane wszystkie konkrety.

Jesli chodzi o koszulki, to mam taki pomysl Kyniek. Nie wiem czy sie spodoba innym. Z przodu taki rysunek Corsy jak sa karykatury i dookola napis V Ogólnopolski Zlot Corsa Tuning Masters Lublin 2007 jakas fajna czcionka a z tylo Corsa Tuning Masters i juz ;]

A zamiast ludzi z paswordjdm na poczatku zapytalbym kogos z OCFC, zeby to byl jednak zlot Corsy, dopiero pozniej szukal po innych klubach.
arts
Forum Master
Kontakt:

Post autor: arts »

wiecie co wam powiem .. znamy sie wsumie raczej ze zlotow no poza malymi wyjatkami i nie wiem skad te wnioski ze ten to jest taki a ten taki ....

wiadomo jeden lubi drugiego mniej lub bardziej i sa tego powody jakies tam ale niewyobrazam sobie zeby byla sytuacaja zeby komus nie podac reki
:lol: a tym bardziej dac w ryja :lol:

prozba o ten sierpien to ja przyjade na bank :oko:
Obrazek
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Kontakt:

arts pisze: prozba o ten sierpien to ja przyjade na bank :oko:
Helmutow popros o sierpien hehe
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

pirat pisze:A zamiast ludzi z paswordjdm na poczatku zapytalbym kogos z OCFC, zeby to byl jednak zlot Corsy, dopiero pozniej szukal po innych klubach.
to byla propozycja na wypadek gdyby zlot mial sie w ogole nie odbyc. w innym wypadku nie widze sensu mieszania towarzystwa.
Awatar użytkownika
geo022
Swój
Kontakt:

Post autor: geo022 »

ja ciężko myśle czy nie przyjade -ale wszystko zależy od terminów :)
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Kontakt:

geo022 pisze:ja ciężko myśle czy nie przyjade -ale wszystko zależy od terminów :)
ja tez... ;)
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Kontakt:

ble ble ble ble to do glownego tematu co do tych pobocznych to tak

@Pirat to sprubuj jakis projekcij jakmoze wymodzic , najlpiej tez jak bys podeslal to z czego je zrobiles tzn chodzi mi o jakas karykature , napisze do kolesia i zobacze co powie , narazie napisalem o te rozmiary

@ ja bym chcial pojezdzic na torze, co do nocowania to raczej odpadne bo wszystko wskazuje ze bede musial isc na noc do pracy
:zakrecony:
Awatar użytkownika
Aro
Weteran

Konkrety wyglądają następująco:

Miejsce zlotu:
Ośrodek nad jeziorem Piaseczno, 40km na północny wschód od Lublina (http://www.polesie.w.bia.pl)

Termin: 27-29.07.2007

Warunki noclegowe:
markos! pisze:pokoje w wiekszosci 4 osobowe, kazdy ma natrysk i umywalke, niektore maja kible, kible sa tez na korytarzu.
Cena 1 noclegu od osoby: 30 PLN

TOR

Rezerwacja toru: 28.07.2007 w godz. 10-16

*Wjazd na tor: 30 PLN
Ściganie: 100 PLN

*"wjazd na tor" oznacza, że każdy będzie miał możliwość pojeżdżenia po torze w przerwach pomiędzy próbami czasowymi

Koszulki: 30 PLN (konkrety u Kyńka, dziś może powstanie projekt)

Postanowienia końcowe:

Kasę zbieramy z góry. Zgłoszenie ma zawierać:

Nick, ilość noclegów x ilość osób, info czy chcemy się ścigać czy nie, koszulki (ilość, rozmiar), kwota wpłacona

Przykładowo: Aro83, 2 noclegi x 2 osoby, ściganie, koszulki x 2 (XL, M), 190 PLN

UWAGA!

Termin wpłacania kasy: 03.07.2007

numer konta na który trzeba wpłacać kasę podamy wieczorem
--------------------------------------------------------------------------------

chyba wszystko co miałem to nabazgrałem ;)
czekam na ewentualne pytania (nie zastrzeżenia :-P) bo mogłem o czymś zapomnieć ;)
Ostatnio zmieniony 28 cze 2007, o 17:28 przez Aro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

co to jest wjazd na tor miedzy probami czasowymi? az tyle czasu bedzie? czy to ma na celu obnizenie oplaty dla scigajacych sie? :zakrecony:

ale w sumie co ja gadam, przeciez i tak nie jade :lol:
Awatar użytkownika
Aro
Weteran

tzn. że jak ktoś będzie chciał zrobić parę rundek po torze, bez katowania fury w jeździe na czas to może wybrać taką opcję :)

jeżeli lista chętnych nie ulegnie drastycznej zmianie (tfu tfu ;) ) to myślę, że czasu wystarczy spokojnie :)

aha, no i zapomniałem dopisać, że:

ceny toru mogą ulec zmianie!

w zależności od ilości chętnych i zostały ustalone z założeniem, że jeszcze parę osób się zgłosi

p.s. a Ty markos nie pitol, bo na forum też miałeś nie pisać a piszesz :-P
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

a co bedzie jak okaze sie, ze jest wiecej chcacych pokrecic sie bez celu niz tych, ktorzy chca sie scigac z czasem? :lol: caly dzien bedziecie sobie spacerowym tempem jezdzic w kolko?

ps.
nigdzie nie napisalem, ze nie zamierzam nic pisac na forum. napisalem tylko, ze nie jade na zlot.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2007, o 12:04 przez !markos, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Kontakt:

aro to chyba niezbyt dobry pomysl, moim zdaniem albo ktos jezdzi albo nie
Awatar użytkownika
Aro
Weteran

liczyliśmy z Piratem na to, że w sytuacji gdy na liście chętnych jest całe 11 osób, a wcześniej klika osób się wypowiadało, że toru nie potrzebuje, uda się zebrać kilka osób, które by chciały pojeździć rekreacyjnie, a nie chciały być może ze względów ekonomicznych ;)

z tego co dowiedział się Pirat, w cenie toru jest miejsce na 15 aut startujących w 2 próbach, czyli 30 pomiarów czasu. Pozostałe auta (o ile uzbieramy więcej :-?)mogą wjechać na tor, ale nie będą się ścigać. Dlatego właśnie stwierdziliśmy, że aby nie było nieporozumień jak na poprzednich zlotach, że ktoś jeździł mimo, że nie płacił, warto zaproponować takie rozwiązanie. Czy sensowne? Poczekajmy aż wypowie się więcej osób. To nie musi być ostateczne ;)

@markos - a o pisanie na forum chodziło mi tą sytuacje jak się na nas obraziłeś jakiś czas temu ;)
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Kontakt:

Obrazek

jesli chodzi o nadruki wielokolorowe tzn jakis obrazki itp to cena niestety wzrasta do 35 , ale jeszcze zalezy ile tego ma byc wiec podaje maksymalna w razie o kwote
ODPOWIEDZ

Wróć do „Regionalne spotkania oraz Zloty”