V ZLOT CTM 2007 ... !??
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
D12 pisze:Wszystko ładnie pięknie. Czy mógłbym prosic moderatora o wyedytowanie w pierwszym poście wszystkich waznych informacji na temat zlotu? Przelatując wszystkie strony na temat zlotu można o czymś zapomnieć.
Można tak zrobic ?
http://www.forum.tuning.info.pl/viewtop ... 826#933826
1. Czy nikt juz wiecej nie przewiduje przybycia na Zlot CTM? Jesli ktos sie zastanawia, rozwaza, chcialby, ale nie ma teraz kasy, to prosze o informacje, zebym mogl zaklepac miejsca do spania bo udalo mi sie przeciagnac ten termin jeszcze do jutra.
2. Czy ktos chcialby otrzymac koszulke V Ogolnopolskiego Zlotu CTM? Projekt koszulki mialbyc niespodzianka. Ci co widzieli, mowili ze wyglada calkiem calkiem, wiec moze ktos chcialby taki klubowy gadzet? Prosze o pilny kontakt, zebym wiedzial ile sztuk zamowic
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
Koszulki zostaly zamowione Koszt 30 zl po rabacie, wiec jest oki. Moja lepsza Polowka powiedziala, ze dobre gatunkowo, wiec bedzie fajnie ;]
Aha, rozmiarowka jest chyba normalna, bo ja wzialem sobie L tak jak nosze normalnie, wiec zamowilem wszystkim tak, jak chcieliscie
pozdro!
btw: No nikt sie nie skusi na ten zlot juz?
Aha, rozmiarowka jest chyba normalna, bo ja wzialem sobie L tak jak nosze normalnie, wiec zamowilem wszystkim tak, jak chcieliscie
pozdro!
btw: No nikt sie nie skusi na ten zlot juz?
- nolack
- Nowy
- Imię: Krzysiek
- Kontakt:
Ja jak przyjade to tylko na sobote na tor
To czy przyjade zalezy od tego czy i kiedy uda mi sie załatwić dobrą przepływke i w miare w normalnej cenie .Nowa około 1500 zł
To czy przyjade zalezy od tego czy i kiedy uda mi sie załatwić dobrą przepływke i w miare w normalnej cenie .Nowa około 1500 zł
www.corsaclub.pl/sklep NOWE I UŻYWANE CZĘŚCI DO OPLA
- pirat
- Forum Master
- Kontakt:
Sorry, ze post bez edycji, ale zalezy mi, zeby sie wyswietlil jako nowy.
Jutro nad ranem (sroda) wyjezdzam nad morze na 2 tygodnie i wracam 25ego. W razie pytan i checi uczestnictwa w zlociwe prosze o kontakt z Porszakiem lub z Aro (po 21.01) ewentulanie ze mna na koma. Numer zawsze ktos ma z klubowiczow, wiec to nie problem
Pozdrawiam
Jutro nad ranem (sroda) wyjezdzam nad morze na 2 tygodnie i wracam 25ego. W razie pytan i checi uczestnictwa w zlociwe prosze o kontakt z Porszakiem lub z Aro (po 21.01) ewentulanie ze mna na koma. Numer zawsze ktos ma z klubowiczow, wiec to nie problem
Pozdrawiam
- nolack
- Nowy
- Imię: Krzysiek
- Kontakt:
Ja mogę przyjechac tylko na sobote bo nie mamy gdzie "sprzedac" baby a ono jeszcze jest zamałe na takie wypady
www.corsaclub.pl/sklep NOWE I UŻYWANE CZĘŚCI DO OPLA
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
chodzi o to http://www.forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=60273endo pisze:a wogole gdzies istnieje jakas lista?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
nooooo dzieki, tak czulem, ze gdzies to moze lezec-=m&m=- pisze:chodzi o to http://www.forum.tuning.info.pl/viewtopic.php?t=60273endo pisze:a wogole gdzies istnieje jakas lista?
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
do dzis wplacili:
1. Pirat
2. Aro
3. Kyniek
4. Czester
5. Endo
6. Kotlin
7. Koniol45
8. Seboss
9. Lesnik
10. Wronek (ocfc)
11. Staneq
12. Porszak
jesli kogos pominalem to prosze o kontakt
ta lista pojawi sie w poscie pirata o zlocie jutro z rana
w tej chwili miejsca sie lozkowe sie skonczyly, ale kombinujac z ustawieniem lozek mozna sie zmiescic w wiecej osob, wiec i koszty by sie zmniejszyly, jak cos. poza tym jutro byc moze dowiem sie ze sa jakies szanse na wolne miejsca, ostatecznie taka wiadomosc moge miec w czwartek
jelsi ktos chce to moze poprobowac cos zaklepac na wlasna reke. wystarczy jakas mapa internetowa np szukacz znalesc lulbin i pozniej miejscowosc Łęczna i droge 820, ta droga
doprowadzi Was do jezior. nasz osrodek jest nad jez Piaseczno wiec w tej okolicy
nalezy szukac noclegow
1. Pirat
2. Aro
3. Kyniek
4. Czester
5. Endo
6. Kotlin
7. Koniol45
8. Seboss
9. Lesnik
10. Wronek (ocfc)
11. Staneq
12. Porszak
jesli kogos pominalem to prosze o kontakt
ta lista pojawi sie w poscie pirata o zlocie jutro z rana
w tej chwili miejsca sie lozkowe sie skonczyly, ale kombinujac z ustawieniem lozek mozna sie zmiescic w wiecej osob, wiec i koszty by sie zmniejszyly, jak cos. poza tym jutro byc moze dowiem sie ze sa jakies szanse na wolne miejsca, ostatecznie taka wiadomosc moge miec w czwartek
jelsi ktos chce to moze poprobowac cos zaklepac na wlasna reke. wystarczy jakas mapa internetowa np szukacz znalesc lulbin i pozniej miejscowosc Łęczna i droge 820, ta droga
doprowadzi Was do jezior. nasz osrodek jest nad jez Piaseczno wiec w tej okolicy
nalezy szukac noclegow
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ja rozmawialem z Porszakiem i mialem przyjechac ,ale niestety nie dam rady ... Moja sytuacja finansowa sie troche pogorszyla a za miesiac czeka mnie wyjazd na upragnione wakacje do Chorwacji ,wiec niestety nie bede mogl Wam towarzyszyc na tym zlocie...
Jest mi przykro ale nic nie poradze - od kilku lat nie bylem na wakacjach wiec w tym roku byl to priorytet... bo w pazdzierniku wyjezdzamy z Olka do Irlandii ... W tym zlodziejskim panstwie juz nie wyrabiam...
Jest mi przykro ale nic nie poradze - od kilku lat nie bylem na wakacjach wiec w tym roku byl to priorytet... bo w pazdzierniku wyjezdzamy z Olka do Irlandii ... W tym zlodziejskim panstwie juz nie wyrabiam...
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/