Wizje czestera w srebnej CC OPC1
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Najbardziej mi sie widzi ta od Ibizy... ta od laguny wyglada jakos spoilerowato...
wloty itp...
Ta od ibizy jakas agresywniejsza jest...

Ta od ibizy jakas agresywniejsza jest...
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
znalazłem chwile na pare fotek poglądowych:

pozostaje dokupić gril irmschera lub steinmetza oraz wybor gumy pod zderzak, bedzie albo ta z ibizy lub seryjna, bo ta jest ze zderzaka przed liftowego i jest za krótka
oczywiściwe wielkie podziekowanie dla basisty i jego ziomów za dobrą robote i zaangażowanie, bo lakiernik naprwde miszcz

pozostaje dokupić gril irmschera lub steinmetza oraz wybor gumy pod zderzak, bedzie albo ta z ibizy lub seryjna, bo ta jest ze zderzaka przed liftowego i jest za krótka
oczywiściwe wielkie podziekowanie dla basisty i jego ziomów za dobrą robote i zaangażowanie, bo lakiernik naprwde miszcz

Ostatnio zmieniony 17 lut 2010, o 08:36 przez czester 1, łącznie zmieniany 2 razy.
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Ty, ta fura wyglada teraz duzo lepiej niz z tym Riegerem
Fajnie pokreciles gwintem, ladna gleba, ladnie seryjnie i z gustem - cacy. Ale zeby nie bylo jak to Markos mawia "srajaco slodko", to jak malowales ten zderzak, to czemu nie zalepiles dziur pod zderzakiem? No i powinienes pomyslc o seryjnych halogenach, albo pokombinowac cos z samymi szklami, bo to wyglada cienko.

Fajnie pokreciles gwintem, ladna gleba, ladnie seryjnie i z gustem - cacy. Ale zeby nie bylo jak to Markos mawia "srajaco slodko", to jak malowales ten zderzak, to czemu nie zalepiles dziur pod zderzakiem? No i powinienes pomyslc o seryjnych halogenach, albo pokombinowac cos z samymi szklami, bo to wyglada cienko.

- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
tylko czemu czestera przedni zderzak jest w innym odcieniu ?? a tak poza tym to fajna furka do tego jeszcze seryjne progi takie jak u endo i bedzie miodzioGórniol pisze:widze że kolega Tomasz pomalował juz 4 fury w klubie
Adriana, oczywiście moją, Klari-ego, no jeszcze czester twoją![]()
nic tylko mu reklame zrobic![]()

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
A powiedz mi co ma lakiernik ,ktory tylko maluje samochod do firmy ,ktora mu go namieszala... :0-=m&m=- pisze:tylko czemu czestera przedni zderzak jest w innym odcieniu ??Górniol pisze:widze że kolega Tomasz pomalował juz 4 fury w klubie
Adriana, oczywiście moją, Klari-ego, no jeszcze czester twoją![]()
nic tylko mu reklame zrobic![]()

Czester ,teraz auto wyglada kozak ,mogles zalepic te otworki w zderzaku ale juz za pozno

Widze ,ze Tomek dziala ostro:D
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 

- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
wiec tak
te halogeny wydaje mi sie ze swieca lepiej niz seryjne, tyle ze nie pasuja i cos z tym jednak zrobie

aha i dzieki wszystkim
dziurki beda zaslepione i zderzak pomalowany (koleś tam miał pewnie jakąś dokładke),pirat pisze: czemu nie zalepiles dziur pod zderzakiem? No i powinienes pomyslc o seryjnych halogenach, albo pokombinowac cos z samymi szklami, bo to wyglada cienko.
te halogeny wydaje mi sie ze swieca lepiej niz seryjne, tyle ze nie pasuja i cos z tym jednak zrobie

progi mam przyklejone na klej do szyb wiec ciezko bedzie to oderwac - czekaloby mnie kolejne malowanie, ale moze cos w zime sie wydarzykamiloooo pisze:teraz jest zajebiscie![]()
tylko te progi pokrecone cos srednio teraz pasuja

jak bedzie serce wieksze to i kółka sie zmieni, pod ten silnik nie ma co sie wychylać z 16arts pisze:no teraz zaczyna wygladac.... jeszzce zmien fele na 16 od Gsi

tak wyszło na tych fotach (inny kąt padania światła - nie wiem), gdyby był malowany tylko zderzak to mozna tak przyjąć, ale mialem malowany cały przód: zderzak, pas, okulary, maska, błotniki, listwy, słupki wiec cały przód byby w innym odcieniu, na żywca tego nie ma-=m&m=- pisze:
tylko czemu czestera przedni zderzak jest w innym odcieniu ??

Ty to masz pomysły-=kLaRi=- pisze:
mogles zalepic te otworki w zderzaku ale juz za pozno-mozesz jakeis wieksze diody w to wrzucic i bedzie jezdzace ufo

licze ze zima w tym roku do nas zawitaAro83 pisze: obawiam się tylko że na chwilę obecną przód średnio pasuje do tyłu![]()

aha i dzieki wszystkim

- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
noi gitczester 1 pisze: tak wyszło na tych fotach (inny kąt padania światła - nie wiem), gdyby był malowany tylko zderzak to mozna tak przyjąć, ale mialem malowany cały przód: zderzak, pas, okulary, maska, błotniki, listwy, słupki wiec cały przód byby w innym odcieniu, na żywca tego nie ma![]()

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
juz teraz wiem, ze pochwalic sie mozna tylko wtedy jak przesyłka dojdzie do domku
dawca
http://cgi.ebay.de/Lexmaul-Doppelschein ... dZViewItem
i lamki juz u mnie

wielkie podziekowania dla kurbata za ogarniecie sprawy

dawca
http://cgi.ebay.de/Lexmaul-Doppelschein ... dZViewItem
i lamki juz u mnie

wielkie podziekowania dla kurbata za ogarniecie sprawy

Ostatnio zmieniony 17 lut 2010, o 08:37 przez czester 1, łącznie zmieniany 2 razy.