DANGER: Spoty w 100licy
- seboss
- Nowy
- Imię: Sebastian
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
siemano,
OCFC spotyka się :
w CZWARTEK 20.09 godzina 18.30- 19
jeśłi nie będzie padać to na tyłach biblioteki Uniwersyteckiej -->BUWu
jeśli będzie padać parking Blue City parking -1; sektor O. poziom delfinka szarego.
My możemy spotkać się o 18.30 na zakrętach i pomknąć dalej
OCFC spotyka się :
w CZWARTEK 20.09 godzina 18.30- 19
jeśłi nie będzie padać to na tyłach biblioteki Uniwersyteckiej -->BUWu
jeśli będzie padać parking Blue City parking -1; sektor O. poziom delfinka szarego.
My możemy spotkać się o 18.30 na zakrętach i pomknąć dalej
było kamikadze ......... teraz tylko tatowóz
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
wymien japonki na buty zimowe, naciagnij kaptur, zaloz dres - zima idzie, trzeba sie hartowac!markos pisze:dzieciaki nie umawiajmy sie pod chmurka, bo bez kitu jest juz zimno.. podjechalem w niedziele do janek pod electroworld na maly spot civikow i tak mi dupa zmarzla, ze dzieki

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Nie no spocik udany. Mega fajnie bylo. Dzieki Markos, dzieki Endo za przejazdzki. U Markosa adrenalina niesamowita. Fura przyspiesza niesamowicie - vtec robi wrazenie - cos pieknego. Zupelnie inaczej prezentuje sie na zywo ten projekt, kiedy mozna zbadac organoleptycznie wszystkie gadzety.Kotlin byl pod takim wrazeniem spota, ze w nie tym co trzeba dziale pisze:Zacznijmy tak:
@Bracia Kaczyńscy jak zwykle w dobrym nastroju mozna bylo sie z wami posmiac, aro chcialem zebys mnie przewiozl na swoim koni i zapomnialem![]()
@Endo fura miszcz, ale wieczorem jak odjezali ludzie z ocfc zobaczylismy jak kiepsko swieca ci te ksenonowe swieczki, max 1,5m przed autem cos naprawde z nimi jest nie takMam nadzieje ze przewieziesz moje 4 litery kiedys.
@markos
Cifik zapier.. kozacko, zawias dla mnie bomba, fotele nie na moj tylek ale gora elegancka, projekt ktory mi sie zajebiscie podoba, i kibicowalem od poczatku, ale wywal kanape po co ci ten balast:)
Endo dobry zakup. Bardzo sympatyczna, wygodna i luksusowa przejazdzka w zaskakujaco szybkim tempie. Fajna ta S-ka.
Dzieki Kotlin za przybycie - z Toba jak zwykle wesolo.
Bratu dziekuje za towarzystwo w drodze powrotnej.
No i pozdrowki dla ludkow z ocfc
Musimy czesciej powtarzac takie spotkanka
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
No spocik tradycyjnie bardzo fajny 
jeszcze dzisiaj jestem pod wrażeniem jazdy Cifem - już wszyscy wkoło wiedzą jaką furą miałem przyjemność się wczoraj przejechać
naprawde Honda daje rade - dźwięk vteca po prostu wymiata
dzięki Markos za przejażdżke
Endo również dzięki - Audi też zapierdala zdrowo! Całkiem inna jazda jak u Markosa - przynajmniej bębenki i kark pozostają na swoim miejscu
@Kotlin - będzie jeszcze okazja sie przejechać i myślę, że nawet lepiej, że nie tego samego dnia co Cifem i S3 bo blado by moja padaka wypadła
z resztą blado i dla mnie wypadła w drodze powrotnej 
@Bracie - droga powrotna ze spota jak zwykle szybka i przyjemna
dzięki za ciasto 
szkoda, że integracja z OCFC nie wyszła do końca, no ale wiadomo - na dobrą integrację nie przyjeżdża się samochodem
to co? następny spot za tydzień, może dwa?
jeszcze dzisiaj jestem pod wrażeniem jazdy Cifem - już wszyscy wkoło wiedzą jaką furą miałem przyjemność się wczoraj przejechać
Endo również dzięki - Audi też zapierdala zdrowo! Całkiem inna jazda jak u Markosa - przynajmniej bębenki i kark pozostają na swoim miejscu
@Kotlin - będzie jeszcze okazja sie przejechać i myślę, że nawet lepiej, że nie tego samego dnia co Cifem i S3 bo blado by moja padaka wypadła
@Bracie - droga powrotna ze spota jak zwykle szybka i przyjemna
szkoda, że integracja z OCFC nie wyszła do końca, no ale wiadomo - na dobrą integrację nie przyjeżdża się samochodem
to co? następny spot za tydzień, może dwa?
- All
- Nowy
- Kontakt:
w tą środe (26 września)robimy małe Oplowisko w Wola Parku o 19tej jakby co zapraszam 
OPEL FAN
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp
Był Kadett jest Corsa..
www.impuls.strefa.pl zespół muzyczny oprawa imprez , bale, wesela itp