Flipper zyje!

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Flipper zyje!

Post autor: !markos »

dal glos.. co prawda w mailingu z forum subaru, ale przynajmniej wiadomo, ze nie umarl :lol:
Szanowni Forumowicze.
Zgodnie z obietnicą, w dniu dzisiejszym (od godziny 12:00) oddaję w Wasze myszki ;-) odmłodzone Forum SIP. Niestety nie udało mi się w wyznaczonym czasie (3 dni) naprawić wszystkiego co założyłem. Nie będę może w tym miejscu zanudzał szczegółami, a powiem tyle, że naprawa (np. wyszukiwarki) wymaga o wiele więcej czasu niż go założyłem. Oczywiście - należało termin naprawy wydłużyć, aby już w 100% uruchomić wszystko, ale jest coś co nie pozwala mi w tym dniu zabronić
dostępu do Forum.
Ten dzień jest dniem wyjątkowym. Dokładnie o 19:11 pięć lat temu Forum SIP ujrzało światło dzienne. Tak drodzy Forumowicze, dzisiaj mija 5 lat istnienia Forum SIP!
Kilku z Was wie, że ten dzień miał zupełnie inaczej wyglądać. Jest mi naprawdę przykro, że "tylko" sprawne forum (i to nie w 100%) mogę Wam przekazać. Nie ulega wątpliwości, że prace naprawcze będą w najbliższym czasie kontynuowane - w taki dzień jednak chciałbym abyśmy byli razem, więc Forum musi działać.
Spędziłem tutaj (a i po za Forum też ;-) ) niezapomniane chwile z Wami i nic nie sprawi, że o nich zapomnę. Poznałem tutaj wielu wspaniałych ludzi i tak naprawdę wszyscy możemy chyba powiedzieć, że wiele dobrego łączy się z Forum.
Chciałbym abyście dzisiaj - tam gdzie jesteście, spotkali się z innymi Forumowiczami w waszej okolicy - takimi, których znacie, których nie znacie, a przede wszystkim takimi, za którymi nie przepadacie i integrowali się ;-) razem (sposób pozostawiam do wyboru) za kolejne pięć lat istnienia Forum :)
...a jeżeli nie, to pojawcie się na chwilę chociaż na Forum i napiszcie coś (a jak ktoś mi dzisiaj zacznie kłótnie to dostaje na cały dzień bana :P ).

Dziękuję Wam za ten czas spędzony razem!
Flipper
Administrator Forum Subaru
Obrazek
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Post autor: Porszak »

zyje ale wyglada na to ze umarl dla kolejnego forum. on ma kilka zyc??
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”