Szanowni Forumowicze.
Zgodnie z obietnicą, w dniu dzisiejszym (od godziny 12:00) oddaję w Wasze myszki

odmłodzone Forum SIP. Niestety nie udało mi się w wyznaczonym czasie (3 dni) naprawić wszystkiego co założyłem. Nie będę może w tym miejscu zanudzał szczegółami, a powiem tyle, że naprawa (np. wyszukiwarki) wymaga o wiele więcej czasu niż go założyłem. Oczywiście - należało termin naprawy wydłużyć, aby już w 100% uruchomić wszystko, ale jest coś co nie pozwala mi w tym dniu zabronić
dostępu do Forum.
Ten dzień jest dniem wyjątkowym. Dokładnie o 19:11 pięć lat temu Forum SIP ujrzało światło dzienne. Tak drodzy Forumowicze, dzisiaj mija 5 lat istnienia Forum SIP!
Kilku z Was wie, że ten dzień miał zupełnie inaczej wyglądać. Jest mi naprawdę przykro, że "tylko" sprawne forum (i to nie w 100%) mogę Wam przekazać. Nie ulega wątpliwości, że prace naprawcze będą w najbliższym czasie kontynuowane - w taki dzień jednak chciałbym abyśmy byli razem, więc Forum musi działać.
Spędziłem tutaj (a i po za Forum też

) niezapomniane chwile z Wami i nic nie sprawi, że o nich zapomnę. Poznałem tutaj wielu wspaniałych ludzi i tak naprawdę wszyscy możemy chyba powiedzieć, że wiele dobrego łączy się z Forum.
Chciałbym abyście dzisiaj - tam gdzie jesteście, spotkali się z innymi Forumowiczami w waszej okolicy - takimi, których znacie, których nie znacie, a przede wszystkim takimi, za którymi nie przepadacie i integrowali się

razem (sposób pozostawiam do wyboru) za kolejne pięć lat istnienia Forum

...a jeżeli nie, to pojawcie się na chwilę chociaż na Forum i napiszcie coś (a jak ktoś mi dzisiaj zacznie kłótnie to dostaje na cały dzień bana

).
Dziękuję Wam za ten czas spędzony razem!
Flipper
Administrator Forum Subaru