Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Flip te zdjęcia już widziałem i powiem szczerze, że tak sobie mi sie podoba. Kwestia gustu ale.... Przede wszystkim to nie podobają mi się te naklejki i te okrągłe halogeny. Dla mnie wygląda jakoś KICZOWANTO. Bez urazy. Może ktoś powiedzieć, że mój Kadett wygląda jeszcze gorzej i się pewnie z nim w pewnym sensie zgodze.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2002, o 21:44 przez sierak, łącznie zmieniany 2 razy.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
powiem szczerze ze sie zawiodlem
spodziewalem sie czegos lepszego a tu duzo wodotryskow i w dodatku wszystko sie razem kiepsko komponuje, tak samochod w stylu "polska wies tanczy i spiewa", sorki Kiler to nie jest jakas zlosliwosc ale takie sa moje odczucia
Jestem tu swiezy ale moge cala sprawe ocenic swiezym okiem Przyznaje, ze jakos mi sie ten projekt nie widzi. Moze nie "wies tanczy i spiewa" ale "wiejski przekladaniec". Bez urazy
Juz zaprosilam wlasciela WRC do dyskusji (to nieladnie o kims bez niego:)
Mam nadzieje ze sie odezwie. A swoja droga nasze mortal combo nazywa sie ...WGK
Wiec jest Wrc vs. Wgk
moim zdaniem porażka, nic się tam kupy nie trzyma. Albo wsztystko na biało albo zderzaki i listy czarne zostawić, na cos się trzeba zdecydować. Ten combos robi na mnie takie wrażenie jakby to był zlepek wszystkiego co sie nawinie. Ren Twoje lepsiejsze
Czy mi sie wydaje, ze kolor przodu jest bardziej bialy niz reszty? Osobiscie sam mam czarne listwy - jak widac - ale malujac je chyba qrde wypada trafic kolorem w reszte??
Widziałem ten wynalazek na drodze :0 i muszę przyznać, że wśród ogółu szarych autek przykuwa uwagę ale drugie spojrzenie na to cóś i wszystko jasne.... tuning po polsku - tu halogen, tam naklejka czyli totalne bezguście.
REN możesz spać spokojnie, Twoja bejbe jest piękniejsza bo Ty kurna to masz przynajmniej styl
Pewnie obraze kilka osob swoja wypowiedzia ale po co obgadywac ludzi za ich plecami.Wale wiec wprost: napisalbym o wsi bo od razu nasuwa mi sie na jezyk ale skoro o tym juz pisaliscie to powiem tak GDS!!!
GDS to taki klub tuninkowy gdzie jest sporo ladnych autek ale rowniez sporo takich jak to Combo.Jednak podobno o gustach sie nie dyskutuje wiec juz nic nie powiem
Hehe ... kurcze ale się dyskusja rozwinęła. Niedługo pół Polski będzie oceniać tuning Killera a może nawet Go do telewizji zaproszą. Do "Decyzji należy do Ciebie"; czy Killler powinien zmienić tuning; TAK żółty numer telefonu, NIE numer niebieski.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją