Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
!markos pisze:wersji rozmiarowych i kolorostycznych proponuje 17. w sam raz na kazdy mozliwy kolor szyby, lakieru samochodu i wielkosci penisa wlasciciela
Dosc marna riposta, wywodzaca sie z reszta z troche marnego stwierdzenia "nie bedzie udostepnione = nikt nie bedzie mial"
A co do samych naklejek - ja jestem za opcja "rozstrzelona" - moim zdaniem bedzie czytelniej (a o to przeciez chyba chodzi ?!?)
Lepki CTM zostały specjalnie aby było porównanie do poprzednich. Myśle, że docelowo zrobi sie dwie wersje lepek 200 mm oraz 300 mm ( te na zdjęciu to wersja markosowa 350 mm ). Jesli chodzi o kolory to sadze, że biały na białe auta i srebrny mat na całą reszte.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
YAQB pisze:Dosc marna riposta, wywodzaca sie z reszta z troche marnego stwierdzenia "nie bedzie udostepnione = nikt nie bedzie mial"
ty tez pragniesz wersje speszal edyszyn for yaqb tjund korsa? jaki rozmiar sobie zyczysz? 150? 154.3? 180? 191.2? 210? 230? 234.7mm szerokosci? jaka wysokosc?
!markos pisze:ty tez pragniesz wersje speszal edyszyn for yaqb tjund korsa? jaki rozmiar sobie zyczysz? 150? 154.3? 180? 191.2? 210? 230? 234.7mm szerokosci? jaka wysokosc?
Widze, ze ponosi Cie ulanska fantazja - poza tym robisz OT w temacie .....
Twoja upartosc w szukaniu dziury w calym jest tak silna, ze probujesz robic problem z niczego. Nie napisalem na forum ani grama informacji, ze mi sie to nie podoba, albo ze chce miec indywidualna naklejke. Stwierdzilem, ze jak ktos chce, to czy mu to sie udostepni czy nie to i tak sobie zrobi, a Ty rozdmuchales sprawe do niebotycznych rozmiarow, zadaja bardzo wymyslne pytania. Jako osoba wysoce inteligentna i jakze elokwentna zapewne bylbys w stanie zadac konkretne pytanie w 5 slowach.
A odpowiadajac - ja sobie nic nie ZYCZE tj. nie krece nosem, ani nie wnosze o jakiekolwiek zmiany.. Mi pasuje zaproponowany projekt, w wymiarach jakie beda dostepne. Jedynie ciezko mi na podstawie zdjecia ocenic czy rozmiar X lub Y sa czytelne np. z 5-ciu metrow czy z samochodu jadacego obok. Dlatego jedyna moja uwaga byla taka, zeby to zweryfikowac "na ocznie". koniec.
!markos pisze:ps.
mike juz otrzymal obie wersje mailem, pewnie niebawem je wytnie i stestuje z jednej strony mala, z drugiej wieksza
ztcw to bedą wersje testowe na jego szybie nawet..
moga byc jeszcze na szybie Marty...
mysle ze potrzeba ankiety lub zostajemy przy tym co markos napisal. jesli linia zewnetrzna 1.5mm okaze sie zbyt cienka, trudno. zrobi sie kolejny napis wiekszy (to pisze w stosunku do siebie).poprostu przetestujemy i zobaczymy jak to sie wszystko sprawdzi.
Mi sie tez podoba bardziej ta mniejsza wersja, ale sie dostosuje.
Moim zdaniem powinny byc podane pewne standardy. Czcionki klubowe, znaczki, i formaty powinny byc wszystkie takie same.
Jasne, za kazdy moze znalezc 100 sposobow, zeby to obejsc, ale dla mnie to swinstwo. Chyba budujac klub od poczatku, na powaznie - siebie wzajemnie traktujemy rowniez serio i uczciwie. Jesli ktos chce nalezec do tego klubu, to powinien akceptowac zasady, ktore wspolnie ustalamy. Nie moze byc 100 naklejek i innych wzrokow... wzor to wzor!
Abstrachujac troche od naklejek. Nie wiem jak Was, ale mnie zabija ten niebieski baner na gorze.
Stworzylem na szybko cos takiego.
Ja wiem, ze nie jest najlepszy, wiem ze mozna lepiej, ale moze poki nikt nie opracuje innego wrzucimy taki?
pirat pisze:Abstrachujac troche od naklejek. Nie wiem jak Was, ale mnie zabija ten niebieski baner na gorze.
Stworzylem na szybko cos takiego.
Ja wiem, ze nie jest najlepszy, wiem ze mozna lepiej, ale moze poki nikt nie opracuje innego wrzucimy taki?
Pirat u Ciebie jest zbyt jaskrawy ?
I jeszcze jedno, w moim przypadku obrazek się nie wyświetla
EDIT wyświetla się...
Pirat.... może z jakieś furki z naszego forum ? Albo przynajmniej bez niemieckich tablic...
Fajnie Pirat ale sam napis imho dałbym większy , jakis bardzies czytelny czy cuś..
D12 pisze:Pirat.... może z jakieś furki z naszego forum ? Albo przynajmniej bez niemieckich tablic...
odpowidz brzmi nie !!
poniewaz dla mnie to bez roznic ale podejrzewam z wypowiedzi innych ze od razu podniesie sie krzyk dla czego takie auto jest w banerku a nie inne.. Dlatego Ja mowie nie dla aut z forum..
a tak wygladaja mniejsze lepki, jak dla mnie ładniejsze chociaż Minio chyba był za dużymi,
bo z tych entuzjazmem nie tryska Uważa, że duże były bardziej czytelne
"Życie to najbardziej zdumiewająca bajka"
Hans Christian Andersen
Te sa swietne - jak cos rezerwuje 4szt w koncu mam 2 corsy
Tak to mialo wlasnie wygladac...!!!
Wiem ,ze mamy reklamowac klub ,ale bez przesady Po prostu auto jest generalnie reklama moich mozliwosci a dopiero na drugim miejscu klubu ,do ktorego naleze.
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/