Cześć, jestem tu nowy mam pytanie. Znalazlem na allegrą taką corse:
http://moto.allegro.pl/item334277848__s ... _gsi_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jest to niedaleko odemnie.Powiedzcie co sądzicie o tym ogłoszeniu, czy warta tych pieniędzy.Mam zamiar podjechać oglądnąć tą CB.
Oceńcie tą corse
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Re: Oceńcie tą corse
fajna GSI ...
na odległość trudno Ci pomoć, chodz [atrząc na fotki wydaje mi się że drzwi mają inny odcień niż tylni błotnik (chodz to może być tylko złudzenie optyczne)
imho GSi są warte zakupu ale bardzo uważaj ponieważ 90% z nich są w kiepskim stanie, często są dość mocno skatowane..dlatego sprawdz silnik żeby się nie okazało jak w wielu przypadkach że po chwili radości z GSi będziesz szukał nowego silnika...
na odległość trudno Ci pomoć, chodz [atrząc na fotki wydaje mi się że drzwi mają inny odcień niż tylni błotnik (chodz to może być tylko złudzenie optyczne)
imho GSi są warte zakupu ale bardzo uważaj ponieważ 90% z nich są w kiepskim stanie, często są dość mocno skatowane..dlatego sprawdz silnik żeby się nie okazało jak w wielu przypadkach że po chwili radości z GSi będziesz szukał nowego silnika...
Było c14se
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Bylem widzialem nie kupilem bo..
silnik jest w stanie dychawicznym co do drzwi to sa nawet zle spasowane prawa podluznica ma niezly nalot rdzy:/
Przebieg tez mocno naciagany.
Ogolnie szkoda kasy
silnik jest w stanie dychawicznym co do drzwi to sa nawet zle spasowane prawa podluznica ma niezly nalot rdzy:/
Przebieg tez mocno naciagany.
Ogolnie szkoda kasy

-
- Świeżak
- Otrzymał podziękowań: 0
Witam,jestem nowy i zamierzam zakupic corse Gsi. Czy moglibyscie napisac na co powinienem zwrócic szczegolna uwage przy zakupie, abym potem mogl sie cieszyc z jazdy nia a nie naprawami
P.S pisze tu zeby nie zakladac osobnego tematu

P.S pisze tu zeby nie zakladac osobnego tematu
X14XE sport edition 

- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Wiesz , GSi maja juz ok 14-15 lat wiec nie ma co wymagac od nich perefekcji .Samochody te nie byly kupowane po to ,zeby spokojnie sobie smigac...
Ich przeznaczenie jest dla mlodej aktywnej mlodziezy... takze nie oczekuj idealu bo taki napewno ciezko znalezc...
Generalnie wszystko da sie naprawic ,wiec głownie patrz na blacharke,geometrie zeby nie byla po jakims ciezkim dzwonie.Drobne ogniska rdzy to nic takiego jak na samochody z 93-94 (lata produkcji prawdziwej GSi - c16xe).
Silnik da sie naprawic i bedzie sluzyc przez lata...
Ich przeznaczenie jest dla mlodej aktywnej mlodziezy... takze nie oczekuj idealu bo taki napewno ciezko znalezc...
Generalnie wszystko da sie naprawic ,wiec głownie patrz na blacharke,geometrie zeby nie byla po jakims ciezkim dzwonie.Drobne ogniska rdzy to nic takiego jak na samochody z 93-94 (lata produkcji prawdziwej GSi - c16xe).
Silnik da sie naprawic i bedzie sluzyc przez lata...
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

https://www.facebook.com/KolorowePasy/
-
- Świeżak
no wlasnie najbardziej obawiam sie tego ze bedzie po konkretnym dzwonie...ale bede ogladal z kolega mechanikiem,to mam nadzieje ze on po obejrzeniu bedzie wiedzial czy tak bylo czy nie
ale gorsze jest to ze na allegro jest doslownie jedna ciekawa i nie "stjuningowana" w jakies beznadziejny sposob 
coz jeszcze z tydzien musze poczekac

coz jeszcze z tydzien musze poczekac

X14XE sport edition