kolega chce kupic autko i znalazl takie
http://auto-rado.otomoto.pl/index.php?s ... d=C3936094
co o tym myslicie, na co zwrocic uwage przy tym pojezdzie
corsa c
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
- czester 1
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: corsa c
do czego mozna sie przyczepic to przebieg duzy, wyposżenie suer, sprawdz zawieszenie i uklad kierowniczy oraz uklad wydechowy, bo widze tam jakis tlumik nie seryjny
co by mi brakowalo to lamp soczewkowych i ciemnych z tyłu, chyba to ostatnie modele przed liftowe
co by mi brakowalo to lamp soczewkowych i ciemnych z tyłu, chyba to ostatnie modele przed liftowe
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
Na pierwszy rzut oka ciężko się do czegoś przyczepić, wygląda zupełnie seryjnie, z wyjątkiem tłumika. Nie wygląda na bitą z daleka
Z takim wyposażeniem powinna mieć przynajmniej 4 poduchy. Tak jak pisze Chester sprawdź czy maglownica nie stuka oraz czy biegi lekko wchodzą (1 i 2 szczególnie). To chyba wszystko co mi do łba przychodzi 

-
- Bez listowiec ;-)
- Kontakt:
Witam,
no więc to ja jestem tym kolega kamiloooo który chce kupić Corse C
ta z pierwszego linka jest już nieaktualna, okazała się mega złomem w którym szpachel pękał na słupku na wysokości dachu...
Prosił bym o konkretne doradzenie mi jakiejś Corsy C, najlepiej z zachodniopomorskiego albo z Pomorskiego
Dzięx
no więc to ja jestem tym kolega kamiloooo który chce kupić Corse C
ta z pierwszego linka jest już nieaktualna, okazała się mega złomem w którym szpachel pękał na słupku na wysokości dachu...
Prosił bym o konkretne doradzenie mi jakiejś Corsy C, najlepiej z zachodniopomorskiego albo z Pomorskiego
Dzięx
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Ja tylko dodam ,ze najlepiej szukaj turbodiesla
albo 1.3 albo 1.7 - na allegro widzialem ladna GSi CDTI
wyposazenie z GSi z silnikiem 1.7cdti 100KM z duzym potencjalem 

Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

https://www.facebook.com/KolorowePasy/