Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znalazlem takie buciki...(do kupna mi jeszcze daleko ale warto juz za wczasu sobie wzor upatrzec) no i wszystko super wzor mi sie bardzoooo podoba no i 15 ale cholera wie co te felgi moga byc warte... bo jednak 1100 za komplecik nowych to malo a opony jakie by na nich byly to szerokosc w okolicach 175-195 a profil 50 albo 45 cos w ten desen tylko czy one mi sie po sezonie nie pokrzywia zabardzo
co do felg to Ci za wiele nie powiem.. tzn wygląd nie jest zły
ale co do opon to jak bedziesz brać 15" to najbardziej popularny jest rozmiar 195/50 i calkiem ładnie sie prezentuje
Na aukcji niema napisane ile maja ET narazie o tym nie mysle... tak tylko sobie upatrzylem...... na fele bedzie potrzebny wiekszy zastrzyk workow zlota bo jeszcze opony i zawieszenie ... Dzisiaj moze sobie cos wymodze w srodku to sie pochwale
wzor ladny ale z profilu widac ze srodek felgi wystaje bardziej na zewnatrz, a z doswiadczenia wiem ze takie rozwiazanie nie prezentuje sie zbyt ladnie na samochodzie....