postojowki w dlugich? moze jakiegos manuala zrobisz?Staneq pisze:sezon '08
nowe lampki: (soczewka na H7 Hell'i, postojówki w długich, ringi odłączone )

postojowki w dlugich? moze jakiegos manuala zrobisz?Staneq pisze:sezon '08
nowe lampki: (soczewka na H7 Hell'i, postojówki w długich, ringi odłączone )
w sumie mogloby to nieźle wyglądac, jakis virtual by sie przydał a biały to najmodniejszy kolor w tym sezoniekamiloooo pisze:tak jak klari mowi bad look by sie maly przydal
dokladnie tak-=m&m=- pisze: w sumie mogloby to nieźle wyglądac, jakis virtual by sie przydał a biały to najmodniejszy kolor w tym sezonie
Długie światła pozostały z tego co wiem, Staneq dodał diodę tylkopirat pisze:Szkoda tylko, ze nie ma teraz dlugich, bo moglyby sie przydac.
żeby tylko H7 nie przytapiała diodyStaneq pisze:... powiedzmy teraz ze mam zarowke H7 zespoloną z postojówka led![]()
mam i dlugie i postojowe..
spokojnie adaś nie dotykają się, a poza tym w moim przypadku pratkycznie 100% jazdy to miasto, więc długimi ewentualnie komuś mrugam...AdamXXL pisze:żeby tylko H7 nie przytapiała diodyStaneq pisze:... powiedzmy teraz ze mam zarowke H7 zespoloną z postojówka led![]()
mam i dlugie i postojowe..
dziękujeadm pisze:Od dawna obserwuje autko i muszę powiedzieć ze poszło w bardzo dobrym kierunku z modami. Przede wszystkim jest niepowtarzalną białą jedynaczką i to jest jej mega plus. Do tego ładna stylizacja stonowana bez zbędnych bajerów. Może tylko daszek gsi na tył można by rozważyć.
gdyby co spróboj białą sprzedać tak jak jest doliczając do ceny rynkowej to co wnia wlożyleś dodatkowo -do niedawna myslalem ze w ten sposób nigdy się kasy nie odzyska a to jeden z szybszych sposobów -bo nie trzeba sie z tym meczyc ,a na taka białaske pewno ktoś już zęby strzeżyStaneq pisze:narazie nie ma konkretnych planów.. biała corsa sie napewno już nic nie zmieni bo jest taka jaka miała być..
fioletowa chyba będzie na sprzedaż w przyszłym roku...
chodz jest i taki plan że obie pójdą a wtedy szykuje się wlk wyprz z białej