wrzucajcie je tutaj

heh no prawie prawie bedzie w ten dezajnStaneq pisze:@Kamiloo będzie wypas..
gdybym Ja sie miał przemalować to dla mnie kolor niemieckich taxi + czarne dodatki i białe matowe felgi...
przecież moja jest taka!markos pisze:..ktory bedzie ZAJEBISTY i jednoczesnie zlamie ten tragiczny pociag do niemieckiej przesady z idiotycznymi felgami i oblesnie nadmuchanymi rantami blotnikow... prosto, gladko, funkcjonalnie, na porzadnej feldze i z dobrze dobranymi drobiazgami i kolorami...
-=kLaRi=- pisze:Nie ma jak twoja zajebista Hondai Wowa corsa - moze zalozcie sobie wlasne forum i tam bedziesz mu lizal dupcie...
Co ,znow wykopali cie z innych for i znow wrociles tu... Chyba cos w tym jest ,ze nigdzie cie nie lubia...![]()
Moze zrobilbys cos raz w zyciu sam i wtedy oddalbys to do naszej oceny... -EbayMaster...
staram sie, staram!markos pisze:a swoja droga fajnie by bylo, gdy powstal wreszcie choc jeden samochod (poza c20rsa), ktory bedzie ZAJEBISTY i jednoczesnie zlamie ten tragiczny pociag do niemieckiej przesady z idiotycznymi felgami i oblesnie nadmuchanymi rantami blotnikow... prosto, gladko, funkcjonalnie, na porzadnej feldze i z dobrze dobranymi drobiazgami i kolorami, niekoniecznie jakimis srakowato-bezowymi, czy innym majtkowym blekicie..
ze niby tutaj wolno podjezdzac w taki sposob do innych uzytkownikow? nie wolno. nigdzie na tym forum nie wolno pisac takich postow.-=kLaRi=- pisze:Pisalem to w LUZNYCH ROZMOWACH
skontaktuj sie z moderatorem tamtego dzialu.-=kLaRi=- pisze:prosze o wykasowanie mojego watku z naszych projektow!
- REZYGNUJE Z TAKIEGO KLUBU
i popatrzcie kto to mowi!markos pisze:nie wali mnie natomiast to w jak prostacki sposob sie wypowiadasz.