REZYGNACJA...

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Zablokowany
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Imię: Grzesiek
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

REZYGNACJA...

Post autor: -=kLaRi=- »

Hej
Podjąłem decyzję o odejściu z tego klubu.
Proszę o wykasowanie mojego wątku z działu naszych projektów i mojego konta.

Mam dość podziału na równych i równiejszych. Pisałem w tej sprawie do Mike-a i nie odpisał...

Dziękuję wielu osobom ,za pomoc ,dobre słowo i w ogóle za to ,że byliście.
Na spoty będę przyjeżdżał jako przyjaciel ,nie jako klubowicz ,nie będę udzielał się już na rzecz tego klubu.

Dzięki!

Ps: Wysłałem zawiadomienia do moderatorów.
Ostatnio zmieniony 4 maja 2008, o 02:50 przez -=kLaRi=-, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś CORSCHE :) Corsa B 1994 c20xe... :)
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
A-rek
Nowy
Kontakt:

Re: REZYGNACJA...

Post autor: A-rek »

klari jestem z toba :)2
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

-=kLaRi=- pisze:Mam dość podziału na równych i równiejszych.
nie osmieszaj sie juz bardziej. wystarczy.
Obrazek
Awatar użytkownika
MrSpike
Nowy

Post autor: MrSpike »

jakos sie nie dziwie temu co robi klarii. a poniewaz sie z nim calkowicie zgadzam - robie dokladnie to samo.
prosze o skasowanie moich postow i mojego auta z projektow.

na ctm sie nie udzielalem bo byl tam markos. na corsa sport zapowiadalo sie fajniej bo zakomplesionego dzieciaka mialo mnie byc. a to zonk - nie dosc ze wrocil po kolejnym fochu, to jeszcze (o zgrozo) moderuje! nie wiem co laczy go z administracja i dlaczego ta jest tak slepa, ze nie widzi ze to on byl jednym z powodow dla ktorych z ctm stalo sie to co sie stalo. a teraz z corsasport bedzie to samo, jesli on bedzie mial mozliwosci chocby pisania . po koleji zaczynaja sie wykruszac ludzie. zaczelo sie od klariego, ja jestem nastepny i pewnie bedzie jeszcze kilka osob, ktore mam nadzieje zgodza sie z nami.

pozdr
corsarz c20xe - DO SPRZEDANIA
Awatar użytkownika
Staneq
Post Mistrz
Imię: Michał
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: Staneq »

moim zdaniem Markos powinien raz na zawsze dostac bana , niestety nie mam takich uprawnien..

@Markos zdecydowanie lepiej jak Ciebie tutaj nie ma..
Było c14se
Basista
Swój
Kontakt:

Post autor: Basista »

Jak Markos zostanie ja tez rezygnuje !!!!!!
Obrazek
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Opel/Corsa/7258" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

poczekajmy az Mike wroci, jesli do tego czasu temat przerodzi sie w klotnie i niepotrzebne docinki zostanie zamkniety - jako taka tresc uwazam pierwszy post Markosa, wiec prosze sie troche ostudzic.

Klari, A-rek, MrSpike i Basista - Wasze konta moga zostac usuniete tylko przez administratora, wiec musicie poczekac na ewentualne wyjasnienie sytuacji. jako uzupelnienie proponuje dopisac czy to rezygnacja bezwarunkowa czy chodzi o zachowanie Markosa (Basista jasno okreslil)
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Awatar użytkownika
MrSpike
Nowy

Post autor: MrSpike »

endo pisze:Klari, A-rek, MrSpike i Basista - Wasze konta moga zostac usuniete tylko przez administratora, wiec musicie poczekac na ewentualne wyjasnienie sytuacji. jako uzupelnienie proponuje dopisac czy to rezygnacja bezwarunkowa czy chodzi o zachowanie Markosa (Basista jasno okreslil)
markos zostaje = spajka nie ma
corsarz c20xe - DO SPRZEDANIA
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

Post autor: czester 1 »

!markos pisze: niedaleko ci do glupoty slazakow.
jezeli ten cytat nie zostanie wyjasniony również rezygnuje...

rozumiem jego negatywne komentarze, opine, docinki, negowanie wszystkiego co nie jest wg jego myśli - ma do tego prawo (odywalalo sie to {wg mnie} odważnie ale z "pewna" kultura), ale w tym cytacie przesadzil, jezeli to tolerujecie to ja dziekuje...
Obrazek
Awatar użytkownika
szajboos
Nowy
Kontakt:

Post autor: szajboos »

!markos pisze: niedaleko ci do glupoty slazakow.
Ja myślę że Tobie do jakiejkolwiek głupoty bliżej niż wszystkim Ślązakom razem wziętym.

I żeby było jasne
!markos zostaje = szajboos out
Nowy silnik mode-in progress...

Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

czester 1 pisze:jezeli ten cytat nie zostanie wyjasniony również rezygnuje...
ja chetnie poczekam na wyjasnienie postow klarika. ojej - dokonal edycji? to juz nie wiadomo jakim prostakiem byl i jak nisko upadl? olaboga. no to mamy problemik.

smieszni jestescie do kwadratu. klarik jedzie - gut. markos szydzi - no gut. inteligencji emocjonalnej za grosz. spajk, dawno nie czytalem takich bredni, zakompleksiony dzieciaczek ROTFL. to samo basista w innym watku - LOL na maxa.

jesli ma was to ucieszyc - mike, kasuj konto, uzytkownika, razem ze wszystkimi postami. nara.
Obrazek
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

!markos pisze:
czester 1 pisze:jezeli ten cytat nie zostanie wyjasniony również rezygnuje...
ja chetnie poczekam na wyjasnienie postow klarika. ojej - dokonal edycji? to juz nie wiadomo jakim prostakiem byl i jak nisko upadl? olaboga. no to mamy problemik.

niewiem co Ci klari napisal w postach bo zostaly skasowane ( oprocz jednego w arka cytacie), jezeli macie coś do siebie to sie bluzgajcie, plujcie na siebie, a najlepiej na PW,

ale Ty swoim cytatem obaziles wieksza grupe ludzi - rozumiesz , i to swiadczy też o Twojej inteligencji...
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

poczules sie dotkniety? szkoda, bo nie widze tam zadnego konkretnie adresowanego przekazu. widze ogolna wzmianke na temat mieszkancow jednego zakatka polski. sadzisz, ze dotyczy to wszystkich mieszkancow slaska? no az takiego rozmachu to ja chyba nie mam :lol:

klarika posty nie byly skasowane - sam je pozmienial, zeby nie bylo wiadomo co napisal. w sumie tez moglbym to zrobic. nawet teraz. zawsze moznaby bylo powiedziec, ze wymysliliscie sobie to, co napisalem :)18

a tak juz zupelnie na marginesie - to jezeli nie widzicie, ze klari niezaatakowany w ZADEN sposob przeze mnie atakuje mnie nagle niewiadomo dlaczego jak wsciekly kundel po tym jak napisalem, ze fajnie by bylo zobaczyc w koncu cos innego niz opla po niemiecku.. to sorry, ale chyba macie cos z oczami. czy tam tez moze kogos obrazilem i bylem prostakiem? totalnie rozpie*dala mnie to, ze jak napisze gdzies "dupa", to 5 postow dalej okaze sie nagle, ze to wcale nie byla taka zwykla "dupa", ale ze pojechalem komus od ch*jow i ku*ew :pig:
Obrazek
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

!markos pisze:poczules sie dotkniety?
tak i to z pewnościa nie tylko ja,
!markos pisze: nie widze tam zadnego konkretnie adresowanego przekazu. widze ogolna wzmianke na temat mieszkancow jednego zakatka polski. sadzisz, ze dotyczy to wszystkich mieszkancow slaska? no az takiego rozmachu to ja chyba nie mam :lol:

to gdybym napisal (moze inaczej) "jeżdzacy handami to debile" - to co obrazilem Cie czy nie??

ps. kurwa o czym ja pisze, nastepny temat do zamkiniecia :)11
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

nie jestem jak baletnica, co to jak jej sie powie, ze nozke zle trzyma, to sie dziewczyna rozklei, wiec generalnie mialbym to w dupie :lol: z reszta miales okazje wielokrotnie to zauwazyc, leje na to jak komus cos nie lezy. swoje wiem, swoj samochod znam, siebie tez i w dupie mam to, co ktos na ten temat sadzi.
Obrazek
Awatar użytkownika
szajboos
Nowy
Kontakt:

Post autor: szajboos »

czester 1 pisze:
!markos pisze:poczules sie dotkniety?
tak i to z pewnościa nie tylko ja,
Dokładnie. Nie tylko Ty Czester
Nowy silnik mode-in progress...

Obrazek
Awatar użytkownika
czester 1
Weteran
Kontakt:

wiec nie rozumiesz, szkoda :)3
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

szajboos pisze:Nie tylko Ty Czester
ojoj, kolejna baletnica? jak mi przykro. no niewymownie poprostu, straszliwie i okrutnie. i'm soooo sorry, ze uzylem w stosunku do kogos okreslenia "glupek". to rzeczywiscie straszny hardkor, chamstwo i buractwo. no takie slowa.. dramat!! jak w ogole mozna!!

nie wiem jak wy, ale ja poczulbym sie straszliwie dotkniety i bez zastanowienia zlozyl pozew o publiczne obrazanie. podac komplet danych osobowych, zeby pozew byl pelniejszy? :lol:
Obrazek
A-rek
Nowy
Kontakt:

Post autor: A-rek »

markos zostaje = A-rek out

do reszty - no coment....
Obrazek
Awatar użytkownika
LETIS
Nowy
Kontakt:

Post autor: LETIS »

to kolejna zadyma zwiazana z markos-em ....

ja również podziękuje jeśli markos zostanie...
C14SE :)
Awatar użytkownika
-=kLaRi=-
Support Team
Support Team
Imię: Grzesiek
Kontakt:

Post autor: -=kLaRi=- »

Odkad Ty sie tu pojawiles wszystkie auta sa zle ,do dupy ,ustawiles sobie jakas swoja wyimaginowana KLASE w ktorej widzisz tylko auto swoje i Wow-a ,ja do Tomka nic nie mam ,w twoim watku NIGDY ale to przenigdy Ciebei ani twojego samochodu nie obrazilem ,zawsze uwazalem ,ze jest zajebisty.
Tutaj chodzi tylko o Twoja postawe, mowisz ,ze nigdy mnie nie obraziles !? Przegladnij sobie swoje posty w moim temacie... np. na temat supersporta - , ja mam supersporta ,sluzy mi dobrze ,jezdzi sie zajebiscie ,jest w zajebistej cenie wiec go polecam kazdemy ,kto nie ma 3-4tys na B16... a pragnie miec gwinta
- ty uwziales sie i beszczelnie obrazasz ,bo dla Ciebie kazdy zawias za cene 1,5tys jest do dupy a drogi zawsze zajebisty...
Ja dostalem kreske za to ,ze napisalem co mysle w Luznych rozmowach a ty za obrazanie mnie w moim watku nie dostales - mega sprawiedliwosc.
Specjalnie wtedy sie nie wypowiadalem ,bo nie chcialem juz zaczynac kolejnej klotni ,ale po tym to zaczelo sie znow u Wow-a u niego w watku wychwalasz jego auto i swoje -obrazasz cala reszte jakby tylko ta sie nie liczyla !
Nie podoba Ci sie to zalozcie wlasny klub ,bez tych shitow ,ktore musisz tu ogladac i nigdy nie dorownaja WASZYM! w przeciwnym wypadku - mnie nie ma!
Po pisaniu w moim watku ,Mike napisal ,ze osobiste wycieczki zostana nagrodzone kreskami wlasnie po poscie kolegi ADM a nie Markosa ,w ktorym kloci sie z Basista ,ktory niejako broni mnie ... Potem wymienilem zdania z Markosem u WOW-a i od razu moje posty zostaly wykasowane ,przez Mike i dostalem upomnienie na PW od Mike ,ze mam tak nie robic bo dostane kreske i wykasowal moje posty.
Napisalem wiec do Mike wklejajac mu wszystkie puste i obrazliwie posty Markosa z zapytaniem dlaczego on nie dostanie kreski - nie raczyl nawet odpisac...
Wiec zostawie to Wam do oceny.

Moje posty wyedytowalem tylko dlatego ,ze oglosilem rezygnacje ,zeby nie bylo niepotrzebnych jazd. Wykasowalem automatycznie moj podpis/avatar i wszystko inne.
Nie ma watku ,w ktorym bys czegos nie obrazil ,ja mam tego dosc i teraz sie to skumulowalo wiec albo Ty spadasz raz na zawsze albo mnie juz tu nie bedzie.
Na CTM byl totalny spokoj jak Ciebie nie bylo ,wiec raczej tak powinno zostac , z toba jest jedno wielkie zamieszanie. Mnie to nie pasuje.

Chlopaki dzieki za wstawienie sie za mna. Jesli zostanie tak jak jest , to ja przeniose sie na OCFC bo w tym klubie licza sie ludzie ,szczerosc i naprawde widac ,ze chlopaki sie staraja zeby ich auta byly fajne ,lub tacy ktorzy od poczatku mowia ,ze nie zalezy im na zmienianiu auta.
Takze przejde tam i napewno zaczne sie bardziej udzielac zaplace skladke klubowicza ,na zlot tak czy inaczej jade .
Zawsze kazdemu ,ktory do mnie napisal pomoglem a nie pojechalem jak to jest w zwyczaju kolegi M. czy to na CTM/OCFC

Co do spotow CTM/Corsasport - Chlopaki ,przyjezdzal bede zawsze bo zawsze przyjezdzalem sie dla WAS a w mniejszym stopniu dla klubu i jakby nie bylo przyjaznimy sie i przyjaznic sie bedziemy!

DZIEKI
Kiedyś CORSCHE :) Corsa B 1994 c20xe... :)
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy :D
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Awatar użytkownika
D12
Weteran
Imię: Daniel
Model auta: Corsa B
Kontakt:

Post autor: D12 »

LETIS pisze:to kolejna zadyma zwiazana z markos-em ....

ja również podziękuje jeśli markos zostanie...
I ja do tego apelu również się przyłączam.
Markos, widziałem, że przez kilka dni lub nawet tygodni byłeś obrażony na forum, zniknął twój avatar jak również twoja osoba.
Może zluzuj albo się nie pojawiaj
STOP Pijanym kierowcom
Awatar użytkownika
endo
Post Mistrz
Kontakt:

Post autor: endo »

ok, mysle, ze narazie wystarczy..

1. prosze o nie edytowanie postow (jesli tak sie stanie, ze kogos konto zostanie usuniete to skasowane zostana wszystkie dane, nie trzeba robic tego teraz wybiorczo)
2. dodatkowe wartosciowe informacje typu wykasowane tresci znaczace dla sprawy, inne info odnosnie nieodpowiedniego zachowania/kultury prosze poki co kierowac na moje pw
3. Mike wraca po majowce - sprawa zostanie wyjasniona po Jego powrocie
4. jesli pojawia sie nastepne zbedne komentarze to zaczne rozdawac upomnienia.

dzieki za wspolprace :)
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Luźne rozmowy”