Majk mnie molestuje i nie pozwala pracowac..
Postaram sie krotko bo moze to i smieszne, ale spedzilem z 15 minut na czytaniu wypocin. Pewnie napisze jakas oczywista oczywistosc

, ale niektorzy chyba o tym zapominaja.
ZASADY:
1. Kaze sie za lamanie ogolnoprzyjetych zasad/regulaminu, przyklad:
a) Twoj wydech jest z dupy nie jest obrazliwe dla wlasciciela, co najwyzej dla wydechu
b) Ty jestes z dupy i smierdzisz - jest atakiem personalnym
c) Twoj wydech jest z dupy bo Ty tak powiedziales o moim - yep, atak personalny
2. Edytowanie postow nie wyglada dobrze dla osoby, ktora nie zdarzyla ich przeczytac
ZGLASZANIE:
3. PW z linkiem do tematu 'odchodze' nie jest zgloszeniem sprawy (chyba, ze wyslano do mnie cos jeszcze bo wlasnie zobaczylem, ze mam pelna skrzynke)
DZIELNY ENDO:
4. Mam wystarczajaco duzo odwagi do moderowania w pelnym tego slowa znaczeniu, ale to Majk podjal sie trudu postawienia corsasport i nie uwazam, ze wyrzucanie jednej badz kilku osob w takim konflikcie powinno odbyc sie bez Jego udzialu. To, ze ktos nie moze wytrzymac w bezruchu paru dni to juz nie moj problem.
WREDNY MARKOS:
5. Markos - przesadzasz z uszczypliowscia, mimo, ze w wiekszosci przypadkow nie jest to obrazanie osob to czyta sie to nieprzyjemnie i rozumiem, ze niektorzy potrafia poczuc sie dotknieci - mysle, ze nauka wyrazania sie w nieco innym sposob by pomogla bo takie sytuacje bede sie powtarzac i to, ze ktos twierdzi, ze jedna osoba nie moze popsuc atmosfery wsrod 30 innych nie jest do konca prawda. wrzucic smierdzaca skarpetke na sesje gminy i zobacz co sie stanie
EPILOG:
Majk ma duzo racji w tym co napisal, mysle, ze ostrzezenia sluszne i nie ma sie co dalej foszyc, a popracowac nad swoim niewyparzonym jezykiem lub opanowywaniem emocji - to tylko forum internetowe, nie dajcie sie wciagnac w cyberprzestrzen. to rowniez miejsce publiczne, wiec dbajcie o swoj wizerunek i wyrazajcie sie stosownie.
dosc o glupotach, czemu buzka 'lol' nadal jest tak malo szydercza??