c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
wygląda zacnie, w najśmielszych snach nie spodziewałm sie takiego rozwiązania kolektora wydechowego, wiedzialem, że bedzie customowy ale ten to prawdziwy kox

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
sam jestem w szoku
downpipe jak i caly wydech to 3 cale - calkiem pokazna ta rura
nie informowalem jeszcze... ale kupilem brand new gwint z customowymi sprezynami na przod
c20rsa, czlowieku meeen!
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
jeśli akumulator będzie z tyłu, to tam w anglikach pakują zbiorniczek (zdaje się)wow pisze::
porszak: zbiorniczek wyrownawczy plynu ham miesci sie spokojnie pod chargecoolerem, natomiast ten od wody bedzie trzeba zrobic w innym miejscu
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
true true Adas... jeszcze nie wiem gdzie u mnie trafi, ale to jest jeden z wariantow mozliwych 
c20rsa, czlowieku meeen!
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
o kurna.. elegancko to wyglada z doklejonym v-bandem, bardzo pro!
szkoda, ze kolektor i wydech straci polowe punktow lansu po owinieciu bandazem
kurde.. faktycznie ciasno sie tam zrobilo.. nawet u mnie jest i bedzie luzniej
kurde.. faktycznie ciasno sie tam zrobilo.. nawet u mnie jest i bedzie luzniej

- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Kontakt:
no jest masakra Wow. tez nigdy bym sie takiego weza nie spodziewal. szkoda ze chyba sie na niedziele nie wyrobisz???
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
dziekowac Porszak!
no niestety na niedziele sie nie wyrobie... ale juz tyle terminow padlo, ze ta niedziela tez luz...
cos mnie naszlo i postanowilem pare foteczek wrzucic, ale jak tak przejrzalem kompa to sie okazalo ze za czesto to aparatu nie uzywalem i jest sporo gratow ktorym nawet nie zrobilem pol grama fotki... ale to co mam to wrzuce
gdzies sie pojawilo info o corsie z fotelami z hondy... no ta.. to chyba u mnie takie krzesla siedza
nigdzie nie jest napisane ze to honda, a ze fotel calkiem zacny i swietnie sie go montuje w aucie to i owszem zagoscil... fota srednio pokazuje jak fotel jest kozacki... moje bimarco jezdzi teraz w jakis kjs'ach...

tego juz nie mam na foteczce, ale do kompletu z fotelami beda calkiem meskie pasy... zeby bylo europejsko oczywiscie sabelt, zeby bylo zywo oczywiscie czerwone, zeby bylo odpowiednio do mocy
oczywiscie 3 cale - sa calkiem calkiem
moj zestaw 2 calowych sabeltow na sprzedaz (to tak jakby ktos mial ochote).
felgi juz widzieliscie na aucie... jestem z nich mega zadowolony... pierwszy raz w zyciu czulem sie jak pudzian noszac 4 felgi na raz... sa naprawde ultraleggera. do tego doszly takie calkiem wkretowe oponki... nie wiem, nie znam sie ale r888 podobno mieknie w porownaniu z azenisem...

pare postow wyzej wspomnialem o zawieszeniu... no ta... hmm jakby tak podsumowac to w zasadzie ten samochod bedzie w 75% (moze wiecej) nowy... i chociaz ten moj eibach + regulowany spax spisywal sie mistrzowsko przyszla pora na krok do przodu... chociaz przywiazanie do marki pozostalo
sprezyn nie ma na fotach, ale mam dwa zestawy sprezyn na przod (te z zestawu + takie o wiekszym dopuszczalnym obciazeniu), aby mozna bylo zlozyc to w zestaw jak najbardziej idealny...

a na deser jeden z drobiazgow, ktore moze nie czynia z tego projektu kosmosu ale jakos tam skladaja sie na calosc...

...jeszcze conieco mam w zanadrzu
cos mnie naszlo i postanowilem pare foteczek wrzucic, ale jak tak przejrzalem kompa to sie okazalo ze za czesto to aparatu nie uzywalem i jest sporo gratow ktorym nawet nie zrobilem pol grama fotki... ale to co mam to wrzuce
gdzies sie pojawilo info o corsie z fotelami z hondy... no ta.. to chyba u mnie takie krzesla siedza

tego juz nie mam na foteczce, ale do kompletu z fotelami beda calkiem meskie pasy... zeby bylo europejsko oczywiscie sabelt, zeby bylo zywo oczywiscie czerwone, zeby bylo odpowiednio do mocy
felgi juz widzieliscie na aucie... jestem z nich mega zadowolony... pierwszy raz w zyciu czulem sie jak pudzian noszac 4 felgi na raz... sa naprawde ultraleggera. do tego doszly takie calkiem wkretowe oponki... nie wiem, nie znam sie ale r888 podobno mieknie w porownaniu z azenisem...

pare postow wyzej wspomnialem o zawieszeniu... no ta... hmm jakby tak podsumowac to w zasadzie ten samochod bedzie w 75% (moze wiecej) nowy... i chociaz ten moj eibach + regulowany spax spisywal sie mistrzowsko przyszla pora na krok do przodu... chociaz przywiazanie do marki pozostalo

a na deser jeden z drobiazgow, ktore moze nie czynia z tego projektu kosmosu ale jakos tam skladaja sie na calosc...

...jeszcze conieco mam w zanadrzu
c20rsa, czlowieku meeen!
- Staneq
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
jak to czytam to przypominają się czasy jak zacząłem zaglądać na forum ctm, jeździłem wtedy szczurem strasznym na czarnych zderzakach a posty o swapie u Ciebie czytałem z rumieńcami na policzkach...
cóż czas się zmieniły swapów wyrosło jak grzybów po deszczu i moje auto już nie takie całkiem szczurowe ale jedno pozostaje bez zmian że c20rsa project jest zawsze o kilka kroków przed innymi..
wielki respect Tomek, nie mogę doczekać się jak skończysz..
PS. szkoda że nie zrobiłeś czegoś o czym dawno temu rozmawialiśmy tzn pokrywa silnika w białym kolorze
PS. 2 a tak odbiegając od tej mechanicznej rewolucji to stylistycznie szykujesz coś ciekawego ?
cóż czas się zmieniły swapów wyrosło jak grzybów po deszczu i moje auto już nie takie całkiem szczurowe ale jedno pozostaje bez zmian że c20rsa project jest zawsze o kilka kroków przed innymi..
wielki respect Tomek, nie mogę doczekać się jak skończysz..
PS. szkoda że nie zrobiłeś czegoś o czym dawno temu rozmawialiśmy tzn pokrywa silnika w białym kolorze
PS. 2 a tak odbiegając od tej mechanicznej rewolucji to stylistycznie szykujesz coś ciekawego ?
Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Widze zakupy w UK sa u Ciebie na porzadku dziennym 
Brawo!!!
Nie bede slodzil bardziej niz inny bo nic nowego nie napisze ,ale jest kozacko!!!!
W przyszly sezon lecimy na vps mam nadzieje
Brawo!!!
Nie bede slodzil bardziej niz inny bo nic nowego nie napisze ,ale jest kozacko!!!!
W przyszly sezon lecimy na vps mam nadzieje
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
endo strasznie ciekawy oponek. a ze wow caly czas kupowac to endo tez kupic lampki na tyl zeby nie czuc, ze nic nie kupowac jak tomek kupowac
tomek wina 

- !markos
- M A S T E R
noooo, powialo swiezoscia, poprosimy wiecej apdejtow
gwint jest MISTRZ!!!! to bez kitu bedzie najfajniejsza corsa w polsce!!
mam takie same kabelki, fotele w zasadzie tez, no i opony hahahahahaha!
r888 nie mieknie, ale przy tym tez nie dziala tak fajnie na codzien i na mokrym, a do tego jest duzo glosniejsza niz azenis.. kurna, no dobra, przyznam sie.. te fotele i opony to moja sprawka, przyznaje sie bez bicia
mam takie same kabelki, fotele w zasadzie tez, no i opony hahahahahaha!
r888 nie mieknie, ale przy tym tez nie dziala tak fajnie na codzien i na mokrym, a do tego jest duzo glosniejsza niz azenis.. kurna, no dobra, przyznam sie.. te fotele i opony to moja sprawka, przyznaje sie bez bicia

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
staneq: dzieki wielkie, naprawde cholernie milo to slyszec
- lubie strasznie to autko i ciesze sie, ze moge jeszcze zaskoczyc conieco. dzieki, dzieki i po stokroc dzieki!!! meta juz niedaleko...
ja sam sie czuje jakbym sie przeniosl w czasie... i zreszta jak patrze na osoby, ktore pojawiaja sie w tym watku to tez jakby nic sie od tamtych czasow nie zmienilo
bez dwoch zdan inne auta poszly do przodu... powiedziec szczur o Twoim aucie teraz to prosic sie o plaskacza 
co do pokrywki silnika to jeszcze nie wiadomo czy to ostateczna wersja... dumam co z tym zrobic... na pewno pokrywki swiec nie zostawie oryginalnej, chociaz taka czerwona... no nie wiem... takich drobiazgow do dopieszczenia jest od groma
co do stylistyki to jakos nigdy nie bylem specjalnie wkrecony w styling, preferuje czysty styl uliczny (tak jak jest u Ciebie, bylo u mike'a). w zasadzie to bedzie taki stock gsi look z malymi drobiazgami (zderzak tylny poliftowy, lotka niby taka jak u wszystkich a troche inna - oryginalny irmscher, grubszy jest... przedni zderzak gsi jest dziurawy + zrobiony tak aby przyjal poliftowego grill'a, oczywiscie progi gsi, respray ktory juz swoje sie wyczekal i bedzie na pewno przepolerowany, tyl lampy beda czarne) - w sumie przewidywalnie
...poza jedna rzecza, ktora powinna z lekka zaskoczyc, ale na razie tak to zostawmy
klari: uk to bardzo dobre zrodlo czesci, paypal dziala, przesylki ida blyskawicznie - nic tylko kupowac
strasznie chcialbym skoczyc na vps!!! Twoje auto rownie godnie reprezentowaloby - to bylaby super opcja.
endo: hahahahahaha... zarazac... od zawsze tak bylo i do konca tak bedzie... zarazac
markos: za oponki wielkie dzieki... nie mialem pomyslu w co ubrac kolka - fajnie sie zlozylo!
mam pytanie/prosbe przy okazji: czy ktos z Was dysponuje jakims w miare swiezym epc? jesli tak mozecie mi sprawdzic taki part#: 92065166? szukam odpowiedzi na pytanie czy jest to na pewno wal od x20xer.
ja sam sie czuje jakbym sie przeniosl w czasie... i zreszta jak patrze na osoby, ktore pojawiaja sie w tym watku to tez jakby nic sie od tamtych czasow nie zmienilo
co do pokrywki silnika to jeszcze nie wiadomo czy to ostateczna wersja... dumam co z tym zrobic... na pewno pokrywki swiec nie zostawie oryginalnej, chociaz taka czerwona... no nie wiem... takich drobiazgow do dopieszczenia jest od groma
co do stylistyki to jakos nigdy nie bylem specjalnie wkrecony w styling, preferuje czysty styl uliczny (tak jak jest u Ciebie, bylo u mike'a). w zasadzie to bedzie taki stock gsi look z malymi drobiazgami (zderzak tylny poliftowy, lotka niby taka jak u wszystkich a troche inna - oryginalny irmscher, grubszy jest... przedni zderzak gsi jest dziurawy + zrobiony tak aby przyjal poliftowego grill'a, oczywiscie progi gsi, respray ktory juz swoje sie wyczekal i bedzie na pewno przepolerowany, tyl lampy beda czarne) - w sumie przewidywalnie
...poza jedna rzecza, ktora powinna z lekka zaskoczyc, ale na razie tak to zostawmy
klari: uk to bardzo dobre zrodlo czesci, paypal dziala, przesylki ida blyskawicznie - nic tylko kupowac
strasznie chcialbym skoczyc na vps!!! Twoje auto rownie godnie reprezentowaloby - to bylaby super opcja.
endo: hahahahahaha... zarazac... od zawsze tak bylo i do konca tak bedzie... zarazac
markos: za oponki wielkie dzieki... nie mialem pomyslu w co ubrac kolka - fajnie sie zlozylo!
mam pytanie/prosbe przy okazji: czy ktos z Was dysponuje jakims w miare swiezym epc? jesli tak mozecie mi sprawdzic taki part#: 92065166? szukam odpowiedzi na pytanie czy jest to na pewno wal od x20xer.
c20rsa, czlowieku meeen!
- Sław
- Nowy
- Kontakt:
Proszę:wow pisze:mam pytanie/prosbe przy okazji: czy ktos z Was dysponuje jakims w miare swiezym epc? jesli tak mozecie mi sprawdzic taki part#: 92065166? szukam odpowiedzi na pytanie czy jest to na pewno wal od x20xer.

- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
zawieszenie mistrz podobnie jak felgi i i opony
brakuje tylko wkreconego wowa gryzacego ten amorek
"BITE ME FUCKER"

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Mihó
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Projekt powala
Opel. Technik die begeistert
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
Corsa C Z18XE, Vectra B X18XE, Trabant 1.1, PTS 3.8 V6, Trabant 601
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
- Cougar
- Nowy
- Imię: Krzychu
No, no, no kiedy jakies apdejty nowe ??
c16xe was BIG BUMed...
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
o maderfaker... kolejny miesiac minal a tu cisza... w radio zapowiadaja snieg, lol!
...na otwarcie sezonu bedzie gotowa... raczej
c20rsa, czlowieku meeen!
- Porszak
- Support Team Leader

- Kontakt:
przyjedziemy i sami Ja wyciagniemy z tych wszystkich garazy w ktorych stoi 
-
kozzi
- Weteran
wow pisze:o maderfaker... kolejny miesiac minal a tu cisza... w radio zapowiadaja snieg, lol!
tylko którego ?
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
tym razem sie nie wymigasz
wiem, że paczka doszła
a gdzie postepy z montazu zawartości 
- seboss
- Nowy
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
przyznawać się co za paczka bo sami ja znajdziemy !!!
było kamikadze ......... teraz tylko tatowóz
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
ale bez sciemniania tym razem - mowilem, ze jakies nowe patenty sie w aucie pojawia (vide: kolektor i chlodzenie ladunku) no to znow cos...

drugi stabilizator na tyl, a ponizej rzut oka na wydech

zawsze jakas foteczka - przyznaje bez bicia, wiecej nawet nie mam..
c20rsa, czlowieku meeen!
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
Gooood shit!!!!
Ten stabi w belce widze tez jakis grubsiejszy
) ???
Po prostu nice!!
Ten stabi w belce widze tez jakis grubsiejszy
Po prostu nice!!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
dobrze widze, że końcówki wydechu sentymentalnie zostały ? ciekawe co bedzie z grilem 
- !markos
- M A S T E R
tam sa 2 stabilizatory: eibach + whiteline, ktory spina brzegi belki.-=kLaRi=- pisze:Ten stabi w belce widze tez jakis grubsiejszy) ???
swoja droga mysle, ze to az nadto.. moze zawijac tylem jak zly..

- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
Tak myslalem, bo jakis grubszy jest 
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- STELMI
- Moderatorzy

- Imię: Piotr
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
- Kontakt:
świetny projekt
Kiedy planowane pierwsze odpalenia i strojenie no i oczywiście hamownia?
Kiedy planowane pierwsze odpalenia i strojenie no i oczywiście hamownia?