Swap corsy B na c20xe ?
-
harry88
- Bez listowiec ;-)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Swap corsy B na c20xe ?
Witam mam takie pytanie. Czy ciężko jest zrobić takiego swapa?? Wiem jak go zrobić w CA i nawet jestem w trakcie realizacji takiego swapa ale zastanawiam się czy nie lepiej zrobić go w CB. Chodzi mi dokładnie o to jakie są różnice między tym swapem w CA a CB.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Swap corsy B na c20xe ?
tutaj znajdziesz troche info: viewtopic.php?f=63&t=65764
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
-
HANI
- Świeżak
swap do CB zamiast CA jest lepszy bo mniej przeróbek półosie pasują z vectry a w CA trzeba skracać i spawać ale znowu patrząc na wage autka to CA jest lżejsza wiem bo sam sie tym interesowałem no i jeżdze CA
jedno co mi przeszkadza to startowanie bo kółka boksują:) a kumpel ma w CB i ma lepszy starcik ale gorsza ma mete:)) to zalez czy chesz jezdzic starym autkie czy nowszym a łatwiej w CB
-
harry88
- Bez listowiec ;-)
Że tak powiem trochę się zakręciłem. Pasują półosie od Vectry A?? To jakie przeguby zastosować?? Mam skrzynie f20 która ma 34 zęby a ile ma półoś od Vectry i czemu oryginalne od CB nie będą pasować?? W CA miałem kupić przeguby od Kadetta E 1,6D i zostawić oryginalne przeguby tu rozumiem jednak nie, ale skoro nie to co mam zrobić tak krok po kroku. Chodzi mi tylko o silnik wiem że należy wymienić zawieche i heble ale tym na pewno się zajmę w odpowiednim czasie.
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Przeczytałes posta, do którego podałem link ?harry88 pisze:Pasują półosie od Vectry A?? To jakie przeguby zastosować??
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert