CTM W-WKA....KAŻDA SRODA BEMOWO!
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
CTM W-WKA....KAŻDA SRODA BEMOWO!
Co wy na to można by robić takie spociki na bemowie co srode?
Wowo Cyber tylko musicie dłuzej posiedziec by pojechać na Wolke na nocke!
Wowo Cyber tylko musicie dłuzej posiedziec by pojechać na Wolke na nocke!
POWER ISN'T EVERYTHING<--/---/
Nissan s14 sr20det/ E30 2.8 15.6 ET /FSO 1.6 one minute ET<--/-
Nissan s14 sr20det/ E30 2.8 15.6 ET /FSO 1.6 one minute ET<--/-
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
dla mnie moze byc ale ja zadko mam tyle czasu zeby siedziec od 18 do 24. wiec albo sie tak spotkamy kolo 18, albo proponuje 20-21 i na wolke odrazu.
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
hmm... nie wiedzialem, ze jakies takie akcje malo-smieszne byly... ja po czesci moglem sie przyczynic do stworzenia tego zamieszania tam i z tej racji przykro mi...
obysmy nie byli niemile widziani, jesli wpadniemy tam jeszcze kiedys... np. jutro...
wielkie dzieki za z'g-tech'owanie mnie
obysmy nie byli niemile widziani, jesli wpadniemy tam jeszcze kiedys... np. jutro...
wielkie dzieki za z'g-tech'owanie mnie
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
jest jeszcze jedno fajne miejsce parking, przy trasie torunskiej, jadac z woli w kierunku targowka , to jeszcze sie chyba nazywa prymasa tysiaclecia, tam sa takie dwa zakrety z ograniczeniami do 60, i tam jest taki nowy parking fajny. widac go w najnowszym GT strona 76.
moze tam sie spotkamy zeby nie przeszkadzac hondom ?
moze tam sie spotkamy zeby nie przeszkadzac hondom ?
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
o ktorej bedziecie ?
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
ja to jeszcze musze do domku, obiadek i na myjnie sie przejechac wiec tak 18-19 to dobra godzina.
wow chcemy z renem pomierzyc czas na 400 m, masz jakis stoper czy cos ? wiem ze to tak na oko troche wyjdzie ale trzeba miec jakies pojecie
wow chcemy z renem pomierzyc czas na 400 m, masz jakis stoper czy cos ? wiem ze to tak na oko troche wyjdzie ale trzeba miec jakies pojecie
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
no wlasnie w tym caly sek... 1200 zeta na 10 osob to jest po 120 zeta... a gdzie kucharek szesc... tam wiadomo ile cyckow, ale jak cos nie ma wlasciciela to potem takie sie robi zaniedbane, bo przeciez niczyje... no i taka wlasnosc spoldzielcza to nie bardzo wychodzi w naszym kraju...
nie wyjdzie ten manewr... poza tym powiedz mi Ren, gdzie my znajdziemy chodzby 5 ziomkow ktorzy dadza kase, heh?
nie wyjdzie ten manewr... poza tym powiedz mi Ren, gdzie my znajdziemy chodzby 5 ziomkow ktorzy dadza kase, heh?
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
no to sobie kurna wczoraj zrobilismy zlocik... ech... panowie mowie wam nad CTM ciazy jakas klatwa
w sumie bylo milo calkiem... do pewnego momentu :
mi sie chce juz tylko smiac z tego wszystkiego
niech wow opowie szczegoly
w sumie bylo milo calkiem... do pewnego momentu :
mi sie chce juz tylko smiac z tego wszystkiego
niech wow opowie szczegoly
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
opowiadam:
troche mi glupio, ze scedowales ten obowiazek na mnie ale donosze... otoz, wszystko bylo fajnie - radosnie rozmawialismy na rozne tematy, no fajnie bylo... akcja z trzema radiowozami w babicach tez byla niezla... i tak koniec koncow pada pomysl:
uBaW: wow daj sie przejechac...
wow: spox!
uBaW pojedzil... luzik. stoimy... akcja rozwija sie dalej...
uBaW: pooh, a moglbym przejechac sie twoja?
pooh: spokenz
uBaW zadowolony pojezdzil i tak dalej do momentu az wsiadlem ja... jedna rundka ok, druga ok... i zeby nie nudzic Was dluzej... juz mialem podjechac do grupy i powiedziec, ze fajnie sie jezdzilo... rozpedzam sie, wrzucam dwojeczke, puszczam sprzeglo i co... i nic... samochod nie jedzie... moment urwal przegub jak sie pozniej okazalo przegub wewnetrzny, ktory wystepuje tylko z polosia... co podraza jego koszt. po holowaniu i dzisiejszych wydatkach pooh'a (jeszcze raz sorki pooh - mam nadzieje, ze wierzysz w moja dobra wole ze nie chcialem tego zrobic, to sie moglo stac kazdemu - mowiles to i licze po cichu, ze nie tylko dobre wychowanie bylo powodem takiej Twojej wypowiedzi). jeszcze raz przepraszam i postaram sie jakos zrewanzowac przy nadarzajacej sie okazji... mam nadzieje, ze bardziej milej i nastepne spotkania obejda sie bez takich atrakcji. ufff... goraco mi sie zrobilo...
troche mi glupio, ze scedowales ten obowiazek na mnie ale donosze... otoz, wszystko bylo fajnie - radosnie rozmawialismy na rozne tematy, no fajnie bylo... akcja z trzema radiowozami w babicach tez byla niezla... i tak koniec koncow pada pomysl:
uBaW: wow daj sie przejechac...
wow: spox!
uBaW pojedzil... luzik. stoimy... akcja rozwija sie dalej...
uBaW: pooh, a moglbym przejechac sie twoja?
pooh: spokenz
uBaW zadowolony pojezdzil i tak dalej do momentu az wsiadlem ja... jedna rundka ok, druga ok... i zeby nie nudzic Was dluzej... juz mialem podjechac do grupy i powiedziec, ze fajnie sie jezdzilo... rozpedzam sie, wrzucam dwojeczke, puszczam sprzeglo i co... i nic... samochod nie jedzie... moment urwal przegub jak sie pozniej okazalo przegub wewnetrzny, ktory wystepuje tylko z polosia... co podraza jego koszt. po holowaniu i dzisiejszych wydatkach pooh'a (jeszcze raz sorki pooh - mam nadzieje, ze wierzysz w moja dobra wole ze nie chcialem tego zrobic, to sie moglo stac kazdemu - mowiles to i licze po cichu, ze nie tylko dobre wychowanie bylo powodem takiej Twojej wypowiedzi). jeszcze raz przepraszam i postaram sie jakos zrewanzowac przy nadarzajacej sie okazji... mam nadzieje, ze bardziej milej i nastepne spotkania obejda sie bez takich atrakcji. ufff... goraco mi sie zrobilo...
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
no bez linki to by byla kupa ! dzieki REN !
swoja droga chyba musze sobie dokupic linke bo to ostatnio bardzo przydatna rzecz sie robi :0
wow: patrz do prywatnych wiadom.
swoja droga chyba musze sobie dokupic linke bo to ostatnio bardzo przydatna rzecz sie robi :0
wow: patrz do prywatnych wiadom.
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym