Mam pewna rzecz z calibry ktora chcialbym zaadoptowac do mojej GSki i jakos nie daje rady znalezc zwymiarowanej flanszy kolektora wydechowego pod c16xe. Jezeli ktoś ma prosze o zamieszczenie rysunku (moze byc od razu pod cnc
Zwymiarowana flansza kolektora wydechowego poc c16xe
- Cougar
- Nowy
- Imię: Krzychu
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Zwymiarowana flansza kolektora wydechowego poc c16xe
Witam
Mam pewna rzecz z calibry ktora chcialbym zaadoptowac do mojej GSki i jakos nie daje rady znalezc zwymiarowanej flanszy kolektora wydechowego pod c16xe. Jezeli ktoś ma prosze o zamieszczenie rysunku (moze byc od razu pod cnc
) pozdroo 
c16xe was BIG BUMed...
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
Re: Zwymiarowana flansza kolektora wydechowego poc c16xe
Lezy na forum w watku Rurowy kolektor wydechowy
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Cougar
- Nowy
- Imię: Krzychu
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
No patrz tyle razy tam zagladalem i nie widzialem tego pieronstwa... dzieki bardzo 
W sumie to jeszce jedno pytanie...jakiej grubosci flansze zastosowac i z jakiej stali.
Jak bys tez mial jakeis dokladniejsze umiejscowienie lambdy tez bylbym wdzieczny.
Jakies konkretne rady przy cieciu, gięciu i samym wykonaniu ???
W sumie to jeszce jedno pytanie...jakiej grubosci flansze zastosowac i z jakiej stali.
Jak bys tez mial jakeis dokladniejsze umiejscowienie lambdy tez bylbym wdzieczny.
Jakies konkretne rady przy cieciu, gięciu i samym wykonaniu ???
c16xe was BIG BUMed...
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
ja uzyłem czarnej stali i spawałem TIGiem. Grubośc flanszy to minimum 10mm, trzeba wziąść pod uwage to, iz po dospawaniu do flanszy rur trzeba bedzie ją przeszlifować ( podczas spawania materiał się naciaga). Lambde umiejscowiłem zaraz za połączeniem rur z 1 i 4 .
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert