Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Dziś mija pierwszy rok od przeniesienia forum na nowa domene corsasport.pl Myśle, że jest to dobry moment na podsumowanie działalności forum. Piszcie co wam sie podoba, co byście zmienili a czego brakuje. W imieniu Ekipy Corsasport dziękuje Wam za udział w życiu forum i dzielenie sie swoja wiedzą z innymi uzytkownikami cors
Ps.
udąło nam się zrealizować cos co wydawało się nie do przejścia przy okazji porzadkowania archwium znalazłem takiego posta viewtopic.php?f=15&t=33029&start=0
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
ja jestem dalej za zmianami w postaci automatycznego pomniejszania zdjęć (patrz temat ze zdjęciami z rajdu, są fajne, ale widać tylko połowę, a gdyby się automatycznie zmniejszyły lepiej by się je oglądało) i za zmianą w klikaniu na link, żeby się otwierał w nowym oknie
zmian przez rok bylo duzo, mozemy np wieszac zdjecia na naszym forum we wlasnych galeriach. mike gdzies wyjasnial dlaczego po lewokliku nowa strona otwiera sie w biezacym oknie, chodzilo o poprawne dzialanie forum. co do automatycznego zmniejszania zdjec, to jesli to mozliwe to fajny pomysl.
nic innego mi nie przychodzi do glowy poki co.