widze Musk za steramiKuba.EBE pisze:A tam, daje tutaj te zdjecia z dzisiaj z driftu
http://s668.photobucket.com/albums/vv42 ... yE36drift/
Corsa by Kuba
- Zioo
- Nowy
- Imię: Adam
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Re: Corsa by Kuba
Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
No jak to on Za 2 tyg znowu wypad tam robimy na ten tor ale pewnie nie porobie zdjec bo oddalem obiektyw na gwarancje a do tego aparat biora zdenerwowalem sie...
________________________________________________________________________________________________
No coz dzisiaj walentynki i moj skarb ma nowy dzwiek a pozniej dostanie dawke 98
No zaraz sie biore za wymiane oswietlenia w desce rozdzielczej i zegarach wiec pozniej pokaze moje efekty a wydech jak sie podoba?:> powiem wam ze buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu robi
________________________________________________________________________________________________
No coz dzisiaj walentynki i moj skarb ma nowy dzwiek a pozniej dostanie dawke 98
No zaraz sie biore za wymiane oswietlenia w desce rozdzielczej i zegarach wiec pozniej pokaze moje efekty a wydech jak sie podoba?:> powiem wam ze buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu robi
Ostatnio zmieniony 13 lip 2009, o 23:36 przez Kuba.EBE, łącznie zmieniany 1 raz.
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
no wlasnie jakis przerosniety sie wydaje, moze zle zdjecie zrobione, ale mnie tez do gustu nie przypadl. moim zdanie dtm pasuje do bardzo, bardzo niewielu aut, a corsa sie do nich nie zalicza. co to za firma?
- RotkiV
- Swój
- Imię: Wiktor
moje zdanie kuba znasz... za duzy jak juz powiedzialem
dzisiaj poslucham ale zdania co do wygladu nie zmienie
dzisiaj poslucham ale zdania co do wygladu nie zmienie
-
- Nowy
No wiecie, to jest dla mnie robione auto a nie dla ludzi.. Mi sie podoba i to jest najwazniejsze, niedlugo nowe modyfikacje, jutro pokaze prace nad deska rozdzielcza i zegarami. Dzisiaj zaczalem lecz nie skocznylem i jezdze bez deski i z samymi zegarami.. A firma wydechu? Szczerze powiem wam ze nie wiem, zakupilem go uzywanego.. Wyjety z innej corsy byl, jakis no name
- Ans
- Nowy
i tak trzymac ma spelniac marzenia mi tam ten wydech na zywo sie podoba , na fotce wyszedł z dupy i wyglada jak przez okno zupelny kontrast jak na zywo, tylko ze moglby byc glosniejszy
Audi Adrei Turbo PB
-
- Nowy
Nie przelotu nie mam ale takto za glosno bedzie Ale chce tez wstawic strumienice a wyrzucic kata.. Co myslicie o rozporce robionej od podstaw?:> Bo mam mozliwosc i sie zastanawiam
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
rozporke mozesz zrobic, a strumienice sobie odpusc, jelsi chchesz troche poszukac to znajdz puszke rozprezna. a strumienice to mit, ale to chyba juz ogolnie wiadomo, tak jak o magnetyzerach
-
- Nowy
o magnetyzerach wczoraj sie smialem z ansem bo pisali ze w niemczech testowali itd a myslalem ze strumienica to jest ok.. No rozporke to bede chyba robil
No tak wygladaja moje zegary (biale diody) panel srodkowy i komputer koncze montowac wiec jak to zrobie to zapodam foto. Bedzie w kolorze czerwonym:)
Tutaj niezbedne rzeczy do naklejenia wlepek corsasport.pl
No vlepki
Jak i suszarka
Ale byl jeszcze plyn do szyb jak i reczniki:) ale nie zrobilem foto ;/
Sorki za jakosc ale z telefonu ale juz nie mialem apartu bo kumpel pojechal
Tutaj jak polerowalem obudowe komputera bo mialem cos przyklejone wczesniej na nim i byl klej wiec sie nim zajalem i tak wygladal gdy ruszylem go z 5razy papierem..
No a tak juz po spolerowaniu
No tak wygladaja moje zegary (biale diody) panel srodkowy i komputer koncze montowac wiec jak to zrobie to zapodam foto. Bedzie w kolorze czerwonym:)
Tutaj niezbedne rzeczy do naklejenia wlepek corsasport.pl
No vlepki
Jak i suszarka
Ale byl jeszcze plyn do szyb jak i reczniki:) ale nie zrobilem foto ;/
Sorki za jakosc ale z telefonu ale juz nie mialem apartu bo kumpel pojechal
Tutaj jak polerowalem obudowe komputera bo mialem cos przyklejone wczesniej na nim i byl klej wiec sie nim zajalem i tak wygladal gdy ruszylem go z 5razy papierem..
No a tak juz po spolerowaniu
Ostatnio zmieniony 13 lip 2009, o 23:37 przez Kuba.EBE, łącznie zmieniany 1 raz.
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
te strumienice sprzedawane w sklepach nie maja z prawdziwymi nic wspolnego, nawet zasada dzialania jest odmienna.
tez chcialem biale diody w zegary wlozyc, pokaz potem foto calej deski, teraz juz wyglada fajnie. nie myslales o wskazowkach swiecacych?
profi suszara
tez chcialem biale diody w zegary wlozyc, pokaz potem foto calej deski, teraz juz wyglada fajnie. nie myslales o wskazowkach swiecacych?
profi suszara
-
- Nowy
No myslalem i jakos poszukam sobie i zamontuje, chyba ze pomaluje fluorolescencyjna farba czy jak sie tam ona zwie a suszarka to jest babci haha, No bede zakladal w tym tyg cale biale podswietlenie u znajomej bo chciala:)
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
patrzac na to lutownice, moge uwierzyc ze ciezko bylo to lutowac, mam taka w pracy i to jest pomylka.
-
- Nowy
Dla mnie ta lutownica tez jest porazka poniewaz jak ona lutuje, po drugie dlugi jest czas nagrzewania jej... Ans jest z niej zadowolony ale mnie to strzela przy niej jak wtedy lutowal... Ale cos on jest zadowolony ze swojej lutownicy choc nie wiem z czego..
- Zioo
- Nowy
- Imię: Adam
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
ja taka sama lutuje i nie narzekam.. trzeba tylko odpowiednio grot miedziany wyrzezbic.. na np nie nawidze tych pistoletowych (tylko swiatelko mi sie w nich podoba)
pokaz no jak to swieci i czy dokladaliscie jakies diody poza fabrycznymi miejscami na zarowki
pokaz no jak to swieci i czy dokladaliscie jakies diody poza fabrycznymi miejscami na zarowki
Morette bitch !! ZłooGarage - elektryka/mechanika pojazdowa 883 969 504
-
- Nowy
To lutowal Ans u siebie a u mnie bedziemy to jutro robili, chyba 5 diod zaloze w konsole srodkowa..
____________________________________________________________________________________________
Nie ma to jak w poniedzialek ktos mi w szkole lusterko potlukl:/
____________________________________________________________________________________________
Nie ma to jak w poniedzialek ktos mi w szkole lusterko potlukl:/
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
komus serce zlamales ? a powaznie to leb bym ukrecil przy samej dupie. mnie pod sklepem zalatwili zderzak tylni, a njagorsze ze nie pomyslalem z ewinny stoi obok bo stal 3m dalej na pustym parkingu i nawet nie spojrzalem na jego zderzak
-
- Nowy
No inaczej krzyz maltanski inaczej tez cult style a jeszcze inaczej to niemiecki zelazny krzyz.. Ale dla mnie to oznacza culta i to sie liczy
__________________________________________________________________________________________
Tak wyglada to podswietlenie teraz Zdjecia robione ansa aparatem
__________________________________________________________________________________________
Tak wyglada to podswietlenie teraz Zdjecia robione ansa aparatem
- Ans
- Nowy
* ktore to podswietlene Ans zrobil HeheKuba.EBE pisze: Tak wyglada to podswietlenie teraz Zdjecia robione ansa aparatem
Audi Adrei Turbo PB
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
niezle to wyglada, ale czemu w niektorych miejscach prz pokretlach sa ciemne miejsca? 4 na skali nawiewu i szyba na kierunku nawiewu? nie pamietam jak jest oryginalnie bo mi sie prawe podswietlenie pokretel spalilo jakis cas temu hehe
-
- Nowy
hehe no to zapors mnie i ansa to Ci wymienimy a co do podswietlenia tego to sam nie wiem :/sa 4 diody i jest lipa jeszcze... w wolnym czasie rozbiore i mam zzamair obkleic tam folia aluminiowa by rozproszyc to swiatlo i zastanawiam sie czy bedzie ok wtedy czy tak samo bedzie jak jest teraz.. a mam zamiar wymienic podswietlenie tam przy pokretle swiatle i podobno trudno jest to zrobic... i zastanawiam sie... ale pewnei wyjme i zobacze to w wolnym czasie..
Pojawilo sie cos nowego u mnie ale i tez zniklo kilka rzeczy.. Pojawila sie rozporka na tyl ktora sam robilem.. moze jest troche nie dopracowana ale.. Mnie sie podoba i zostaje lecz ja musze pomalowac i sprawdza sie bo usztywnilo mi troche tyl bo teraz na zakrecie na recznym jak skrecam to nie buja mi sie tak buda i bardzo ladnie skreca a wczensiej nie moglem bo kola sie odrywaly od podloza... No i wywalilem tylnia kanape na kilka dni bo susze auto...
Tutaj idealne podtrzymanie, ktore wymyslil moj dziadek
Pojawilo sie cos nowego u mnie ale i tez zniklo kilka rzeczy.. Pojawila sie rozporka na tyl ktora sam robilem.. moze jest troche nie dopracowana ale.. Mnie sie podoba i zostaje lecz ja musze pomalowac i sprawdza sie bo usztywnilo mi troche tyl bo teraz na zakrecie na recznym jak skrecam to nie buja mi sie tak buda i bardzo ladnie skreca a wczensiej nie moglem bo kola sie odrywaly od podloza... No i wywalilem tylnia kanape na kilka dni bo susze auto...
Tutaj idealne podtrzymanie, ktore wymyslil moj dziadek
Ostatnio zmieniony 13 lip 2009, o 23:38 przez Kuba.EBE, łącznie zmieniany 1 raz.
- Porszak
- Support Team Leader
- Kontakt:
slyszalem tylko zle opinie nt takich rozporek, a dobre o tych ktore mocwane sa do budy.
btw linki "ansa" nie dzialaja
btw linki "ansa" nie dzialaja