Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-nowe oczka
-końcówka tłumika firmy ULTER
-światła do jazdy dziennej oczywiście z homologacją
-niebieskie podświetlenie podsufitki
-takie tam bzdety jak niebieska gałka, mieszek pokrowce itp mało istotne
Audio:
-jednostka sterująca PIONEER DEH-P6000UB
-przód impact PG65S
-sub Powerbass m10 w klozecie
-wzmak PHASE RS2
-i głośniczki w półce JBL 927 oczywiście nie grają
-kondzior 2f
i to chyba na tyle hehe teraz kilka foteczek mojego maleństwa
Generalnie ok. ładna"seria" lepsze to niz jakis tjuning ale cos tam mozna by jeszcze zrobić, jakis grill bez znaczka, gleba, listwa z boku out i bedzie cacy a no i te kierunki... może czarne? powodzenia
przydało by się obniżyć ale to pomyślę felgi na lato mam juz stalówki nie chciałem alufelg do tego oponke 185/55/14 silnik mocniejszy myslałem już nad tym ale nie znam się na tym co jak i ciekawe ile by mnie to kosztowało
Powiem tak, moja wyglada troche lepiej, a w projektach nie jest.. Tutaj moglbym sie klucic choc nie bede bo nie mam prawa. Poniewaz moja tez jest seria, ale swoje lekkie mody ma. A co do Twojego samochodu to wyglada bardzo ładnie. Powodzenia
kierynki boczne juz są czarne teraz czas na gril bez znaczka co do alufelg mi się jakoś nie podobaja alu ale każdy ma inny gust myślę jeszcze nad tylnymi nowymi lampami
Corsa się ładnie zapowiada i przypomina trochę porszakową z początków modzenia
co do lamp to bym zostawił takie jakie są i polował na ciemne irmschery lub MHW
powodzenia w dalszych modyfikacjach
jak bym swoja widzial kilka lat wstecz. ladna seria. mnie tam sie na czarnych zimowych stalowkach moja nawet troche podoba , a chetnie posadzilbym ja na stalowych strukturalnych znowych olpli, tylko piasty sa na 5 srub
napiszę dobitnie - kolega blood1982 już w 3 wątkach pisze posta pod postem, na co zwróciłem mu już uwagę i ostatni raz radzę stosować edycję postów - w innym razie skończy się ostrzeżeniem !
jeśli Twój post jest ostatni we wątku i chcesz coś dopisać to nie klikaj "odpowiedz" tylko "edytuj" i dopisz do swojego posta to co chcesz nowego przekazać. W ten sposób unikniesz sytuacji że 3 posty z rzędu są Twoje