Zadzwoniłam wczoraj do Pana z Automobilklubu, żeby nie było że o nim nie pamiętam, albo nie daj Boże olewam. Wstępnie zaklepałam termin 08.08, ale obiecałam że ostateczną odpowiedź dam w poniedziałek. Przy okazji pogawędziłam sobie z Panem (bardzo miła osoba). Dowiedziałam się że cena niestety wzrosła (tak zadecydował Zarząd) do 800 PLN - chyba do przeżycia (z tego co widziałam w zeszłym roku stawka za tor była wyższa)

. Dowiedziałam się również że tor będzie odnawiany. Chyba nawierzchnia zostanie zmieniona

Na tor ma wkroczyć inwestor i poczynić jakieś modernizacje. Na koniec najlepsza wiadomość - tor zostaje

nie będzie likwidowany, ani częściowo ani w całości. Mam nadzieję że Pan z Automobilklubu się nie pogniewa że wyjawiłam Wam te wiadomości.
Także z odpowiedzią finalną czekam do poniedziałku, a jak widzę to te dwa terminy ida praktycznie łeb w łeb.
Kuba.EBE pisze:ja tam sie pisze na obojetnie ktora date:) bylem tam juz 2 razy i bylo super i zamierzam jechac tam jeszcze nie raz:) niedlugo zamierzamy zrobic wypad z belchatowiskiego klubu tam na piknik, zrobic mala sprawnosciowke itd na caly dzien praktycznie
Kuba.EBE może byloby dobrze sprawdzić czy na torze da się jeździć i czy nie stoją jakieś ciężkie sprzęty zamin się tu z ekipą wybierzesz. Mnie nie za bardzo tam po drodzę, ale
kozzi ponoć ma rzut beretem i moze mógłby Ci to sprawdzić

Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.