sąd grodzki a punkty karne???

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
ODPOWIEDZ
Piciu
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

sąd grodzki a punkty karne???

Post autor: Piciu »

Witam, mam pytanie czy potwierdzacie iz sad grocki nie przyznaje punktów karnych? złapała mnie ost. policja na przewinieniu :oops: i nie przyjałem mandatu, poprosiłem na SG.wcześniej tak mi polecił kolega który mówił że sąd nie ma prawa przyznać punktów.Może tylko dac grzywne, mandat. czy kto z was miał taka sytuacje, czy cos o tym wiecie?
Corsa in progress :-D :-D :-D
Awatar użytkownika
kamiloooo
Post Mistrz
Imię: Kamil
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Re: sąd grodzki a punkty karne???

Post autor: kamiloooo »

tak bylo kiedys ze sad grodzki nie przyznawal punktow... sam tak wywalczylem z 10 punktow 0.. :-D :grin:
teraz sad grodzki normalnie juz przyznaje punkty wiec nie przyjmowanie nie ma sensu jesli chodzi o punkty...
Obrazek
Awatar użytkownika
paco
Świeżak
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Re: sąd grodzki a punkty karne???

Post autor: paco »

ma sens w przypadku kiedy ilość punktów które dostaniesz zobligują Cię do oddania prawka. Wtedy prosisz o SG a szybko robisz kurs żeby sobie zmniejszyć ilość. Aha no i przy polskich sądach to pewnie częśc zdąrzy spaść sama 8-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”