Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Jako, ze dawno sie tu juz nic nie dzialo wrzuce pare fotek z mojego wyjazdu do Chorwacji. Nie znajde w najblizszych dniach czasu na obrobienie wiekszosci (wszystkie sa w RAW) tak wiec kilka dla zaspokojenia wlasnej ciekawosci.
Z gory przepraszam, gdyby z fotkami cos bylo nie tak - po raz pierwszy uzywam innego sposobu obrobki i nie jestem pewien wynikow.
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Czyms calkowicie odmiennym I mozesz mi wierzyc, nawet do polprofesjonalizmu mi daleko - zarowno sprzetowo, technicznie jak i z umiejetnosciami. Okreslilbym sie jako ambitny amator
Dzieki za pozytywna opinie.
Za te B&W respect ... bardzo fajne nocne fotki w innym zupelnie klimacie
... i jeszcze ostatnie mi sie podoba, super wyszly swiatla podswietlajace most.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi webActive :: profesjonalnie i z pasją
Ja bym sie przyczepil, jesli moge oczywiscie, do kadrowania.
Stosujesz centralne kadrowanie - taki byl twoj zamysl czy "tak ci wyszlo" ? Ja bym kadrowal tak, by na zdjeciu wiecej miejsca bylo od frontu samochodu - tak jakbys pokazywal, gdzie on odjedzie. To jednak zalezy od autora.
Co do zdjec zegarow - nie ucinamy czegos w polowie. Widze, ze potrafisz poslugiwac sie PS wiec trzeba bylo ten zegar wymazac badz po prostu wyciac.
dzieki za rady. Stosowałem centralne kadrowanie, lecz pomysle nad tym co napisales. Co do zegarow to nic nie chcialem zmieniac , moze to nie jest estetyczne ale mi sie podoba.
PS. Dopiero zaczynam zabawe z aparatem wiec bede wdzieczny za dalsze rady, sugestie...
Sorrki, ze poznikala czesc moich fotek ale nie chce mi sie teraz wszystkiego przenosic na inny serwer, na dniach powinno byc oki. Wrocilem sobie wlasnie z urlopu, wiec popstrykalem troche fotek. Mam zaleglosci w pracy wiec troche potrwa az wszystkie przejrze, ale podrzuce jedna, ktora mi sie podoba.
Oj, dawno się tu nic nie działo.... parę fotek z ostatnich dni. Słoneczko wyszło, trzeba było korzystać
To akurat z przed pół godziny. W sumie nic ciekawego ale robiłem to dla próby i wrzucam, bo czemu nie
No i z sobotniego poranka.