nieno to jest jakis przekręt 3 nowe osoby i 3 z kraka :0 :0 :0Kotlin pisze:No panowie radze luknac do Dzien dobry kolejna dama w gronie CTM ciekawe o czym ona zalozy tema.![]()
w tym 2 płci przeciwnej

nieno to jest jakis przekręt 3 nowe osoby i 3 z kraka :0 :0 :0Kotlin pisze:No panowie radze luknac do Dzien dobry kolejna dama w gronie CTM ciekawe o czym ona zalozy tema.![]()
Nie jedna tylko ile sie da upchnac w corsie.Szkoda ze corsa to nie minivanzijka pisze: Panowie jestescie strasznie otwarci na to, aby nowe kobiety tutaj się pojawiały, niestety ja nie jestem w stanie zarazić moich koleżanek tym kosztownym hobby. Ale.... jak bede jechala na jakiś zlot zapewne jakąś do samochodu koleżankę wsadzę
Mi to wcale nie przeszkadza, bo ja jestem z tej sedniej wiekowej na forumzijka pisze:no i podejrzewam że średnią wiekową też obniżam..
Uo matko! HArdkorowa babka z Ciebie!zijka pisze:A najgorsze jest to, że dzisiaj postanowilam jedną rzecz. Zapisuje sie wreszcie na prawo jazdy! Dość mam tego wiecznego stresu![]()
Bo tu prawie same samce, wiec sie nie dziwzijka pisze: Panowie jestescie strasznie otwarci na to, aby nowe kobiety tutaj się pojawiały, niestety ja nie jestem w stanie zarazić moich koleżanek tym kosztownym hobby. Ale.... jak bede jechala na jakiś zlot zapewne jakąś do samochodu koleżankę wsadzę
No ba! Zrobimy tu porzadek! Przydalaby sie odrobina polotu i finezji w tym smutnym jak pizda krajuEndo jako przedstawiciel mojego przyszlego elektoratu pisze:Pirat na prezydenta!!!
No caly czas o zderzakach nowej kolezankiKyniek pisze:fuck pogubiłem sie nie moge dojść o czym teraz mowa
Samochodami to one sie interesują, jak wiekszosc kobiet.... a jezeli facet ma fajną fure to i nim sie zainteresująpirat pisze:Bo tu prawie same samce, wiec sie nie dziwzijka pisze: Panowie jestescie strasznie otwarci na to, aby nowe kobiety tutaj się pojawiały, niestety ja nie jestem w stanie zarazić moich koleżanek tym kosztownym hobby. Ale.... jak bede jechala na jakiś zlot zapewne jakąś do samochodu koleżankę wsadzę![]()
I dlaczego tylko jedna? W Corsie jest 5 miejscWcale nie musza sie interesowac samochodami, wystarczy ze nami sie zainteresuja
![]()
kozzi pisze:sam jesteś stary prykarts pisze:no i dobrze jakies laski wkoncu a nie ciagle te same stare pryki
Oj nie przesadzajmy......zijka pisze:czemu jak kobieta ma fajną furkę to za mało żeby facet oko zawiesił...
Teżpirat pisze:No caly czas o zderzakach nowej kolezanki![]()
kyniek pisze:doszedlem.....
o co chodzi z tymi nadkolami:
otóż chozdi o "czesc" NADKOLANAMI DO ZDERZAKOW
Ale ja naprawde przyszlam tutaj z zamiarem spytania sie o zderzaki.. To tak samo.. 'bo mnie to wyskoczyło'Staneq pisze: rozkrecilaś nam foruma, że hej
no ba! zapraszam! mimo chodem napomnę tylko, że obecny mój współmieszkaniec prawie dostał kwitekStaneq pisze: takie fajne babeczki w kraku,hmmm musze czesciej tam wpadać wkonicu daleko nie ma
Może nawet wynająć gosposię, bylebym tylko ja nie musiala dotykać brudnych naczyń.. nieznosze tego! Mogę wszystko robić, ale zmywanie naczyń to zawsze była, jest i będzie dla mnie katorga. Mnie stworzono do wyższych celów!Kotlin pisze:Co ty staneq odrazu ci kupi zmywarkezijka pisze:zmywał naczynia i robil zakupy to zapraszam hehee ;]![]()
oczywiscie, ze to propozycjaStaneq pisze:hmm to jest jakas propozycja?zijka pisze:wiec jezeli bedziesz zmywał naczynia i robil zakupy to zapraszam hehee ;]
Wszystko juz byś chcial wiedziećStaneq pisze:zijka pisze:... Mnie stworzono do wyższych celów!
tzn?![]()
![]()
niewielu takich samobojców jest co decydują sie ze mną zamieszkać! Ja taka marudna jestem ;P Ale postawimy ci Staneq polówkę na przedpokoju, jakiś koc też się znajdzie ;]Porszak pisze:@Staneq zabieraj gosposie i w droge![]()
no bo to wszystko przez to, że pare lat temu sie zakochałamPorszak pisze:a z ThomasemTsT to raczej rodzina Zijka nie jest bo Zijka jeszcze nie zrobila prawka(bo szkola i hajs, hajs, hajs), aThomas jeszcze nie zrobil bo nie moze(wiek)
a kto powiedzial że ja na zlot musze przyjechac jednym samochodem?Porszak pisze:mam propozycje moze oplacimy jakis autobus na nastepny zlocik a Zijka skoluje nam kolezanki. ...mikrobus kolezanek tez moze byc od biedy