No i powstaje pytanie.. skąd? jak? gdzie? i za ile?
Bede wdzieczna za wszelkie informacje
Pozdrawiam!
To zacznijmy od tego:zijka pisze:Jak to zwykle kobiety mają w zwyczaju, wymysliłam sobie coś co chce zrobic, ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Moja mała dziewczynka musi miec zmienione zderzaki i nadkola, bo niestety to co ma teraz na sobie mnie przyprawia o mdłości ;]
No i powstaje pytanie.. skąd? jak? gdzie? i za ile?
)))))
Bede wdzieczna za wszelkie informacje
Pozdrawiam!

a dlaczego nadkolazijka pisze: Moja mała dziewczynka musi miec zmienione nadkola

corsa jest 98.Porszak pisze: jelsi masz corse starsza niz 97
widzialas kilka razy = oklepany. moim skromnym zdaniem jedynym rozsadnym wyjsciem z sytuacji jest indywidualnie skrojony na twoje potrzeby zderzak, ktory moze wykonac z powodzeniem kilka firm w polscezijka pisze:Dlatego spodobalo mi sie cos innego, co widzialam już w Corsie nie raz, tylko nie wiem co to było
buehehheehe, dobrezijka pisze:(cytuje) "samochod ma tylko jeździć". Błazen
najpierw sie okresl, czy chcesz je poprostu wymienic na nowe, albo polakierowac, czy interesuje cie np poszerzenie saxo-style, czy cos w ogole zupelnie innego..zijka pisze:Nie wiem co mam zrobic z tymi nadkolami bo są straszne

Doskonale. Wreszcie ktos potwierdzil moje podejrzenia!!markos pisze: jesli chcesz zakladac pryskany w kolor zderzak (i progi..) to proponuje zaraz po zakupie odrazu polakierowac listwy.. klamki.. i ogolnie wszystkie badziewne czarne plastiki na budzie, bo inaczej.. efekt bedzie cokolwiek marny
!markos pisze:mnie nie nalezy sluchac w kwestii stylingu, mam czarne niepolakierowane lusterka, wybebeszony oblesny srodek i jezdze na stalowkach
Chyba oto wlasnie chodzilo aby kobiecie uzmyslowic czego chcezijka pisze: Nieistotne czy nalezy czy nie nalezy sluchać! ;] Ja po prostu wiem juz czego chce!

no problem! o to nie musze pytać!!markos pisze: @ zijka
o nie! prosze.. nie pytaj o felgi.. wszystko juz o nich napisalismy miliard razy.. szukajka i do roboty!