zero problemow.... 4 sruby na klucz nr. 13 i heja masz kubełki
z tym ze jesli niemasz kluczy nasadowych ( do foteli przydaje sie malutka grzechotka) to polecam odkrecic cale szyny i dopiero przelozyc fotele
-- Pt wrz 11, 2009 6:45 pm --
jako ze powoli zbliza sie zima, trzeba było pomyslec o jakis oponach zimowych.....
niestety 13" juz nie wchodzi wiec trzeba było kupic minimum 14"
myslalem rowniez o 15" z mysla o 288mm heblach

lecz niestety przy mojej glebie nie mieszcza sie

inna sprawa ze cena opon dosc mocno zaporowa...
ale jak to dobrze miec dobrego kumpla na wulkanizacji
i wyczarowały sie dla mnie 185/55 R14 NOKIAN
dlaczego taki duzy rozmiar... ano kupiłem z mysla juz o C20XE...
kolega zapewnia mnie ze genialnie dobra opona na zime i bede zadowolony, pozsotaje mi tylko wierzyc
przy okazji... zawiozlem koła z calibry zeby zdjac i sprzedac te opony... a felgi wrocily zemna i bede probował je wypolerowac

niestety ale jeszcze zostało troszke zakupow i dlubanie i reanimowanie XE jeszcze troszke sie przeciagnie
-- Pt wrz 11, 2009 11:17 pm --
a tak prezentuje sie jedna z felg po dwu godzinnym zabiegu w garazu
musze sie wyposazyc w wieksza ilosc papieru sciernego i moze moze cos z tego bedzie
-- Pt paź 02, 2009 10:34 pm --
Aktualnosci ciag dalszy....
wybrałem sie ostatnio na zakupy
kupilem sobie a wlasciwie corsie... maske, klape tylna i stabilizator 21mm
graty kupione w celu modyfikacji majacych na celu poprawienie atrakcyjnosc Corsy i dodaniu 20 PS optycznych na swiatlach

....
dodam tylko ze graty pochodza z rozbiorki corsy c20xe czyli dawnego rywala Porszaka

no i tradycyjnie graty kupione za ,,groszowe" sprawy
ale zeby nie było tak rozowo....
w poniedzialek 28.09 poraz kolejny zdechl silnik

po kilku probach reanimacji... podjołem w koncu wlasciwa decyzje....
kilka telefonow, zgadanie sie z kumplem i tak we wtorek wybralismy sie na wycieczke po ...

a ze auto potrzebne na ,,wczoraj" to odrazu wzielismy sie do roboty... i tak po jakims czasie....

przekladka swoich lepszych gratow i zabieramy sie za montaz...
i tak o 2:30 w nocy wyszlismy z garazu... corsa smiga az milo... jest kilka rzeczy ktore musze wymienic w najblizszym czasie i dojsc do pozadku z lpg i takie tam..
aha co najwazniejsze nie puszczam juz zaslonny dymnej

takze narazie jestem zadowolony.. szkoda tylko ze kasa poszla na niespodziewany wydatek i wciaz daleko w ASS z xe
-- Cz paź 15, 2009 12:05 am --
jakis czas temu w dosc ciekawym miejscu cyknołem kilka fotek ... mysle ze kilka z nich wyszla dosc interesujaca wiec przedstawie je wam

niestety był to spontan wiec robione telefonem
na zdjeciach corsa bez sierpów, na dzien dzisijszy sierpy juz ma wymalowane na czarno szpeci tylko rozwalone lusterko i maska
tutaj link do calosci:
http://rotkiv.fotosik.pl/albumy/697920.html
a tutaj mala zapowiedz:
-- Śr sty 27, 2010 6:33 pm --
efekty dzisiajszych zakupów :mrgreen:
1-płyta stalowa pod silnik o gr. 2,3 mm oryginał GM dedykowany do Corsa/Tigra czyli dlugo szukany i ciezko licytowany przedmiot ktory bardzooo sie przyda :mrgreen:
2- to bardzo upragniona spawarka

kupiona za ciezkieee pieniadze ale mysle ze warto :mrgreen:
w sobote powinienem zakladac plyte wiec wrzuce foto jak to lezy na aucie, a skoro juz spawarka jest to moze to znaczyc tylko tyle ze jak przyjdzie wczesna wiosna to biore sie za corse :mrgreen: