miejsce na II zlot corsasport.pl

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.

Wybierz termin II Zlotu CorsaSport.pl

Czas głosowania minął 24 mar 2009, o 09:39

31.07-02.08.2009
9
26%
07.08-09.08.2009
8
23%
Oba terminy mi pasują
18
51%

Liczba głosów: 35

Piciu
Świeżak
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: miejsce na II zlot corsasport.pl

Post autor: Piciu »

chetnie tez sie podłącze do wycieczki :D szykuje sie mocna ekipa z Łodzi i Bełchatowa...fajnie jakbysmy dojechali na zlot wszyscy razem :)2
Corsa in progress :-D :-D :-D
Kuba.EBE
Nowy

Post autor: Kuba.EBE »

No z Bełchatowa na dzien dziesiejszy jest zapisanych 4 forumowiczow i czekamy na porszaka ale napewno tez bedzie jechal wiec licze 5 forumowiczow z Bełchatowa leci :) Piciu, to poleci Bełchatów i Łódź no i jak pisal Rotkiv to moze polnoc jak bedzie leciala trasa obok nas. Powiem wam jedno, za dlugo czekac... :/
Obrazek
Awatar użytkownika
G4lu5
Nowy
Podziękował;: 1 raz

Post autor: G4lu5 »

Też jestem za wspólnym uderzeniem do celu:) ale to jeszcze mamy czas i zdarzymy się ugadać
Awatar użytkownika
RotkiV
Swój
Imię: Wiktor

Post autor: RotkiV »

blizej zlotu zgadamy sie ... kto konktretnie ktora trasa jezdzie i wymianimy sie nr. fonów i bedziemy w kontakcie :-D
Piciu
Świeżak

Post autor: Piciu »

spox :oko:
Corsa in progress :-D :-D :-D
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Ania
Podziękował;: 3 razy
Kontakt:

Post autor: przyciaga »

-=m&m=- pisze:
Kuba.EBE pisze:Ja jakos nie widze problemu :) po 1 sie poznamy blizej wszyscy przez caly dzien, pozniej sie zintegrujemy wieczorkiem a co to bedzie komu przeszkadzalo ze w domku bedzie spalo tyle i tyle osob razem :) mi to nie przeszkadza :)
weż pod uwage, że kobieta może np. nie chcieć spać z 5 nawalonymi facetami :-D :grin: :lol:
No proszę, ale kolega m&m ma podejscie do tematu :-D widać znasz się na psychice kobiet :grin:

No nareszcie się dodzwoniłam w sprawie noclegów, a próbowałam od 8 rano :)11 Oto czego się dowiedziałam: Na chwilę obecną nie ma najmniejszego problemu z miejscami możemy spokojnie rezerwować termin. Z tego co policzyłam to wstępnie jest ok 30 zainteresowanych noclegiem (takie obliczenia pi razy drzwi :-D ). Pan z którym rozmawiałam miał taką propozycję, żeby w jednej połówce umieścić 4 osoby(tzn z Waszej strony musielibyście sie podobierać pary w pary, a nie wiem czy by Wam to odpowiadało) za takie rozwiazanie jest dopłata 20 zł za tzw dostawkę. Wtedy połówka domku na 4 osoby wychodzi po 25 zł. Potrzebowalibyśmy w takiej sytuacji 5 domków. Moim zdaniem to dobre rozwiąznanie chyba że ktoś jest bardzo przewrażliwiony na punkcie swojej intymnosci :-D To dla takich osób pomyślimy o innym rozwiązaniu np. dostaną pokój dwuosobowy :-D Wydaje mi się że mozna jakoś przeżyć taką opcję bo są to w sumie dwa noclegi. A poza tym Corsa Sport to jedna wielka rodzina :grin:
Mamy czas na przedyskutowanie tych kwestii do końca maja. Wtedy tez obiecałam Panu ze tam podjadę i ustalimy kto gdzie i jak bo telefonicznie ciężko byłoby mi to wszystko ustalić. Choć szczerze powiedziawszy wolałabym wiedziec nawet wcześniej wtedy mamy gwarancję że nikt nam się nie wpierniczy.
Zaliczkę za wynajem domków w wysokości 30 % ogólnej sumy nalezy wpłacić na dwa tygodnie przed ustalonym terminem wypożyczenia domków, a resztę kwoty w trakcie zakwaterowania.
W razie jakiś pytań prosze pytajcie bo być może nie wszystko napisałam. Dziś jestem trochę znerwicowana bo bym rano tak gościowi w dupę przywaliła, że pewnie z corsy niewiele by zostało. W częstochowie jest kupa śniegu i straszne warunki na drogach :-?
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

piraty tez odpadaja. nie ma nas w Polsce wtedy.

no trudno - bawcie sie dobrze!
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

przyciaga pisze:Mamy czas na przedyskutowanie tych kwestii do końca maja. Wtedy tez obiecałam Panu ze tam podjadę i ustalimy kto gdzie i jak bo telefonicznie ciężko byłoby mi to wszystko ustalić. Choć szczerze powiedziawszy wolałabym wiedziec nawet wcześniej wtedy mamy gwarancję że nikt nam się nie wpierniczy.
Czyli na chwile obecna mamy zaklepane 30 miejsc noclegowych ? Jesli tak to czekamy do jutra na ostateczna decyzje w sprawie toru i zaczynamy zbiórke pieniedzy na zlot.

@Porszak
można liczyć, że zostaniesz kolejny raz skarbnikiem corsasport ?

@Pirat
szkoda bo przynajmniej raz w roku była okazja żeby sie spotkać razem :( ale może zrobi sie zakończenie sezonu jakieś na bemowie :)5
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Imię: Marcin
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Kontakt:

Post autor: Porszak »

bede.

legionowcy wezta zmienta rozklad jazdy podrozy poslubnych i bedzie git :oko: . przechylymy za Was
Obrazek
C16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
Awatar użytkownika
Aro
Weteran
Imię: Arek

Post autor: Aro »

no niestety, zajebiście żałuję, że nie wygrał drugi termin, tym bardziej, że po raz pierwszy od chyba 2005ego w Lublinie aż taka frekwencja się zapowiada :( no ale cóż - są sprawy ważne i ważniejsze ;) za rok pojawimy się na pewno (chyba, że jeszcze coś innego wypadnie ;) )
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

porody i chrzciny prosimy planowac na miesiace nieletnie :oko: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
kyniek
Weteran
Podziękował;: 1 raz
Kontakt:

Post autor: kyniek »

oraz wyjazdy urlopowe
tja nastał czas spokojnego kombi...
Awatar użytkownika
Aro
Weteran
Imię: Arek

Post autor: Aro »

Porszak pisze:porody i chrzciny prosimy planowac na miesiace nieletnie :oko: :lol:
:lol:
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Kontakt:

Z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać jak się sprawy mają z torem. We wtorek wraz kolegą kozzim byliśmy na spotkaniu z przedstawicielem Automobilklubu i podaliśmy naszą cenę za wynajem toru . Kwota ma zostac przedstawiona Zarzadowi i ostatecznę decyzję poznamy w poniedziałek o czym niezwłocznie Was poinforumuję. Wtedy też ma nastąpić podpisanie umowy o ile oczywiście przystaną na nasza cenę :D .
Bardzo mnie cieszy że lista chętnych na zlot jest taaaaaka długa i Panowie mam nadzieję że się nie skróci. Ja sie na nią nie dopisałam bo po torze to chyba nie będę jeździć ( bo z czym do ludzi :-D ) ale będę Wam z wielką przyjemnością towarzyszyć w częsci oficjalnej (tor) i w pozostałej częsci również :grin:
Ostatnio zmieniony 17 lip 2009, o 17:34 przez przyciaga, łącznie zmieniany 1 raz.

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

nie takie auta jak Twoje smigaly po torze. a jesli choc 20 osob bedzie chetnych na tor to cena tez nie bedzie wielka po rozlozeniu, a napewno Ci sie spodoba jak sprobujesz.
Obrazek
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Kontakt:

Po długim okresie oczekiwania otrzymałam dziś papier - upowaznienie dzieki któremu mozemy w dniu 01 sierpnia korzystac do woli z toru w Wyrazowie. Warunkiem dopełnienia umowy jest wpłata w/w kwoty na konto automobilklubu częstochowskiego na mniej więcej 2 tygodnie przed datą zlotu. W tytule przelewu nalezy zaznaczyć iż jest to wpłata na rzecz renowacji toru, ale to już pozostawimy w gestii naszego skarbnika kolegi Porszaka :D. Ewentualnej wpłaty mogę dokonac ja osobiście, ale decyzja jak to przeprowadzimy nalezy już do Was.
Najważniejsze że jedną rzecz mamy już załatwioną i pisemko lezy bezpiecznie u mnie.
Teraz czas na nocleg.
Tak jak wcześniej wspominałam domki mieszczą 2x3 osoby, ale tak na prawdę wynajmując domek nie określamy liczby osób(a spokojnie mieszczą się tam 4 osoby :D swego czasu nocowało tam po 15 osób ale to było dawno jak jeszcze wszyscy moi znajomi byli młodzi i szczupli :oko: ). Po prostu idę i mówię że potrzeba mi np. 5 domków. Jeżeli chcecie zeby para zajeła połowę domku to na chwilę obecną (licząc chętnych tak pi razy drzwi wyszło że 21 par tyle że 1 będzie męska :grin: ) potrzeba by było 10 domków. Moja propozycja o której już wczesniej pisałam jest taka żeby choć część z Was (moze Ci którzy się znają) dobrała się tak zeby w połówce domku spały 4 osoby. Raz ze byłoby taniej a dwa potrzebowalibyśmy mniejszej ilości domków(tak w ogole na ośrodku jest ich 12). Proszę wypowiedzcie się w tej kwestii, tylko poważnie :-D Zapytajcie swoje kobiety co o tym sądzą. Myślę że im szybciej załatwimy kwestię noclegu tym lepiej dla nas, bo będziemy miec już święty spokój.

P.S. dziękuję Kozzi-emu ze przypadkowe spotkanie na drodze pana z AK

EDIT
Wiadomość z ostatniej chwili znajomy własnie przejeżdzał koło toru i już zaczeły się na nim prace. Mają być załatane dziury w asfalcie ( w tej chwili wycinają asfalt) i wyrównane pobocze :D
Ostatnio zmieniony 17 lip 2009, o 17:34 przez przyciaga, łącznie zmieniany 1 raz.

Pamiętaj, wymień świece.
kozzi
Weteran

Post autor: kozzi »

przyciaga pisze: ....................Najważniejsze że jedną rzecz mamy już załatwioną i pisemko lezy bezpiecznie u mnie.............
i ciekawe dzięki komu masz to pisemo u siebie? 8-)
przyciaga pisze:P.S. dziękuję Kozzi-emu ze przypadkowe spotkanie na drodze pana z AK
ach ta sława......człowieka to wszędzie rozpoznają :-P
kobieto nic przypadkiem się nie zdarza :oko:
przyciaga pisze:EDIT
Wiadomość z ostatniej chwili znajomy własnie przejeżdzał koło toru i już zaczeły się na nim prace. Mają być załatane dziury w asfalcie ( w tej chwili wycinają asfalt) i wyrównane pobocze :D
tak, tak coś tam dłubią, żeby tylko bardziej nie spie...li niż było

teraz cena: 600zł. myślę, że większość odpowiada?

acha tor mam do dyspozycji chyba od 10 do 22 także jakby ktoś chciał wieczorkiem na bani pojeździć to luzik :lol:

pozdofionka
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

Wow :0 mega fajnie, że udało sie ogarnąć tor :)2 dzieki serdeczne za zaangazowanie w organizacje zlotu :D

W temacie noclegów tak jak napisała Ania standardem jest 6 osób w domku [160 pln za domek za dobe].
Do końca tygodnia czekamy na zgłoszenia osób, które maja zyczenia ponadstandardowe :oko: :

- 4 osoby w domku [160 pln za domek za dobe]
- 8 osób w domku [160 pln za domek + 40pln za dodatkowe łóżka za dobe ]

Proszę o wpisywanie sie na liste par, które chciałyby nocowac w domku 4 osobowym lub 8 osobowym. (wg. schematu: opcja noclegu + osoby + nr z listy zgloszen)

Lista niestandardowego zakaterowania:

1. 4 osoby w domku (m&m+ martee(1))
2. 4 osoby w domku (maciek+ola(18))

Ps. na poczatku przyszłego tygodnia rezerwujemy noclegi.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Kontakt:

kozzi pisze:
przyciaga pisze: ....................Najważniejsze że jedną rzecz mamy już załatwioną i pisemko lezy bezpiecznie u mnie.............
i ciekawe dzięki komu masz to pisemo u siebie? 8-)
przyciaga pisze:P.S. dziękuję Kozzi-emu ze przypadkowe spotkanie na drodze pana z AK
ach ta sława......człowieka to wszędzie rozpoznają :-P
kobieto nic przypadkiem się nie zdarza :oko:
No to ile razy mężczyzno mam Ci dziękować :-D
-=m&m=- pisze:Wow :0 mega fajnie, że udało sie ogarnąć tor :)2 dzieki serdeczne za zaangazowanie w organizacje zlotu :D
Nie ma najmniejszego problemu :)
-=m&m=- pisze: Ps. na poczatku przyszłego tygodnia rezerwujemy noclegi.
I to mi się podoba. Ciekawe czy da się to ogarnąc do końca przyszłego tygodnia :D :)5

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

co by nie zasmiecac Watku z listami chetnych, napisze tutaj.

Jestem pod wrazeniem liczby zgloszen, mam nadzieje ze wszyscy wpisani dopisza bo dawno takiej frekwencji nie bylo
Obrazek
Awatar użytkownika
Mat
Nowy
Kontakt:

Post autor: Mat »

Porszak jak coś napisz na pw czy pln'y dotarły i może jakąś listę zrobić kto wpłacił żeby nikt się nie martwił czy jego fundusze są u Ciebie czy nie :)
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

prawda, liste sie zrobi. moze dzis wieczorkiem. Twoja kasa jest juz u mnie.
Obrazek
kozzi
Weteran

Przejezdzałem wczoraj koło toru na Wyrazowie i ........ i jestem mile zaskoczony, bo nie było tam już żadnych maszyn, więc panowie skończyli już modernizacje toru. Musze tam podjechać i zobaczyć czy polepili wszystkie dziury.
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Kontakt:

Od razu przetestuj tor i opisz wrażenia :-D Może ja tez podjadę i poćwiczę trochę żeby na zlocie nie być zieloną :grin:

Pamiętaj, wymień świece.
kozzi
Weteran

przyciaga pisze:Od razu przetestuj tor i opisz wrażenia :-D Może ja tez podjadę i poćwiczę trochę żeby na zlocie nie być zieloną :grin:
ok to kiedy Ci pasuje? bo u mnie wchodzą takie terminy w gre: środa, sobota i może niedziela jak nigdzie nie wyjade.
jak coś to daj mi cynka na tel.

pozdro
kozzi
Weteran

przyciaga pisze:Od razu przetestuj tor i opisz wrażenia :-D Może ja tez podjadę i poćwiczę trochę żeby na zlocie nie być zieloną :grin:
dzięki Ania za spotkanko :-D
moge powiedzieć tylko tyle, że jestem mile zaskoczony :)2 ,jest częściowo nowa nawierzchnia, brama wjazdowa, i wyrównane pobocze......co już zdążyłem sprawdzić swoją Niuniką jak przestrzeliłem zakręt i poszedłem prosto :-P na swoje usprawiedliwienie moge dodać, że dość mocno popadało u nas i tor był bardzo śliski.....
Awatar użytkownika
przyciaga
Moderatorzy
Moderatorzy
Kontakt:

kozzi pisze: dzięki Ania za spotkanko :-D
To ja dziękuję za super przejażdzkę. Szkoda ze nie mogłam pojeździć swoją "Niunią", a moze to i dobrze bo obie jesteśmy w jednym kawałku :-D .
Mam nadzieję że stan toru utrzyma się do naszego zlotu i wszyscy bedą bardzo zadowoleni :D

Pamiętaj, wymień świece.
Awatar użytkownika
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader
Kontakt:

!Chcialbym wszystkim przypomniec ze kasiure zbieramy do kocna maja. jesli do tego czasu nie bedzie odpowiedniej ilosci gotowki zlot sie nie odbedzie!

wszyscy po wyplatach to poklikacje troche na swoich kontach :oko:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Luźne rozmowy”