http://www.dbilas-shop.com/Products/Flo ... E::89.htmlmehes pisze: Zastanawia mnie tylko ta dobita literka "A" za numerem seryjnym?
jak słusznie załówarzył m&m jest to z silnika Z18XE bez literki A jest X18XE1 są takie same jedyna różnica inaczej jest zamontowana przepustnica wiec powinna się zmieścić pod maska bez robienia garba na masce-=m&m=- pisze:http://www.dbilas-shop.com/Products/Flo ... E::89.htmlmehes pisze: Zastanawia mnie tylko ta dobita literka "A" za numerem seryjnym?
Zestaw pasuje do Corsa C, Meriva A, Tigra TwinTop, zawiera m.in "an electronic update of the ECU"
Nie ma za co, ja uważam noriad że trzeba sobie pomagaćnoriad pisze:Ciut nie ma temat, ale póki co nie mam swojego tematu to napiszę tutaj:
Polecam tego użytkownika! Dzięki wielkie Zynio za bezinteresowną pomoc i spędzenie tylu godzin grzebiąc w totalnie obcym auciebtw. cały czas jak patrzyłem na Twoje, to za moje było mi wstyd, że taki parch z niego jest
Witam niestety muszę je załadować jeszcze raz lub jeśli ktoś ma serwer i trochę wolnego miejsca do proszę o kontaktOwee pisze:Jest może możliwość obejrzenia gdzieś zdjęć z całego projektu - od początku - bo te z pierwszych stron już przepadły...![]()
Nie musisz wrzucać - wystarczy jak podasz linka ....
Chciałbym coś prywatnego żeby można było wrzucić dużo fotek żeby temat opisać dokładniePorszak pisze:grzesiek darmowe konto na fotosiku(wiem ze to nie najwygodniejsze miejsce, ale daje rade) jest na 100 fotek. wspominam o fotosiku bo innych nie kojarze i nie sprawdzalem. dla mnie jest dosc ok.
Zynio jako użytkownik premium masz możliwość wrzucania zdjęć do swojej osobistej galerii na forumZynio pisze: Witam niestety muszę je załadować jeszcze raz lub jeśli ktoś ma serwer i trochę wolnego miejsca do proszę o kontakt
co do corsy prace naradzie stoją bo niestety postawiłem na karierę w pracy i miałem trochę egzaminów podnoszących kwalifikacje, prace nad corsa rozpocznę koło grudnia i będę dawał znać na bieżąco
Jak znajdę troche czasuOwee pisze:Zynio, wrzuć proszę zdjęcia z całego projektu - szczególnie mnie interesują te z wymiany bębnów z tyłu na belkę z tarczami - bo chcę coś takiego zrobić u siebie przydałby się jakiś foto manual...
Maska już jest uniesiona ale chciałbym wrócić do seriiPorszak pisze:Grzesiek, unies maske i po klopocie, chyba ze za wszelka cena ma byc normalnie.
Lewa jest jeszcze jedna w NiemczechPorszak pisze:chcesz być cichociemny na maxa?![]()
juz ladne kilka lat temu byly nie do zdobycia, takze farciarz jestes albo dobrze kogoś przycisnąłeś