Hmm jak sobie radzi SPAX przy tym ciężarze silnika? Dobija?-=m&m=- pisze: Jeśli chodzi o różnice w prowadzeniu to jest kolosalna, z czasem zaczałem pozwalać sobie na nieco więcej w zakrętach ale auto nie prowadzi sie tak pewnie jak smallblock.
Chyba każdy trzymał kciuki oprócz zazdrośników-=m&m=- pisze: Ps. dzieki wszystkim, którzy 3mali kciuki za projekt i wierzyli w jego pozytywne zakończenie
Klari bo wątek znowu straci na wartości i ktoś go zamknie-=kLaRi=- pisze:Mike nie bedzie musial dlubaci tak objedzie ITR-a bez problemu
pojedynek jak najbardziej mamy w planachD12 pisze:pojedynek tych dwóch kierowców i aut byłby ciekawy
u tomka nic nie dobijalo, to i tutaj nie dobija. sprezyny sa eibacha.D12 pisze:Hmm jak sobie radzi SPAX przy tym ciężarze silnika? Dobija?
połączenie spaxa z eibachem uważam za genialne rozwiązanieD12 pisze: Hmm jak sobie radzi SPAX przy tym ciężarze silnika? Dobija?
sprawa gazowni nie jest do końca rozwiazana, moze podłącze ja i stestuje na hamowni jakie będą różnice ale jesli ma być to bardziej skłaniam sie ku sekwencji!markos pisze: co z gazownia? bedzie blos?
O zawias spytałem z ciekawości bo większość pakuje się w gwint a jak widać rozwiązanie w postaci takiego zestawienia też jest dobre!markos pisze:pojedynek jak najbardziej mamy w planachD12 pisze:pojedynek tych dwóch kierowców i aut byłby ciekawyale moje bedzie troche szybsze niz seryjna integra, wiec pojedynek nie bedzie miarodajny do killa klariego
![]()
u tomka nic nie dobijalo, to i tutaj nie dobija. sprezyny sa eibacha.D12 pisze:Hmm jak sobie radzi SPAX przy tym ciężarze silnika? Dobija?
zajebiscie, ze ta rozporeczka chciala pasowac!
przyznam sie szczerze, że po jej założeniu maska troche odstaje i wygląda teraz na niespasowaną, rozwiązaniem mogłoby być zdjecie wyciszenia z maski albo jego podciecie w odpowiednich miejscach.!markos pisze: zajebiscie, ze ta rozporeczka chciala pasowac!
moje autko ma mieć walory typowo uzytkowe, załozenie gwintu zaprzepaściłoby możliwości sprawnego poruszania się po mieście. Myśle, że w tym temacie może coś powiedzieć klari, który odwiedził wrocek oraz kamiloooo, który ma bezpośrednie porównanieD12 pisze:O zawias spytałem z ciekawości bo większość pakuje się w gwint
Też tak myśleStaneq pisze: czyli zeby byc w gazwecie "wystarczy" wsadzic c20xe, niesprawiedliwe![]()
![]()