To jest zajebiste jak i ujecia z wsiadaniem do samochodu, odpalaniem i zmiana biegow!Aro83 pisze: podoba mi się ten opis poszczególnych modów w locie - fajny pomysł
c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
nooo... wreszcie obejrzalem bardzo fajnie... teraz juz wiem ze od tych kolejnych wersji roboczych rozni sie conieco finalna wersja i rzeklbym na korzysc. bardzo fajnie... tak sobie teraz ogladam to czegos mi brakuje, nie to zebym byl nie zadowolony bo i tak jest mistrzostwo ale jednak... brakuje albo tego silnika, albo jakiejs glupiej akcji czegos charakterystycznego, albo poczatek (swoja droga super) ma zbyt wolno zmieniane slajdy... nie wiem sam, ale i tak jest super!!!
opis modow - to ciekawe ale wlasnie o to w tym klipie mialo chodzic, zeby pokazac liste modow przede wszystkim koniec koncow byla to jednak ostatnia rzecz ktora zostala zrobiona
kubelt: moze cos jeszcze zrobimy razem z mpwr - chlopaki sa w koncu z tego samego miasta co ja
opis modow - to ciekawe ale wlasnie o to w tym klipie mialo chodzic, zeby pokazac liste modow przede wszystkim koniec koncow byla to jednak ostatnia rzecz ktora zostala zrobiona
kubelt: moze cos jeszcze zrobimy razem z mpwr - chlopaki sa w koncu z tego samego miasta co ja
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Weteran
- Kontakt:
Muszę przyznać Markos że zaraziłeś mnie tworzeniem tych klipów, sam trochę próbuje i wciąga mnie to coraz bardziej. Czekam teraz na ładną pogodę by dokręcić trochę materiału- i złożyć coś o mojej corsie.!markos pisze:profi filmy to robia chlopaki z http://www.movie-projects.com i baaaardzo mi do nich daleko
moze kiedys...
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
@kristo
Nie tylko Ciebie zaraził .. ja już swoje pierwsze dzieło zrobiłem tylko mało materiału było i jest bardzo krótki filmik.
Nie tylko Ciebie zaraził .. ja już swoje pierwsze dzieło zrobiłem tylko mało materiału było i jest bardzo krótki filmik.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
sorry wow za ot ale zgadzam sie z tobą pirat ze a-team tez powinini zaczac sie lansowac na forumpirat pisze:wlasnie sciagam!sierak pisze:@kristo
A moze warto by zalozyc nowy temat o projekcie Corsa-A.pl ??
Jeden topic c20rsa team drugi Wasz?
Było c14se
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
mam jakis problem z serwerem. jesli ktos chcialby sciagnac nowsza wersje klipu (dluzsza i troche bogatsza) to nie polecam robic tego teraz - az do wyjasnienia problemu! plik jest na serwerze, ale jest niekompletny i film nie bedzie dzialal!
ps. serwer nie przyjmuje ode mnie nic ponad 76200KB, ktos spotkal sie z czyms takim...? :0
ps. serwer nie przyjmuje ode mnie nic ponad 76200KB, ktos spotkal sie z czyms takim...? :0
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
noo, w końcu się dossałem do final_wersji
filmik jeszcze lepszy od poprzedniego, mistrzowskie są ujęcia na końcu (modelik na desce itp.)
zauważyłem jedną zmianę w porównaniu do pierwszego filmu z c20rsą w roli głównej - driver nauczył się piszczeć na trójce
aha, i jeszcze jedno - nie wiem czy jestem nie na bierząco, ale czemu jest napisane 157ps jak było już 163 ??
filmik jeszcze lepszy od poprzedniego, mistrzowskie są ujęcia na końcu (modelik na desce itp.)
zauważyłem jedną zmianę w porównaniu do pierwszego filmu z c20rsą w roli głównej - driver nauczył się piszczeć na trójce
aha, i jeszcze jedno - nie wiem czy jestem nie na bierząco, ale czemu jest napisane 157ps jak było już 163 ??
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
markos czlowieku meen... od rana getright mi ciagnie nowa wersje... juz chyba 6ta godzina mija, lol ale niebawem bede mial i ja...
ale patrzac na pierwszy wersje i tak jestem happy... naprawde reka ladnie prowadzi kamere, coraz lepiej, ujecia sa pomyslowe... nie jest zle... fakt brakuje troche zycia, ale to bardziej moja wina... nie ma ostrej jechanki i nie ma wkretow smiechow, dobrych rozkminek ale to sie zmieni oj na 100% - mam i ja pomyslow sporo, a podpowiedzi innych chlone jak gabka
aro: buhahahahahaha... driver nauczyl sie piszczec na trojce dobre!
kurcze markos czlowieku meeen publicznie wielkie dzieki - dobra robota, really!!!
no... a w temacie c20rsa nowe rzeczy sie pojawily... dzis dokonalem nowych zakupow... wacham sie jeszcze co prawda czy pokazac je swiatu w trosce o zdrowie psychiczne mojego czlowieka markosa. musze go przygotowac najpierw
ale patrzac na pierwszy wersje i tak jestem happy... naprawde reka ladnie prowadzi kamere, coraz lepiej, ujecia sa pomyslowe... nie jest zle... fakt brakuje troche zycia, ale to bardziej moja wina... nie ma ostrej jechanki i nie ma wkretow smiechow, dobrych rozkminek ale to sie zmieni oj na 100% - mam i ja pomyslow sporo, a podpowiedzi innych chlone jak gabka
aro: buhahahahahaha... driver nauczyl sie piszczec na trojce dobre!
kurcze markos czlowieku meeen publicznie wielkie dzieki - dobra robota, really!!!
no... a w temacie c20rsa nowe rzeczy sie pojawily... dzis dokonalem nowych zakupow... wacham sie jeszcze co prawda czy pokazac je swiatu w trosce o zdrowie psychiczne mojego czlowieka markosa. musze go przygotowac najpierw
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
porszak: to sa juz stare zakupy... mam jeszcze nowsze i to takie z kategorii performance.
a o lekkich rzeczach owszem myslalem... co prawda nie jestem taki wariat na punkcie odchudzania samochodu jak markos ale owszem o lekkiej masce myslalem. tyle, ze jedyna rzecz ktora do siebie dopuszczam to wegiel a ten ostatni jest tak drogi ze pewnie nie zagosci u mnie nigdy chociaz sa takie ladne maseczki gotowe do corsy w anglii no po prostu nic tylko kupowac
a o lekkich rzeczach owszem myslalem... co prawda nie jestem taki wariat na punkcie odchudzania samochodu jak markos ale owszem o lekkiej masce myslalem. tyle, ze jedyna rzecz ktora do siebie dopuszczam to wegiel a ten ostatni jest tak drogi ze pewnie nie zagosci u mnie nigdy chociaz sa takie ladne maseczki gotowe do corsy w anglii no po prostu nic tylko kupowac
c20rsa, czlowieku meeen!