dzieki serdeczne, tak jak juz wczesniej powiedziałem, w corsie żadnych poważnych modów nie bedziechuckyhc pisze: Mike czy wsadzenie c20 oznacza koniec dlubania przy Frankim?co sie mi wydaje ze nie, ale to sie okaze jeszcze.
jeszcze raz gratki Mike!! (ha rowniez z okazji rocznicy )
Korzystając z okazji pobytu w Łodzi, wybrałem się na czwartkowe spoty i .... frankie zrobił małe zamieszanie
Na pierwszy ogień poszła fiesta mk3, z która już od dłuższego czasu rywalizujemy i jak do tej pory corsa wychodziła obronna ręką. Tym razem miało być inaczej w fieście siedział silnik 2.0 16v z mondeo a własciciel w końcu chciał się odgryżć za wcześniejsze niepowodzenia Ku jego zaskoczeniu corsa nie odpuszczała, baaaa złoiła dupe fieście z 4 startów z fiesta, jeden przegrany z powodu problemów z wbiciem 3-ki
Kolejnym łupem padł peugot 206 2.0 l Po udanych startach z fiesta zjechałem do pitstopu gdzie nagle pojawiła sie grupa osób wypytujaca co corsa ma pod maska i zapraszajaca na sobotnia 1/4 mili do Pabianic. Nie powiem całkiem miłe uczucie Jedna z osób był chłopak, który spytał sie czy stane z 2 litrowym peugotem Peugot masakrycznie warczał robiąc groźne wrażenie ale skończyło sie tylko na wrażeniu Jedynka i idziemy łeb w łeb, 2-ka i corsa odjeżdża Kolejny start i to samo
Pierszy wystep frankiego ver 2.0 na łodzkiej scenie można zaliczyć do udanych