-=Frankie=- czyli corsa m&m 2.0 16v - koniec historii
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Co tu duzo gadac, w pelni profesjonalny artukul!
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Gratulacje
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
ciesze sie, że artykuł sie podobał osobiście napisałbym go zupełnie inaczej no ... ale to nie ja go pisałem na plus mozna zaliczyć to, że przed jego ukazaniem miałem wgląd w niego i mozliwości korekty tak żeby "głupoty" nie powychodziły obecnie czekam na obiecane fotki z sesji w życiu bym nie pomyslał, że corsa kiedys trafi na łamy gazety :0 a teraz mam już w domu 2 egzemplarze pokarze sie kiedys juniorowi jak bedzie dorastal i nazywal starego wapniakiem
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Mike -to tak jak ja , tez w zyciu nie pomyslalbym ,ze moje auto bedzie w gazecie - tymbardziej ,ze moje bylo najslabsza seria...
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
myślałem juz o tym ale...endo pisze: ps. wczesniej nie zwrocilem na to uwagi, ale wywal z wnetrza te kanapy udajace fotele
jak wsadze kubły to standardowe pasy beda miały sie nijak i dobrze byłoby wsadzić szeleczki mocowanie szelek jesli dobrze mysle wypada z tyłu co wiąze sie z brakeim mozliwości wożenia na tylnej kanapie osób. Mając szelki i kubły nie potrzebne sa poduszki, na tylnej kanapie i tak nikt nie moze jeżdzic więc mozna ja wywalić podobnie jak i reszte wygłuszenia ...... i takim oto sposobem z miejskiego dupowoza zrobi sie auto, w którym będa mogły podróżowac 2 osoby przekrzykujące nawzajem ryczący wydech
Ps. zapomnialem jeszcze o wstawieniu klatki i kupnie kasków żeby sobie głowy o nią nie rozwalić
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- chuckyhc
- Nowy
- Imię: Chucky
- Kontakt:
Frankus rulez. No Mike jestem wrecz przepelniony duma ze posiadam jakis element z tegoz to slawnego samochodu.
a co do tej klatki.po to masz szelki i kubla zeby cie w nim nie ruszylo, wiec kasku bys nie potrzebowal. wiem ze napisales to w zarcie. fotel kubelkowy i
3 calowe pasy to optymalne rozwiazanie do szybkiego poruszania sie samochodem, ale to moja opinia.
ale rzeczywiscie zdalyby ci sie siakies foteliki z prawdziwego zdarzenia, oczywiscie bez urazy Mike
a co do tej klatki.po to masz szelki i kubla zeby cie w nim nie ruszylo, wiec kasku bys nie potrzebowal. wiem ze napisales to w zarcie. fotel kubelkowy i
3 calowe pasy to optymalne rozwiazanie do szybkiego poruszania sie samochodem, ale to moja opinia.
ale rzeczywiscie zdalyby ci sie siakies foteliki z prawdziwego zdarzenia, oczywiscie bez urazy Mike
Była Corsa B GSi C16XE prawie S1600 Jest Corsa C GSi Z18XE
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!
PAMIĘTAJ, wymieniaj świece!