No jasne, ze o cx! Chcialem sprawdzic czy ktos sie zorientujeJedrus pisze:Endo - Chyba o CX Ci chodziło ??
sylwestrowe strojenie combo - 241KM i 336Nm
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
noooo... gratulacje
wreeeszcie... nie musze chyba mowic jak dlugo czekalem na ten wynik, na perspektywy 250 koni +
bardzo sie ciesze! super, zajebiscie i wogole... bardzo fajnie, bardzo... no naprawde jestem zjarany! to bardzo dobra wiadomosc
uffff...
sluszna uwaga, ze nie ma sensu przesuwac ogranicznika obrotow, ale dodac chcialbym ze obecnie z unichipem jest to mozliwe...
zajebiscie! gratulacje!
sluszna uwaga, ze nie ma sensu przesuwac ogranicznika obrotow, ale dodac chcialbym ze obecnie z unichipem jest to mozliwe...
zajebiscie! gratulacje!
c20rsa, czlowieku meeen!
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
to będzie zemsta za pierwszy ModlinBasista pisze:hmmmm a pomysleć ze kiedyś ogladałem to combo w stecznym lusterku hihihihihih.
SPOKO sie bawisz Reniq oby tak dalej. Ale jak REN postawił poprzeczke tak wysoko 300ps to wole nie myśleć czym WOW przyjedzie.
Pozdrówka z wojska jeszcze tylko 44 dni hhihih
3maj się Basista !!!
pozdrawiam
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
nie wiem czy sprostam oczekiwaniom... nie wiem czy tak szybko... na razie zboczenie w temacie "musze byc wszystkiego pewien, wszystko jak w zegarku" powoduje ze lista czesci ktore chce wymienic w xe ciagle rosnie... a silnik byl naprawde w dobrym stanie...
ale zawsze to milo taki doping uslyszec
44 dni to juz z gorki
ale zawsze to milo taki doping uslyszec
44 dni to juz z gorki
c20rsa, czlowieku meeen!
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
bo ten silnik JEST w dobrym stanie. przyznaj sie, ze dopisales oprocz rzeczy niezbednych rowniez rzeczy, dzieki ktorym sam bedziesz czul sie lepiej wiedzac, ze sa nowe, hmm?wow pisze:na razie zboczenie w temacie "musze byc wszystkiego pewien, wszystko jak w zegarku" powoduje ze lista czesci ktore chce wymienic w xe ciagle rosnie... a silnik byl naprawde w dobrym stanie...
ale i tak wiesz, ze ja to jestem zawsze na tak, jesli chodzi o wszystkie wow'owe pomysly

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
proporcje 50/50 sa mniej wiecej zachowane!markos pisze:przyznaj sie, ze dopisales oprocz rzeczy niezbednych rowniez rzeczy, dzieki ktorym sam bedziesz czul sie lepiej wiedzac, ze sa nowe, hmm?
merci!markos pisze:ale i tak wiesz, ze ja to jestem zawsze na tak, jesli chodzi o wszystkie wow'owe pomysly
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ogólnie respect
tylko pamiętaj o tym żeby się buda nie rozsypała bo powoli już wkraczasz w poważne moce i przeciążenia.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją